Didgames logo

Online Muziekbingo – Live Muziekbingo

 

Het perfecte alternatief voor de ‘gewone’ vrijdag middag borrel, een online muziekbingo met live muziek!

Een avondje uit in je eigen woonkamer met deze live muziekbingo. Doe mee met dit interactieve, muzikale teamuitje onder begeleiding van één van onze muzikanten! Guus en Bas spelen live piano en maken er een gezellig en spannend potje bingo van. Wie heeft er als eerst bingo? Lekker thuis meezingen achter de webcam samen met je vrienden of collega’s!

live-online-muziekbingo-kaart-1
live-online-muziekbingo-kaart-1
live-online-muziekbingo-kaart-1

Ook te boeken als nieuwjaarsborrel

De online live muziekbingo is ook als online nieuwjaarsborrel te boeken, waarbij er door Guus of Bas alleen maar gezellige kerstliedjes worden gespeeld. En je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Laat iedereen bijvoorbeeld zijn foutste en lelijkste kerst trui aantrekken en sluit 2021 op een super feestelijke manier af.

En als je dan ook nog één van onze borrelpakketjes erbij besteld wordt het pas écht een feest, want dan kunnen we een geprinte bingo kaart mee sturen of een gave kerstmuts. Zie jij iedereen al met zo’n muts achter de camera zitten?

Online-muziekbingo-bas-baelde-2

Onze Bas!

Korte preview!

Impressie

In dit filmpje legt Guus uit hoe de online live muziekbingo precies werkt. De kaarten krijg je van te voren van ons opgestuurd in een borrelpakketje, of worden tijdens de bingo virtueel met je gedeeld. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is online inloggen en genieten van de muziek!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de Live Muziekbingo?

Dat ligt aan het aantal personen dat mee speelt:

10 – 60 personen: 550,-
60 – 90 personen: 750,-
Meer dan 90 personen: 950,-

Deze prijzen zijn inclusief BTW

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

Jazeker! Geef in je offerte aan dat je graag wilt dat er alleen maar Engelse liedjes gezongen wordt en dan gaan wij dat voor je regelen.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!