Online Muziekbingo – Het Foute Uur

 

Meezingen en dansen met allemaal liedjes uit Het Foute Uur van QMusic

In deze Online Muziekbingo zitten alleen maar echte Guilty Pleasures. Ben jij meer van de klassieke muzieknummers? Dan is deze bingo niets voor jou. Maar houd jij stiekem wel van die foute hitjes? Dan moet je deze muziekbingo zeker aanschaffen! Alle nummers zijn, behalve natuurlijk erg fout, ook heel divers. Dat maakt hem geschikt voor alle leeftijden.

Checkmark zowel te spelen als volledig online event als hybride event, waarbij een deel van de spelers bijvoorbeeld op kantoor aanwezig is
Checkmark kies zelf een datum en tijdstip
Checkmark eenvoudig ‘op te leuken’ met allerlei accessoires, deel zonnebrillen of Hawaii kransen uit bijvoorbeeld
Checkmark één vaste prijs, geen poespas of gedoe met last-minute aan- of afhakers, zie het prijsoverzicht onderaan deze pagina voor meer informatie!

Meezingen-met-online-muziekbingo-het-foute-uur

De nummers

In deze online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go
 • Jody Bernal – Que Si, Que No
 • Guus Meeuwis feat. Vagant – Het Is Een Nacht
 • DJ Paul Elstak – Rainbow In The Sky
 • Bonnie Tyler – Total Eclipse of the Heart
 • Backstreet Boys – I Want It That Way
 • George Baker Selection – Paloma Blanca
 • Snollebollekes – Links Rechts
 • Marianne Rosenberg – Ich bin wie du
 • Tino Martin – Zij Weet Het
 • Cyndi Lauper – Girls Just Want to Have Fun
 • ….en nog vele anderen!
Online-muziekbing-het-foute-uur-3
Online-muziekbing-het-foute-uur-2
Online-muziekbing-het-foute-uur

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier onder een impressie van onze online muziekbingo. Zoals je ziet kun je hem met zowel grote als klein groepen spelen en zijn er allerlei thema’s mogelijk. Je maakt je eigen playlist met de gepersonaliseerde online muziekbingo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de muziekbingo?

Als je de muziekbingo met 10 – 60 personen speelt kost hij 300,- en speel je hem met meer dan 60 personen dan kost het uitje 400,-

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Het kost 135,- euro om een presentator bij jouw online uitje te boeken. (incl BTW)

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

De Foute Uur muziekingo is niet geheel Engelstalig, er zitten ook wat Nederlandse liedjes tussen. Ben je op zoek naar een volledig Engelstalige online muziekbingo? Kijk dan eens naar de muziekbingo Original, of bestel een gepersonaliseerde muziekbingo.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!