Online Muziekbingo – Original

 

Een volledig Engelstalige bingo, met nummers die echt iedereen (her)kent

Dit online teamuitje is een muziekbingo met alleen maar Engelstalige nummers. Maar geen zorgen, het is niet alleen leuk voor internationale teams, deze bingo is namelijk voor alle groepen geschikt! Het is een diverse muziekbingo met zeer herkenbare en meezing-bare nummers. En op enkele liedjes mag er zeker ook gedanst worden. Doen jullie mee met Y.M.C.A. en de Macarena? Of welke collega zingt er het hardst mee met nummers zoals Sweet Caroline en Come On Eileen? Wij zijn zeer benieuwd. Kom er achter tijdens dit super gezellige, interactieve teamuitje!

online-muziekbingo-engelstalig

Checkmark zowel te spelen als volledig online event als hybride event, waarbij een deel van de spelers bijvoorbeeld op kantoor aanwezig is
Checkmark kies zelf een datum en tijdstip
Checkmark het uitje kan in het Engels én in het Nederlands worden georganiseerd
Checkmark de bingokaarten kunnen we printen en naar de mensen thuis of naar kantoor opsturen
Checkmark één vaste prijs, geen poespas of gedoe met last-minute aan- of afhakers, zie het prijsoverzicht onderaan deze pagina voor meer informatie!

De nummers

In deze online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • Lynyrd Skynyrd – Sweet Home Alabama
 • Dolly Parton – Working 9 to 5
 • A-ha – Take on Me
 • Vengaboys – Boom boom boom boom
 • Meat Loaf – Paradise by the dashboard light
 • Bryan Adams – Summer Of ’69
 • Bee Gees – Stayin’ Alive
 • Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go
 • Neil Diamond – Sweet Caroline
 • Village boys – Y.M.C.A
 • Fleetwood Mac – Go Your Own Way
 • DJ Paul Elstak – Rainbow In The Sky
 • Journey – Don’t stop believing
 • Queen – Bohemian Rhapsody
 • The Beatles – Hey Jude
 • ….en nog vele anderen!
Online-muziekbingo-original-engelstalig
Online-muziekbingo-original-engelstalig
Online-muziekbingo-original-engelstalig

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier onder een impressie van onze online muziekbingo. Zoals je ziet kun je hem met zowel grote als klein groepen spelen en zijn er allerlei thema’s mogelijk. Je maakt je eigen playlist met de gepersonaliseerde online muziekbingo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de muziekbingo?

Als je de muziekbingo met 10 – 60 personen speelt kost hij 300,- en speel je hem met meer dan 60 personen dan kost het uitje 400,-

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Het kost 135,- euro om een presentator bij jouw online uitje te boeken. (incl BTW)

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

Jazeker, de muziek in deze bingo is geheel Engelstalig. Je kunt in de offerte aangeven of je ook wilt dat de presentatie in het Engels is. Maar dat hoeft natuurlijk niet!

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!