Moorddiner

 

Heb je altijd al eens zelf een moorddiner willen organiseren? Bekijk hier ons aanbod!

Stel je voor: jij en een aantal vrienden doen mee aan een moorddiner. Van te voren heb jij een eigen karakterset opgestuurd gekregen met informatie over het spel en jouw personage. Op de avond zelf komen alle personages, uiteraard verkleed, één-voor-één binnen druppelen. Klaar voor heerlijk 3-gangen diner. Plots krijgen jullie slecht nieuws. Iemand uit de groep is vermoord! En de moordenaar zit bij jullie aan tafel… Nu is het aan de rest van de gasten om dit mysterieuze raadsel op te lossen. Welke gasten kunnen elkaar niet uitstaan? Wie van deze gasten verbergt grote geheimen en wie is in staat tot moord om deze geheimen verborgen te houden? En nog het allerbelangrijkste: zal er vanavond gerechtigheid plaatsvinden?

Zelf speuren in een spannend én humoristisch moordspel? Bestel dan één van onze doe-het-zelf moorddiners. Spelbegeleiding heb je niet nodig want het moordonderzoek wordt geleid door jullie zelf. De spelinstructies en -regels staan in de karaktersets en alles wijst zichzelf. Na betaling krijg je direct een e-mail, waarin een downloadlink staat. Hiermee kun je een .zip-bestand downloaden waarin alles zit wat je nodig hebt om het moordspel te organiseren.

De voordelen van zelf een moorddiner organiseren

Checkmark Je kunt de avond helemaal invullen zoals je zelf wilt. (Veel verkleden, een beetje verkleden, pauzeren wanneer je wilt, zelf foto’s maken etc.)
Checkmark Er zijn geen externe spelbegeleiding of acteurs aanwezig, je bent lekker ‘onder ons’.
Checkmark Je kunt het organiseren waar je maar wilt, je zit niet vast aan een locatie.
Checkmark Ook zit je niet vast aan een datum en tijdstip. Zijn er ineens mensen ziek? Geen probleem, dan prikken jullie gewoon een nieuwe datum.

Tot slot; je krijgt een volledig moorddiner voor een klein prijsje. Je betaalt namelijk niets extra voor de locatie, de spelleiding of de acteurs. Zo houd je meer geld over voor leuke dingen zoals het eten of de aankleding. En dat is natuurlijk altijd fijn!

 

Onze moorddiners:

product-image-moorddiner-slot-zuidwaarde

Slot van Zuidwaerde

Hét voorbeeld van een klassiek moorddiner. Een rijke familie komt bij elkaar in het enorme landhuis Slot van Zuidwaerde. Het  familie hoofd geeft een chique diner, maar één van de aanwezigen zal het dessert niet halen vanavond.

Online pubquiz - algemene pubquiz

De moord in het stamcafe

Een moorddiner dat zich afspeelt in een stamcafe. Stamgasten, cafe eigenaar en (ex)werknemers hebben zich vanavond verzameld voor een groot feest. Er komt zelfs een echte volkszanger optreden! Maar het blijft niet erg lang feestelijk.

product-image-moorddiner-de-reunie

Coming soon: De Reünie

Een groep oud klasgenoten komt na 20 jaar weer bij elkaar tijdens de reünie van hun middelbare school. Zowel leerlingen als leraren zijn aanwezig. De één is blijkbaar toch iets meer veranderd dan de ander. Totdat het noodlot ineens toeslaat..

Zelf een moorddiner organiseren in 6 stappen:

  1. Download het spelbestand met alle documenten en informatie
  2. Prik een datum en bedenk een locatie waar jullie het diner willen organiseren
  3. Stuur de karaktersets op naar alle gasten
  4. Print de benodigde brieven uit
  5. Bedenk wat je tijdens het etentje wilt serveren als voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
  6. Zorg dat de gasten op tijd komen opdraven, het liefst in kostuum natuurlijk!

Veelgestelde vragen over onze moorddiners

Heb je nog meer vragen? Wil je weten welke spelvariant je nodig hebt, heb je tips nodig voor de aankleding of organisatie? Bekijk dan onze moorddiner FAQ! We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En mocht jouw vraag er nou niet tussen staan, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@didgames.nl.