0

YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

Online Muziekbingo

 

Ons meest populaire spel nu ook als online teamuitje te boeken!

De online muziekbingo speel je met 10 – 500 spelers tegelijk. Iedereen die mee speelt krijgt een bingo kaart met daarop 16 verschillende liedjes. We spelen allerlei muziekfragmenten af en als een liedje op jouw bingo kaart staat, mag je hem weg strepen. En heb je een volle rij? Dan ze je jouw microfoon aan en roep je heel hard BINGO!

Ben je op zoek naar een gezellig online teamuitje? Dan is de online muziekbingo een perfecte oplossing! De liedjes op onze bingo kaarten zijn divers, vrolijk en vooral: mee-zing-baar. We krijgen geheid iedereen aan het dansen. Ofja, op zijn minst zachtjes aan het mee deinen. Want het is onmogelijk om je hoofd niet ritmisch te laten meedeinen op de gezellige muziek. We spelen meestal voor 1 volle rij, 2 volle rijen, 3 volle rijen en de winnaar is degene die het eerst een volle kaart heeft. En heb je een valse bingo? Dat wordt zingen geblazen!

 

Al onze online muziekbingo’s:

Online muziekbingo guilty pleasures

Het Foute Uur

Hang je imago maar in de kast, want we weten al dat je deze nummers toch wel kent! Durf jij mee te zingen?

online-muziekbingo-didgames

Live Muziekbingo

De enige echte muziekbingo met LIVE muziek! Dat wordt digitaal inhaken en meezingen geblazen.

apres-ski-party-online-muziekbingo

Apres Ski bingo

Jullie hoeven niet meer op wintersport om alsnog een Apres Ski party te vieren, met deze online Apres Ski bingo!

Muziekbingo-hollandse-hits

Hollandse Hits

Heb je zin in een gezellig oud-Hollands teamuitje? Speel dan deze muziekbingo met ons mee. Inhaken en meezingen maar!

Muziekbingo-gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde Bingo

Laat ons jouw eigen muziekbingo maken, waarbij jullie zelf alle liedjes aanleveren. Zo zorgen we voor een unieke ervaring!

Muziekbingo Quarantaine

Quarantaine Bingo

Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen! Maak er samen het beste van met deze toffe muziekbingo.

Online Muziekbingo: wat is het?

Muziekbingo is een super gezellig, muzikaal en interactief teamuitje. Muziekbingo speel je tegen elkaar via Zoom of bijvoorbeeld Microsoft Teams. Elke speler krijgt een (digitale) bingokaart met daarop 16 verschillende liedjes. De spelers zien de presentator op hun scherm en die start het spel door telkens fragmenten van liedjes te laten horen. Staat het liedje wat je hoort op jouw bingokaart? Dan mag je hem wegstrepen. En heb je een volle rij? Dan roep je heel hard BINGO.

Er kunnen verschillende prijsjes geregeld worden bij bijvoorbeeld 1 volle rij, 2 volle rijen, 3 volle rijen en uiteindelijk een hoofdprijs voor degene met de eerste volle kaart.

 

Wat zit inbegrepen in de Online Muziekbingo?

Als je bij ons een online muziekbingo boekt zit daar het volgende bij inbegrepen:

  • Een intake. We stemmen het e.e.a met elkaar af over datum, tijd, video software en de presentatie.
  • Unieke bingokaart voor iedere speler. We delen een digitale bingo kaart in de chat of we sturen hem fysiek op met één van onze borrelpakketjes
  • Er is een begeleider van Didgames bij het online uitje (let op: geen presentatie*)
  • Speluitleg voor de presentator
  • Test ronde met de presentator
  • Alle liedjes
  • Afstreeplijst
  • Prijs voor de winnaar: het Didgames Quarantaine spellenpakket t.w.v. 75,-

*Let op: een presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen. Je kunt een presentator voor de online muziekbingo boeken voor een meerprijs van 135,- Je krijgt in dat geval een enthousiaste presentator bij het uitje geboekt die de liedjes afspeelt, de hele muziekbingo aan elkaar babbelt en zorgt voor voldoende interactie tussen de spelers.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de muziekbingo?

De online muziekbingo duurt ongeveer een uur. Tel daar 5 minuten inloop en 5 minuten uitloop bij op, en samen zijn we zo’n 70 minuten bezig.

Zit je vast aan een strakke planning? Geen enkel probleem. Geef het aan ons door en we zorgen ervoor dat de bingo niet uitloopt en we exact binnen 60 minuten klaar zijn.

Zitten er prijsjes bij de online muziekbingo?

De winnaar van de bingo, dat is degene met de volle kaart, krijgt van ons het Didgames Quarantaine Spellenpakket opgestuurd. Dat is een online spellenpakket t.w.v. 75,- en die sturen we achteraf per mail naar de winnaar op.

Het is erg leuk om ook prijsjes te regelen voor de 1e, 2e en 3e volle rij. Die zitten er niet standaard bij. Je kunt die zelf regelen als je wilt,zo haal je vaak hele leuke prijzen gewoon bij de Hema, de Action, de So Low of de Flying Tiger.

Je kunt het ook door Didgames laten regelen. In dat geval vragen wij de thuis adressen uit van de winnaars en sturen wij de prijsjes naar de ze op. Jullie vertellen ons ter waarde waarvan wij prijzen mogen opsturen, en wij regelen het voor je!

Krijgen we een begleider bij het spel?

Jazeker! Mocht je geen presentator bij de online muziekbingo boeken, krijg je er een begeleider van Didgames bij die aanwezig is tijdens het online uitje en de boel in de gaten houdt. Mochten er dingen mis gaan of heb je, na onze intake, nog steeds vragen/ Dan beantwoordt de presentator van Didgames jouw vragen en helpt een handje.

Als je met een grote groep bent en je hebt ook een presentator bij je online muziekbingo geboekt, zorgen wij ervoor dat er ook een begeleider van Didgames bij is om onze presentator te ondersteunen. Zo weet je zeker dat jouw online teamuitje op rolletjes verloopt.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2