Didgames logo

Muziekbingo

Muziekbingo is een gezellig, muzikaal spel en beschikbaar in wel 24 verschillende thema’s!

Dus je zit thuis en hebt spontaan zin in een feestje.. Wat doe je dan? Dan bestel je onze muziekbingo kaarten! Want die krijg je meteen nadat je ze hebt besteld in je mailbox, je kunt dus direct beginnen met spelen. Print ze uit en geef er één aan alle deelnemers. Of stuur ze digitaal toe, ligt er maar net aan hoe je de muziekbingo wilt spelen. Want ook voor online meetings zijn de digitale kaarten van onze muziekbingo’s uitermate geschikt.

Muziekbingo is de perfecte activiteit voor jouw (online) teamuitje, verjaardag, vriendenweekend, kinderfeestke of familiedag. Je danst, zingt en overlegt met elkaar. Want wie is nou ook alweer de zanger van dat ene liedje..? En heb je een valse bingo? Oei, dat wordt zingen geblazen!

Ben je op zoek naar iets specialers, of staat jouw thema hier onder niet tussen? Dan bieden we ook de mogelijkheid voor een muziekbingo op maat. Daarbij maken we gepersonaliseerde muziekbingo waarbij jij zelf alle liedjes kiest.

 

Een greep uit onze muziekbingo’s:

Muziekbingo-sinterklaas

Sinterklaas muziekbingo

Wie vindt het nou niet heerlijk om lekker mee te zingen met al die Sinterklaasliedjes?

Muziekbingo-kerst-discobingo-christmas-party

Christmas Party

“All I want for Christmas, is youuu” – Carey, Mariah. Ga deze Kerst voor muzikale gezelligheid!

Muziekbingo-jaaroverzicht-2021-logo

2021 Jaaroverzicht

Blik terug op 2021! Deze muziekbingo bestaat volledig uit liedjes van het afgelopen jaar.

Muziekbingo-top2000

Top 2000 Bingo

Je hoeft nu niet meer tot het einde van het jaar te wachten op deze ultieme Top 2000 hits!

Muziekbingo-original

Muziekbingo Original

Een volledig Engelstalige Muziekbingo, met alleen maar nummers van legendes uit de muziek industrie.

Muziekbingo logo Kids Edition

Kids Edition

Superleuk voor een kinderfeestje, deze Muziekbingo Kids Edition. Lekker mee springen en zingen!

Muziekbingo-party-edition

Party Edition

Heupen los en voetjes van de vloer, met de Party Edution van onze muziekbingo. Dat wordt swingen geblazen!

Muziekbingo-guilty-pleasures

Guilty Pleasures

Hang je imago in de kast, want we weten dat je al deze nummers toch wel kent.

Muziekbingo-ouderen

Voor Ouderen

Maak van de standaard bingo avond een heus muziekfestijn met deze muziekbingo voor ouderen.

Muziekbingo-duits

Duitse / Oktoberfest bingo

Kein Oktoberfest? Schade! Maar je kunt er alsnog een sehr toll feestje van maken met deze Deutsche bingo. Ganz geil!

Muziekbingo-hollandse-hits

Hollandse Hits

Deze versie bevat alleen maar Nederlandstalige knallers. Meezingen en polonaise zijn gegarandeerd.

Muziekbingo Tiktok Hits Logo

TikTok Hits

Ken jij alle TikTok dansjes uit je hoofd? Organiseer je een feestje? Kijk wie de échte fan is met deze TikTok hits!

muziekbingo-summer-hits

Summer Hits

Krijg jij van al die zonnestralen ook de zomer in je bol? Dan is deze bingo met zwoele zomerhitjes de bingo voor jou.

Muziekbingo-80s

80's Mashup

Haal je fluorkleding en ‘foute’ legging uit de kast, want het is tijd voor deze 80’s muziekbingo!

Muziekbingo-90s

90's Party

Weer even oude tijden herleven, ideaal voor 90’s kids. Deze versie heeft alleen maar liedjes van ‘vroegah’.

Muziekbingo-00s

00's Party

Met de 00’s party ga je even helemaal terug in de tijd! Lekker jumpen, zingen en los gaan!

Hoe werkt Muziekbingo?

Iedere speler krijgt een bingokaart met daarop 16 verschillende liedjes. Hoor je dat één van de liedjes vam jouw wordt gedraaid? Dan mag je hem wegstrepen. En heb je een volle rij? Bingo! Aan een rij of een volle bingo kaart kun je verschillende leuke prijsjes hangen, waardoor je als speler natuurlijk voor die volle kaart gaat!

Muziekbingo is een origineel spel dat ieder feest op gang brengt. Want welk liedje hoor je nu? En wat is ook alweer de naam van die ene zanger?  Elke muziekbingo bestaat uit herkenbare, dansbare nummers die het merendeel van de groep kent. En is er een valse bingo? Dat wordt zingen geblazen!

