Online Muziekbingo – Live Muziekbingo

 

Het perfecte uitje voor de vrijdag middag borrel, een (online) muziekbingo met live muziek!

Een avondje uit in je eigen woonkamer met deze live muziekbingo! Doe mee met dit interactieve, muzikale teamuitje onder begeleiding van één van onze muzikanten. Guus en Bas spelen live op de piano en maken er een gezellig en spannend potje bingo van. Wie heeft er als eerst bingo? Lekker thuis meezingen achter de webcam samen met je vrienden of collega’s!

En deze muziekbingo met Live muziek is niet alleen als online event beschikbaar. Hij is ook te boeken als hybride event of volledig op locatie. De muzikant komt in het laatste geval naar jullie toe om daar een gezellig potje bingo te spelen samen!

live-online-muziekbingo-kaart-1
live-online-muziekbingo-kaart-1
live-online-muziekbingo-kaart-1

Te boeken in verschillende thema’s

De muziekbingo is te boeken in verschillende thema’s. Zo hebben we voor de zomer en voor de feestdagen bijvoorbeeld speciale versies op de plank liggen. Bovendien werken we samen met verschillende partijen, waarbij de bingo bijvoorbeeld ook vanuit een studio kan worden opgenomen, en deze thuis / op locatie gestreamd wordt.

Checkmark te spelen als volledig online event, hybride event, waarbij een deel van de spelers bijvoorbeeld op kantoor aanwezig is, of volledig ‘offline’, waarbij de muzikant naar jullie toe komt.
Checkmark kies zelf een datum en tijdstip
Checkmark het uitje kan in het Engels én in het Nederlands worden georganiseerd
Checkmark de bingokaarten kunnen we printen en naar de mensen thuis of naar kantoor opsturen
Checkmark één vaste prijs, geen poespas of gedoe met last-minute aan- of afhakers, zie het prijsoverzicht onderaan deze pagina voor meer informatie!
 

Online-live-muziekbingo-Bas

Onze Bas!

Korte preview!

Impressie

In dit filmpje legt Guus uit hoe de online live muziekbingo precies werkt. De kaarten krijg je van te voren van ons opgestuurd in een borrelpakketje, of worden tijdens de bingo virtueel met je gedeeld. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is online inloggen en genieten van de muziek!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de Live Muziekbingo?

Dat ligt aan het aantal personen dat mee speelt:

10 – 60 personen: 550,-
60 – 90 personen: 750,-
Meer dan 90 personen: 950,-

Wanneer de muzikant naar locatie komt, komen daar de eventuele reiskosten nog bij.

Deze prijzen zijn inclusief BTW

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Maar het is ook mogelijk om de bingo kaarten door ons te laten drukken. In dat geval printen wij het aantal kaarten dat je zelf nodig hebt, en sturen die naar je op. We kunnen ze naar kantoor sturen in een klein pakketje, of naar elk thuis adres één. Het printen van een bingo kaart kost 80 cent per kaart. (excl. verzendkosten)

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

Jazeker! Geef in je offerte aan dat je graag wilt dat er alleen maar Engelse liedjes gezongen wordt en dan gaan wij dat voor je regelen.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames digitale spellenpakket t.w.v. 75,- euro. Daar zitten een pubquiz, een escapespel, een skype spel, twee muziekbingo’s, minute to win it en een kaartjes spel in.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!