Online Muziekbingo

 

Ons meest populaire spel nu ook als (online) kerst uitje te boeken!

Zie je dit jaar geen mogelijkheid om de kerstborrel met elkaar in één ruimte te vieren? Of ben je op zoek naar een kerstborrel waar een gedeelte van de groep online kan aanhaken? Dan is een muziekbingo de perfecte keuze! De liedjes op onze digitale bingo kaarten zijn divers, vrolijk en vooral: mee-zing-baar. We krijgen geheid iedereen aan het dansen. Ofja, op zijn minst zachtjes aan het mee bewegen. Want het is onmogelijk om je hoofd niet ritmisch te laten meedeinen op alle gezellige muziek.

De online muziekbingo is een online teamuitje en je speelt het met 10 – 300 spelers tegelijk. Iedereen die mee speelt krijgt een virtuele bingo kaart met daarop 16 verschillende liedjes. We spelen allerlei muziekfragmenten af en als een liedje op jouw bingo kaart staat, mag je hem weg strepen. En heb je een volle rij? Dan zet je jouw microfoon aan en roep je heel hard BINGO!

Tevens als hybride event beschikbaar

Gelukkig mogen we deze kerst weer gewoon lekker met elkaar borrelen en hoeven de kerstborrels niet meer alleen van achter de computer worden georganiseerd. De muziekbingo is daarom ook perfect als hybride event, waarbij bijvoorbeeld een deel van de collega’s vanuit thuis mee speelt en een deel op kantoor aanwezig is.

Volledig op kantoor

Tenslotte kunnen we de muziekbingo ook bij jullie op kantoor organiseren. Er komt dan een presentator langs die alles uit handen neemt en de muziekbingo voor jullie organiseert én presenteert. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Al onze online muziekbingo’s:

online muziekbingo kerst bingo

Kerst Muziekbingo

Een gezellige kerst muziekbingo! Zing mee met alle klassiekers, met hier en daar een modern kerst nummer er tussen. Fijne feestdagen!

product-image-Muziekbingo-top2000

Top 2000 Bingo

Je hoeft nu niet meer te wachten tot eind december voor deze lijst der lijsten. Zing mee met alle hitjes uit de Top 2000 tijdens deze online muziekbingo.

Online-live-muziekbingo-Bas

Live Muziekbingo

Wat is er nou leuker dan een online muziekbingo met LIVE muziek? Onze muzikanten spelen de (kerst) liedjes voor je tijdens deze gezellige bingo. Ook in ‘real life’ op locatie te boeken!

Online muziekbingo guilty pleasures

Het Foute Uur

Hang je imago maar in de kast, want we weten al dat je deze nummers toch wel kent! Durf jij mee te zingen tijdens onze online muziekbingo?

Muziekbingo-gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde Bingo

Laat ons jouw eigen muziekbingo maken, waarbij jullie zelf alle liedjes aanleveren. Zo zorgen we voor een unieke ervaring!

online-muziekbingo-engelstalig-Didgames

Muziekbingo Original

Dansen jullie mee tijdens Y.M.C.A. en de Macarena? Wie zingt er het hardst mee met  Sweet Caroline en Come On Eileen? Deze bingo bestaat volledig uit Engelstalige liedjes.

Online Muziekbingo: wat is het?

Online muziekbingo is een super gezellig, muzikaal en interactief teamuitje. Je speelt het virtueel met elkaar via Zoom, Microsoft Teams of een andere video software naar keuze. Elke speler krijgt een virtuele bingokaart met daarop 16 verschillende liedjes. De liedjes op de kaart matchen met het thema dat je hebt gekozen. Bestel je één van onze borrelpakketjes? Dan kun je de bingo kaarten ook laten printen en meesturen in het pakket!

De spelers zien elkaar en de presentator op hun scherm. De presentator speelt alle nummers af en als het liedje op jouw bingo kaart staat mag je hem wegstrepen. Verder werkt het net als een gewone bingo, waarbij je speelt voor 1, 2, 3 volle rijen en uiteindelijk voor de volle kaart. 

