Levend Monopoly

Het gezelligste groepsspel nu levensecht als teamuitje!

Jullie gaan in teams een door jullie zelf gekozen stad in en het doel is om met jouw team zoveel mogelijk straten kopen. Maar pas op! Koop een straat niet zomaar, denk hier van te voren goed over na. Als een ander team de straat namelijk al eerder heeft gekocht dan jullie, betekent dit dat jullie vanaf nu huur betalen aan het andere team. En dat is natuurlijk niet de bedoeling! Koopt een ander team jullie straat, dan zijn zij degene die huur moeten betalen en rinkelt voor jullie de kassa.

Levend Monopoly is een competitief, actief en hilarisch spel, waarbij de teams tactisch moeten nadenken en goed moeten samenwerken.

Ook mogelijk mét begeleiding
Het is mogelijk om Levend Monopoly helemaal zelf te organiseren. Maar wil je dat iedereen kan meedoen? Bestel het spel dan met begeleiding. Wij regelen dan een begeleider die het spel met jullie via Whatsapp begeleidt en organiseert. De begeleider houdt 2 uur lang bij wie welke straten koopt, hoeveel geld iedereen verdiend, gooit kansspelen de groep in en maakt de uiteindelijke winnaar bekend. Op die manier kan iedereen mee spelen. Kies tijdens je bestelling voor de optie ‘met begeleiding’ om er een begeleider vanuit Didgames bij te boeken.

In wel 20 Nederlandse steden beschikbaar!

We zijn druk bezig om voor twintig Nederlandse steden een Levend Monopoly spel te maken. Dit zijn kant-en-klare Monopoly’s, die je na aanschaf binnen 5 minuten in je inbox binnen krijgt. Staat jouw stad er niet tussen? Kies dan voor een gepersonaliseerd Levend Monopoly spel, waarbij we een nieuw spel maken voor een stad naar keuze. Deze heb je binnen 5 werkdagen in je inbox zitten.

Nog niet alle Monopoly spellen zijn af, dus houd de website goed in de gaten!

Levend Monopoly in Nederland

den-haag-levend-monopoly

Den Haag - Coming Soon

Leeuwarden-levend-monopoly

Leeuwarden - coming soon

Logo-Levend-Monopoly-Didgames

Staat jouw stad er niet tussen? Niet getreurd! Geef aan waar je graag Levend Monopoly wilt spelen en wij maken een nieuw, op maat gemaakt Monopoly spel voor je. (135,-)

Hoe werkt Levend Monopoly?

Bij Levend Monopoly deel je de groep op in verschillende teams, ieder team krijgt een lijst met straten mee. Vervolgens gaan deze teams fysiek de stad in om allerlei straten van deze lijst te ‘kopen’. Je koopt een straat door er mee op de foto te gaan, de gekozen teamcaptain stuurt die foto door naar de organisatie. Het team dat als eerste een foto van een bepaalde straat doorstuurt koopt de straat. Alle andere teams die een foto van dezelfde straat doorsturen betalen vanaf nu huur aan de eerste koper. En vanaf dat moment verdien je dus als eerste koper geld, ka-ching! Door tactisch straten te kiezen probeert jouw team uiteindelijk de meeste winst te behalen.

Tussendoor komen er allerlei opdrachten het spel in, de zogenaamde kansspelen. Door deze opdrachten juist uit te voeren verdient jouw team extra geld. Uiteindelijk melden alle teams zich bij het afgesproken eindpunt en rekent de organisatie alle huurgelden uit. En het team dat het meeste geld binnen heeft weten te halen is de winnaar!

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen? Wil je weten wat je kunt doen als jouw stad hierboven niet tussen staat? Vraag je je af of je het spel met of zonder begeleiding moet boeken? Bekijk dan onze Levend Monopoly FAQ! We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En mocht jouw vraag er nou niet tussen staan, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier.

Ook leuk om te doen: