Pubquiz

 

Op zoek naar een leuke pubquiz die je zelf organiseert? Bekijk hier ons aanbod!

Wil jij thuis, op het werk, tijdens een weekendje weg of op de sportkantine een pubquiz organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze quizzen zijn makkelijk zelf te organiseren en toegankelijk voor iedereen. Elke quiz bestaat uit een mix van makkelijke en moeilijke vragen, in veel verschillende thema’s. Zo zitten er altijd vragen bij die je kunt beantwoorden en blijft het voor iedereen leuk. En of je nou op zoek bent naar een algemene quiz, iets voor de feestdagen of bijvoorbeeld een speciale filmquiz voor filmliefhebbers, er zit geheid een geschikt thema voor jullie bij.

Elke quiz bestaat uit 6 verschillende rondes, met daarin altijd minimaal één plaatjesronde en een muziekronde. Je bent ongeveer twee uur bezig en je speelt onze Powerpoint presentaties makkelijk af op een laptop, tv of beamer. Ben je op zoek naar een quiz met gepersonaliseerde vragen, meer muziek, of een specifieke fotoronde? Alles is mogelijk! Kijk dan eens naar de optie voor een gepersonaliseerde pubquiz.

De voordelen van zelf een pubquiz organiseren

Checkmark Je kunt de avond helemaal invullen zoals je zelf wilt.
Checkmark Er zijn geen externe spelbegeleiding of acteurs aanwezig, je bent lekker ‘onder ons’.
Checkmark Je kunt het organiseren waar je maar wilt, je zit niet vast aan een locatie.
Checkmark Ook zit je niet vast aan een datum en tijdstip. Zijn er ineens mensen ziek? Geen probleem, dan prikken jullie gewoon een nieuwe datum.

Tot slot; je krijgt een volledige pubquiz voor een klein prijsje. Je betaalt namelijk niets extra voor de locatie of de spelleiding. Zo houd je meer geld over voor leuke dingen zoals lekkere hapjes, leuke prijzen voor de winnaar of aankleding van de ruimte en de teams. En dat is natuurlijk altijd fijn!

 

Onze Quizzen:

pubquiz-oliebollen

Oliebollenquiz (€24,99)

Sluit 2023 goed af met deze gezellige eindejaarsquiz. De oliebollenquiz bestaat uit zes verschillende rondes, met daarin alleen maar vragen over het afgelopen jaar.

Romcom-filmquiz-logo

Romcom Filmquiz (€19,-)

Test je kennis over romantische comedy’s in deze RomCom Filmquiz. Heel leuk voor een date night, vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest.

product-image-Muziekbingo-top2000

Top 2000 pubquiz (€24,99)

Heb je altijd al eens mee willen spelen met de Top 2000 pubquiz? Dan is dit je kans! Speel mee en tover jezelf om tot de enige echte Leo Blokhuis.

Algemene-pubquiz-zelf-organiseren

Algemene pubquiz (19,-)

Hét voorbeeld van een klassieke, algemene pubquiz, waarin iedereen uit het team zijn sterke kant kan laten zien.

Online pubquiz - algemene pubquiz

Algemene pubquiz twee (19,-)

Vanwege het populaire karakter van de algemene pubquiz, hebben we ook deze tweede, klassieke quiz gemaakt!

Algemene-pubquiz-3-logo

Algemene pubquiz drie (19,-)

Een derde algemene pubquiz. Voor de mensen die nummer één en twee al hebben uitgespeeld!

Familiequiz

Familiequiz (19,-)

Een pubquiz voor het hele gezin, leuk voor jong én oud. Zo kunnen de kinderen en opa & oma ook mee spelen.

pubquiz-gepersonaliseerd

Nostalgiequiz (19,-)

Met deze Nostalgiequiz ga je voor zes rondes terug naar de goeie ouwe tijd. 

pubquiz-muziekquiz-filmquiz-logo

Filmquiz (19,-)

Ben jij een echte filmliefhebber? Dan is dit de perfecte pubquiz voor jou. Nu met een extra plaatjesronde!

pubquiz-gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde quiz (135,-)

Wil jij jouw eigen pubquiz samenstellen? Dat kan! Lever foto’s, muziek en info aan, voor een hilarische quizavond.

Hoe werkt een Pubquiz?

Tijdens een pubquiz worden de deelnemers getest op hun kennis over van alles en nog wat: film, sport, politiek, muziek, tv, wetenschap, geschiedenis en ga zo maar door. We vragen je het hemd van het lijf! En het leuke is dat echt iedereen kan meedoen, want je zult er sowieso achter komen: samen weet je ontzettend veel. Je zult er verbaast van opkijken hoeveel vragen jullie als team weten te beantwoorden.

De groep deel je op in verschillende teams en samen proberen zij zo veel mogelijk vragen juist te beantwoorden. De vragen staan in een Powerpoint presentatie en hier hoef je alleen maar op play te drukken. Achteraf kijk je samen alle antwoorden na en het team dat de meeste punten weet binnen te slepen is de winnaar!

Veelgestelde vragen over onze Pubquizzen

Heb je nog meer vragen? Wil je weten met hoeveel man je de pubquiz kunt spelen, of de quiz niet te moeilijk is of wat je nodig hebt om hem te organiseren? Bekijk dan onze pubquiz FAQ! We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En mocht jouw vraag er nou niet tussen staan, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@didgames.nl.

Tip: we hebben een blog geschreven over hoe je het beste een pubquiz organiseert. Erg interessant om eens door te lezen voordat je zelf één van onze quizzen speelt!