Muziekbingo

Muziekbingo is een gezellig, muzikaal spel en beschikbaar in wel 24 verschillende thema’s!

Dus, je hebt spontaan zin in een feestje.. Wat doe je dan? Dan bestel je onze muziekbingo kaarten! Want die krijg je meteen nadat je ze hebt besteld in je mailbox, je kunt dus direct beginnen met spelen. Print ze uit en geef er één aan alle deelnemers. Of stuur ze digitaal toe, ligt er maar net aan hoe je het spel wilt spelen. Muziekbingo is de perfecte activiteit voor jouw teamuitje, verjaardag, vriendenweekend, kinderfeestje of familiedag. Je danst, zingt en overlegt met elkaar. Want wie is nou ook alweer de zanger van dat ene liedje..? En heb je een valse bingo? Oei, dat wordt zingen geblazen!

Met onze bingo heb je gegarandeerd een gezellige avond. Het spel is leuk voor jong én oud. Al onze kleurrijke muziekbingo kaarten zijn uniek, lekker vrolijk en van een mooie kwaliteit. En je kunt zelf kiezen hoe lang je de liedjes afspeelt, in zijn geheel of gewoon een klein stukje.

Ben je op zoek naar iets specialers, of staat jouw thema hieronder niet tussen? Dan bieden we ook de mogelijkheid voor een Muziekbingo op maat. Daarbij maken we gepersonaliseerde bingo waarbij jij zelf alle liedjes kiest. Dus neem snel een kijkje, want geheid zit de perfecte bingo er voor jou tussen!

 

Een greep uit onze muziekbingo’s:

Foute Muziekbingo

De Foute Bingo

De Foute Bingo is een muziekbingo, geheel in de geest van ‘Het Foute Uur’ van QMusic. Zing jij mee?

Muziekbingo-apres-ski

Après-ski Bingo

Voor een gezellige Après-ski party hoef je echt niet naar Oostenrijk. Tijdens deze muziekbingo knallen de gezelligste wintersport hitjes je om de oren!

muziekbingo-disco-bingo

Disco Bingo

Pak je bingokaarten en je glitteroutfit – het is tijd om te stralen als een ware disco ster met deze Disco Bingo editie!

Muziekbingo-gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde Bingo

Wil jij jouw eigen muziekbingo samenstellen? Bepaal zelf het thema met een gepersonaliseerde bingo.

Muziekbingo-hollandse-hits

Hollandse Hits

Deze versie bevat alleen maar Nederlandstalige knallers. Meezingen en polonaise zijn gegarandeerd.

product-image-Muziekbingo-hollandse-hits

Hollande Hits (Vol. 2)

Deze muziekbingo bevat alleen maar liedjes uit 2020 t/m 2023. Zing mee met de mooiste en beste Nederlandstalige muziek!

Muziekbingo-ouderen

Voor Ouderen

Maak van de standaard bingo avond een heus muziekfestijn met deze muziekbingo voor ouderen.

Muziekbingo-50's-60's-nederlands

50's & 60's Hits (NL)

Ben je op zoek naar een gezellige activiteit voor ouderen? Deze 50’s en 60’s muziekbingo is een perfect spel voor een fantastische middag!

Het logo van de 70s muziekbingo

70's Hits

De 70’s staan bekend om hun foute mode en disco. De perfecte combinatie voor een fantastische bingo.

Muziekbingo-80s

80's Mashup

Haal je fluorkleding en ‘foute’ legging uit de kast, want het is tijd voor deze 80’s muziekbingo!

Muziekbingo-90s

90's Party

Weer even oude tijden herleven, ideaal voor 90’s kids. Deze versie heeft alleen maar liedjes van ‘vroegah’.

Muziekbingo-00s

00's Party

Met de 00’s party ga je even helemaal terug in de tijd! Lekker jumpen, zingen en los gaan!

Muziekbingo logo Kids Edition

Kids Edition (6 tot 10 jaar)

Superleuk voor een kinder feestje, deze Muziekbingo Kids Edition. Lekker mee springen en zingen!

Muziekbingo logo - tienerdisco

Tienerdisco (10 tot 15 jaar)

Geeft jouw tiener een feest? Speel dan deze tienerdisco muziekbingo! En het wordt een gegarandeerd succes.

product-image-muziekbingo-tiktok-hits

TikTok Hits

Ken jij alle TikTok dansjes uit je hoofd? Organiseer je een feestje? Kijk wie de échte fan is met deze TikTok hits!

Disney-muziekbingo-logo

Disney Bingo

Ben jij een echte Disney fan? Luister naar de beste en mooiste liedjes in deze Nederlandse Disney bingo!

Muziekbingo-original

Muziekbingo Original

Een volledig Engelstalige bingo, met alleen maar nummers van legendes uit de muziek industrie.

Muziekbingo-guilty-pleasures

Guilty Pleasures

Hang je imago in de kast, want we weten dat je al deze nummers toch wel kent.

product-image-Muziekbingo-one-hit-wonders

One Hit Wonders

Welke muziekkenners (her)kennen deze One Day Fly’s? Speel deze muziekbingo voor wat instant nostalgie.