Er kunnen verschillende prijsjes geregeld worden bij bijvoorbeeld 1 volle rij, 2 volle rijen, 3 volle rijen en uiteindelijk een hoofdprijs voor degene met de eerste volle kaart.

Wat zit er inbegrepen als je de online muziekbingo boekt?

Als je bij ons een online muziekbingo boekt zit daar het volgende bij inbegrepen:

 • Een intake. We stemmen het e.e.a met elkaar af over een datum, het tijdstip, de video software en de presentatie.
 • Unieke bingokaart voor iedere speler. We delen een digitale bingo kaart in de chat tijdens de online muziekbingo, of we sturen hem fysiek op met één van onze borrelpakketjes.
 • Er is een begeleider van Didgames bij de bingo.
 • Als je een presentator* bij het uitje boekt, zal de presentator de gehele online muziekbingo leiden.
 • Presenteer je de online muziekbingo zelf? Dan krijgt de presentator van ons een speluitleg, alle muziekfragmenten en een afstreeplijst.
 • Prijs voor de winnaar: het Didgames Digitale Spellenpakket t.w.v. 75,- Het is een virtueel spellenpakket met daarin een online pubquiz, een escapespel, twee muziekbingo’s en een digitaal Levend Cluedo. We sturen het spellenpakket achteraf via WeTransfer naar de winnaar op.

*Let op: een presentator voor het spel zit niet standaard bij de online muziekbingo inbegrepen. Je kunt een presentator voor de online muziekbingo boeken voor een meerprijs van 135,- Je krijgt in dat geval een enthousiaste presentator bij het uitje geboekt die de liedjes afspeelt, de hele muziekbingo aan elkaar babbelt en zorgt voor voldoende interactie tussen de spelers.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de online muziekbingo?

De online muziekbingo duurt ongeveer een uur. Tel daar 5 minuten inloop en 5 minuten uitloop bij op, en samen zijn we zo’n 70 minuten bezig. Zit je vast aan een strakke planning? Geen enkel probleem. Geef het aan ons door en we zorgen ervoor dat de bingo niet uitloopt en we exact binnen jouw aangegeven tijd klaar zijn.

Hoeveel kost de online muziekbingo?

We werken met vaste prijzen:

Een online muziekbingo kost tot en met 60 personen 300 euro. Vanaf 60 personen kost de bingo 400 euro. Wil je een presentator bij het uitje boeken, kost dat 135 euro. En het personaliseren van een online muziekbingo kost 100 euro.

Voor een muziekbingo op locatie rekenen we 50 euro extra + eventuele reiskosten voor de presentator.

Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Krijgen we een begleider bij het spel?

Jazeker! Mocht je geen presentator bij de online muziekbingo boeken, krijg je er een begeleider van Didgames bij die aanwezig is tijdens het online uitje en de boel in de gaten houdt. Mochten er dingen mis gaan of heb je, na onze intake, nog steeds vragen? Dan beantwoordt de presentator van Didgames jouw vragen en helpt een handje.

Als je met een grote groep bent en je hebt ook een presentator bij je online muziekbingo geboekt, zorgen wij ervoor dat er ook een begeleider van Didgames bij is om onze presentator te ondersteunen. Zo weet je zeker dat jouw online teamuitje altijd op rolletjes verloopt.

Hoeveel prijzen moet ik regelen?

Met de online muziek bingo spelen we voor de horizontale rij, verticale rij en de volle kaart. Het is daarom leuk om minimaal 3 prijzen te organiseren. Dit hoeft niet! Als er geen prijzen zijn, mag de winnaar van de horizontale rij, verticale rij of de volle kaart een andere speler “nomineren” om een liedje te zingen.

De winnaar van de bingo, (dat is degene met de volle kaart) krijgt van ons sowieso het Didgames digitale Spellenpakket opgestuurd. Dat is een online spellenpakket t.w.v. 75,- en die sturen we achteraf per mail naar de winnaar op.