Wat krijg je als je een Muziekbingo koopt?

Je kiest eerst het aantal kaarten dat je nodig hebt. Nadat je de bestelling hebt betaald kun je de kaarten direct downloaden. Je kunt dus binnen 5 minuten een muziekbingo spelen! De bingo kaarten zijn .jpeg bestanden, je kunt ze op vrijwel iedere computer openen. De bingo kaarten kun je printen, of je stuurt ze digitaal naar de deelnemers op.

Naast de bingo kaarten zit er in elke muziekbingo een uitgebreide speluitleg en een afstreeplijst. De afstreeplijst gebruik je om bij te houden welke nummers al zijn geweest. Tenslotte hebben we voor iedere muziekbingo een Spotify playlist gemaakt. Deze playlist hoef je alleen maar op shuffle te zetten. De link naar de juiste Spotify lijst vind je in de speluitleg.

Veelgestelde vragen over onze muziekbingo kaarten:

Hoe lang duurt de muziekbingo?

Gemiddeld duurt de muziekbingo zo’n anderhalf tot twee uur. Je kunt de bingo inkorten door de liedjes niet helemaal af te spelen. Laat dan bijvoorbeeld steeds een couplet en een refrein horen en klik daarna het volgende liedje aan. Als je het op die manier doet, duurt de bingo ongeveer een uur!

Hoeveel kaarten heb ik nodig?

In principe is één bingo kaart per speler voldoende. Maar je kunt iedereen natuurlijk extra kaarten geven als je wilt, daar sta je helemaal vrij in.

Ik zie op Spotify meer muzieklijsten staan dan hierboven. Waar kan ik de andere bingo's vinden?

We hebben inderdaad een heleboel verschillende muziekbingo’s! Het kan zijn dat niet alle bingo’s hierboven geëtaleerd staan. Een groot aantal bingo’s is seizoensgebonden, en staan niet het hele jaar door op de website. Klik hier om ons volledige aanbod aan muziekbingo’s te vinden.

Staat daar nog steeds niet tussen wat je zoekt? Stuur ons een mailtje via info@didgames.nl en wij kijken hoe we je kunnen helpen!

Hoe vaak kan ik de muziekbingo kaarten gebruiken?

Zo vaak als je wilt! Je kunt de kaarten namelijk zo vaak printen als je wilt en steeds weer nieuwe rondes spelen.

Let wel op dat je per ronde geen kaarten dubbel gebruikt. Dan krijg je namelijk ook dubbele bingo’s. Ben je met 11 spelers? Dan is het bijvoorbeeld niet verstandig om 1 kaart twee keer te printen. Maar je kunt wel met 10 spelers twee rondes spelen. Of drie. Of vier… 🙂

Krijgen we een begleider bij de muziekbingo?

Nee, bij deze muziekbingo’s zit geen begeleider. Je organiseert het spel zelf en hebt geen extra begeleider nodig. Op die manier blijft jouw uitje betaalbaar en houd je geld voor andere dingen over, zoals een toffe locatie, aankleding of prijsjes voor de winnaars.

Ben je op zoek naar (online) uitje met begeleiding? Kijk dan eens bij onze online teamuitjes. Daar zit namelijk standaard een begeleider bij!

Hoe kom ik aan de muziek?

We hebben voor elke muziekbingo een Spotify playlist gemaakt. In de speluitleg van de bingo vind je een link naar de juiste Spotify playlist. Zo kun je altijd de juiste muziek vinden voor jouw muziekbingo.

Wil je alvast even spieken naar de playlist? Zoek ons dan op Spotify onder de naam Didgames! Daar vind je al onze muzieklijsten terug, voor elke bingo hebben we er één.

Kan ik de muziekbingo kaarten printen?

Ja, dat kan! De bingo kaarten worden als .jpeg bestanden aangeleverd en je kunt ze dus makkelijk printen. In de speluitleg zit een instructie waarin we uitleggen hoe je een bingo kaart makkelijk print.

Je hoeft de kaarten niet per se te printen. Je kunt ze ook per mail of Whatsapp naar iedereen opsturen. Als je zo’n kaart opent in Paint of Photoshop kun je de liedjes wegstrepen. Of open hem op je telefoon, zodat je er op kunt ‘tekenen’.

Hoeveel prijsjes moet ik regelen voor de muziekbingo?

Dat is afhankelijk van hoe je de muziekbingo speelt. Meestal speel je voor één volle rij, twee volle rijen, drie volle rijen en uiteindelijk de volle kaart. In dat geval heb je minimaal 4 prijsjes nodig.

Het kan voor komen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 5 of 6 prijsjes inslaan. Of je pakt een dobbelsteen en laat de winnaars dobbelen. Degene die het hoogste aantal ogen gooit krijgt de prijs!