Online Muziekbingo – Kerst bingo

 

Het perfecte alternatief voor de ‘gewone’ kerstborrel dit jaar

Vorig jaar stonden de kerst borrels nogal op losse schroeven. Gelukkig konden we er online toch nog wat leuks van maken! Het einde van het jaar komt nu opnieuw in zicht en veel borrels mogen gelukkig weer lekker ‘offline’ georganiseerd worden. Zijn jullie nou toch op zoek naar een gezellige online activiteit? Dan is deze muziekbingo in het kerst thema dé online activiteit voor jou!

Er komen 40 feestelijke kerst hitjes voorbij, waarbij iedereen uit volle borst mee mag zingen. Een super gezellige afsluiting van het jaar. Bovendien maak je het nog een beetje feestelijker door iedereen een borrelpakketje te sturen, waarin de bingo kaart wordt mee verzonden én een leuke kerstmuts zit.

Je kunt de online muziekbingo volledig digitaal vieren, maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk ook een deel op locatie organiseren en de mensen die liever online aanhaken die loggen vanuit huis in. Je kunt de Zoom / MS Teams meeting op locatie dan bijvoorbeeld op groot scherm aanzetten. Zo kan iedereen mee doen!

juichen-bij-de-online-muziekbingo-kerst

De nummers

In deze online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey
 • We All Stand Together – Paul McCartney
 • Santa Tell Me – Ariana Grande
 • Flappie – Youp van ‘t Hek
 • Last Christmas – Wham!
 • Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! – Brett Eldredge
 • Run Rudolph Run – Chuck Berry
 • I’ll Be There This Christmas – Gary Fomdeck
 • Jingle Bell Rock – Anita Kerr Singers
 • Rockin’ Around the Christmas Tree – Brenda Lee
 • Here Comes Santa Claus – Elvis Presley
 • ….en nog vele anderen!
online-muziekbingo-kerst-bingo-kaart-2
online-muziekbingo-kerst-bingo-kaart
online-muziekbingo-kerst-bingo-kaart

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier zie je een impressie van enkele muziekbingo’s die we vorig jaar hebben georganiseerd.

Veelgestelde vragen

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. Zonder presentator kost de muziekbingo 250,- en met presentator 400,- De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje.

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

De kerst muziekingo is niet geheel Engelstalig, er zitten ook wat Nederlandse liedjes tussen. Ben je op zoek naar een volledig Engelstalige online muziekbingo? Kijk dan eens naar de Top 2000 of de Quarantaine bingo, of bestel een gepersonaliseerde muziekbingo.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!