Online Muziekbingo – Top 2000

 

De top 2000 muziekbingo: de liedjes van de lijst der lijsten gallen door je woonkamer!

In deze gezellige muziekbingo vind je alleen maar nummers die in de Top 2000 hebben gestaan. En de presentator maakt het online uitje extra interessant met allerlei weetjes uit de lijst der lijsten.

Bovendien maak je het nog een beetje feestelijker door iedereen een borrelpakketje te sturen, waarin de bingo kaart wordt mee verzonden én een leuke kerstmuts zit. Dus, ben je nog op zoek naar een tof online uitje om het einde van 2020 mee af te sluiten? Dan is dit de online muziekbingo voor jou!

Je kunt de online muziekbingo volledig digitaal vieren, maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk ook een deel op locatie organiseren en de mensen die liever online aanhaken die loggen vanuit huis in. Je kunt de Zoom / MS Teams meeting op locatie dan bijvoorbeeld op groot scherm aanzetten. Zo kan iedereen mee doen!

juichen-bij-de-online-muziekbingo-kerst

De nummers

In deze volledig Engelstalige online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • Queen
 • Coldplay
 • The Beatles
 • Avicii
 • Bryan Adams
 • George Ezra
 • Adele
 • John Lennon
 • Bruce Springsteen
 • The Eagles
 • Journey
 • En nog veel meer..!
Online-muziekbing-de-top-2000-1
Online-muziekbing-de-top-2000-2
Online-muziekbing-de-top-2000-3

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier zie je een impressie van enkele muziekbingo’s die we vorig jaar hebben georganiseerd.

Veelgestelde vragen

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. Zonder presentator kost de muziekbingo 250,- en met presentator 400,- De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje.

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

Yes, de liedjes op deze bingo zijn geheel Engelstalig. En ook de presentatie is helemaal in het Engels te boeken. Geef op je offerte aan dat je graag een Engelstalig online uitje wilt boeken en wij regelen het voor je!

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!