Moorddiner - Didgames

Moorddiner

Stel je voor: jij en een aantal vrienden doen mee aan een moorddiner. Van te voren heb jij een eigen karakterset opgestuurd gekregen met informatie over het spel en jouw personage. Op de avond zelf komen alle personages, uiteraard verkleed, één-voor-één binnen druppelen. Klaar voor heerlijk 3-gangen diner. Plots krijgen jullie slecht nieuws. Iemand uit de groep is vermoord! En de moordenaar zit bij jullie aan tafel. Nu is het aan jullie om dit raadsel op te lossen. Welke gasten kunnen elkaar niet uitstaan? Wie van deze gasten verbergt grote geheimen en wie is in staat tot moord om deze geheimen verborgen te houden? En nog het allerbelangrijkste: zal er vanavond gerechtigheid plaatsvinden?

Slot van Zuidwaerde

Slot van Zuidwaerde

De rijke zakenman Bernard van Zuidwaerde heeft besloten om zijn 70e verjaardag te vieren in zijn luxe landhuis, Slot van Zuidwaerde. Wie wordt er uitgenodigd voor dit exclusieve diner?

Read More

De Reünie

De Reünie

Coming soon..!
Enkele oud klasgenoten komen weer bij elkaar voor een echte reünie. Maar is de vriendengroep nog wel zo hecht als vroeger?

Read More

Bonje bij de BBQ

Bonje bij de BBQ

Coming soon..!
Tijdens deze zomerse barbecue wordt het één van deze gasten wel heel erg heet onder de voeten. Wie eet er een sateetje mee?

Read More