Wil je wel prijsjes  regelen voor de 1e, 2e en 3e volle rij. Die zitten er niet standaard bij. Je kunt die zelf regelen als je wilt, zo haal je  hele leuke prijzen bijvoorbeeld gewoon bij de Hema, de Action, de So Low of de Flying Tiger.

Hoe krijgt iedereen een bingo kaart?

Tijdens de uitleg van de online muziekbbingo zet de presentator een link in de chat van het videocallprogramma. Wanneer je op die link klikt, opent een nieuwe en unieke bingo kaart. Heel makkelijk dus! Bestel je ook een borrelpakket? Dan stoppen we een papieren bingokaart in ieder pakket.

Daarnaast is het mogelijk om de bingo kaarten te drukken en die naar jullie op te sturen. We sturen de kaarten naar kantoor, of naar iedere speler thuis. De kosten voor het drukken van de bingo kaarten zijn 80 cent per stuk, excl. verzendkosten.

Moet ik mijn bingokaart printen?

De artiesten op de bingokaarten kan je online aankruisen door erop te klikken. Je hoeft de bingokaart dus niet uit te printen. Heb je een bingo? Dan stuur je de link van jouw bingokaart in de chatbox, zodat we het kunnen controleren. Bestel je ook een borrelpakket? Dan stoppen we een papieren bingokaart in het pakket.

Via welk programma spelen we de online muziekbingo? Zoom, Ms Teams of WebEx?

Dat mag je zelf kiezen. Jij stuurt de presentator een uitnodiging van de meeting in jullie gebruikelijke programma. Zoom of Teams bijvoorbeeld. Heb je geen voorkeur of wil je dat de presentator een link organiseert? Dat kan ook! Je ontvangt dan een link via Zoom. We kunnen gebruik maken van het Didgames Zoom abonnement. Dit is te gebruiken zonder te downloaden en het is in je browser te spelen.

Kan de online muziekbingo ook in het Engels gespeeld worden?

Absoluut! We hebben een muziekbingo die geheel uit Engelstalige liedjes bestaat, de muziekbingo Original. Daarnaast is ook de Live Muziekbingo geheel in het Engels te boeken en kun je zelf jouw online muziekbingo samenstellen als je wilt. Daarbij kun je natuurlijk ook voor geheel Engelstalige liedjes kiezen. Meer dan genoeg keuze dus!

Welke verschillende thema's zijn er voor de bingo?

We hebben hierboven 6 verschillende thema’s die je kunt boeken. De thema’s veranderen af en toe. Zo is er rond de feestdagen bijvoorbeeld een kerst muziekbingo en een Top 2000 muziekbingo te boeken.

Staat jouw thema hierboven er niet bij? Misschien hebben we hem op de plank liggen. Op dit moment hebben we de volgende thema’s beschikbaar:

 • Het Foute Uur
 • Live muziekbingo (met Live zanger / pianist)
 • Summer Hits
 • Hollandse Hits
 • Original (geheel Engelstalig)
 • Apres Ski bingo
 • TV Tunes bingo
 • Quarantaine bingo
 • Kerstliedjes bingo
 • Top 2000 bingo
 • Carnavalsbingo

Zoals je ziet is er een ruime keuze aan thema’s. Mocht je twijfelen, stuur ons een mailtje! Dan bekijken we samen met jou de samenstelling van jullie groep en doen wij een passend voorstel. Daarnaast bieden we altijd de optie voor een gepersonaliseerde muziekbingo, waarbij jullie zelf de liedjes aanleveren. Wij maken daar vervolgens een super gezellige bingo van!

Hoe werkt de betaling?

Na afloop van de bingo ontvang je een digitale factuur in je mailbox!

Prijsoverzicht Online Teamuitjes

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Vragen over de online Muziekbingo?

Vind je niet wat je zoekt? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur ons een mail via info@digames.nl en we nemen z.m.s. contact met je op!