Muziekbingo-party-edition

Party Edition

Heupen los en voetjes van de vloer, met de Party Edition van onze muziekbingo. Dat wordt swingen geblazen!

Muziekbingo XL Box

Hey muziekbingo liefhebber! Ben je klaar voor een ultieme manier om je favoriete spel te ervaren? Maak kennis met de Muziekbingo XL Box. Het is niet zomaar een bingo, het is een MEGA feestje in een box! Elke XL Box bevat drie van onze bestseller muziekbingo spellen. Dat betekent drie keer zoveel muziek, spanning en gezelligheid! Of je nu een fan bent van foute muziek, de beste meezingers of een kids party wilt organiseren, wij hebben een box die perfect bij je past.

Denk je eens in: met de Muziekbingo XL Box heb je de mogelijkheid om je hele avond of weekend vol te plannen. Het is de ideale oplossing voor degenen die van variatie houden of gewoon niet kunnen kiezen tussen alle geweldige bingo thema’s die we aanbieden op onze site.

Maar wacht, er is meer! Onze Muziekbingo XL Boxen zijn niet alleen gevuld met superleuke spellen, ze komen ook nog eens met een geweldig prijskaartje. Drie spellen voor de prijs van, nou ja, niet drie! Dus waar wacht je nog op? Ontdek de XL Boxen en zeg hallo tegen de ultieme bingo ervaring!

Veelgestelde vragen over onze Muziekbingo

Wat is een muziekbingo?

Een muziekbingo werkt eigenlijk precies hetzelfde als een “gewone” bingo, maar dan met muziek in plaats van getallen op je kaart. Je hoort tijdens het spel verschillende liedjes voorbij komen en het doel is om deze van jouw kaart weg te strepen.

Daarnaast kan iedereen met een muziekbingo mee spelen, muziekkennis is niet per se vereist! (maar kan je wel een handje helpen natuurlijk)

Hoe werkt een muziekbingo?

Iedere speler krijgt een bingokaart met daarop 16 verschillende liedjes. Hoor je dat één van de liedjes van jouw wordt gedraaid? Dan mag je hem wegstrepen. En heb je een volle rij? Bingo!

Aan een rij of een volle bingo kaart kun je verschillende leuke prijsjes hangen, waardoor je als speler natuurlijk voor die volle kaart gaat!

Wat krijg je als je een muziekbingo koopt?

Je kiest eerst het aantal kaarten dat je nodig hebt. De muziekbingo kaarten kun je printen, of je stuurt ze digitaal naar de deelnemers op.

Naast de bingo kaarten zit er in elke muziekbingo een uitgebreide speluitleg en een afstreeplijst. Tenslotte is er voor iedere muziekbingo een Spotify playlist gemaakt. Deze zet je op shuffle en de bingo kan beginnen.

Hoe lang duurt een muziekbingo?

Gemiddeld duurt een spel zo’n anderhalf tot twee uur. Je kunt de bingo inkorten door de liedjes niet helemaal af te spelen. Laat dan bijvoorbeeld steeds een couplet en een refrein horen en klik daarna het volgende liedje aan. Als je het op die manier doet, duurt de bingo ongeveer een uur!

Hoe kom ik aan de muziek?

We hebben voor elke muziekbingo een Spotify playlist gemaakt. In de speluitleg van de bingo vind je een link naar de juiste Spotify playlist. Zo kun je altijd de juiste muziek vinden voor jouw muziekbingo.

Wil je alvast even spieken naar de playlist? Zoek ons dan op Spotify op, onder de naam Didgames! Daar vind je al onze muzieklijsten terug, voor elke bingo hebben we er één.

Heb ik een Spotify abonnement nodig?

Je hebt geen Spotify abonnement nodig om de liedjes uit onze playlists af te spelen. Toch raden we aan om een account met een abonnement te gebruiken. Zonder Spotify abonnement hoor je namelijk reclames tussendoor en dat kan hinderlijk zijn.

Wil je trouwens alvast een kijkje nemen naar onze Spotify speellijsten? Klik dan op deze link, die stuurt je naar ons Spotify account. Alle playlists voor onze bingo edities zijn hier te vinden.

Hoeveel prijsjes kan ik het beste regelen?

Dat is afhankelijk van hoe je het spel speelt. Meestal speel je voor één volle rij, twee volle rijen, drie volle rijen en uiteindelijk de volle kaart. In dat geval heb je minimaal 4 prijsjes nodig.

Het kan voor komen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 5 of 6 prijsjes inslaan. Of je pakt een dobbelsteen en laat de winnaars dobbelen. Degene die het hoogste aantal ogen gooit wint een prijs!

Komt er ook wel eens een dubbele bingo voor?

Het komt inderdaad wel eens voor dat twee mensen tegelijk bingo hebben. Dat is niet te voorkomen. Als je zeker wilt weten dat iedereen een prijs wint, kun je wat extra prijsjes inslaan van te voren voor de zekerheid.

Hoeveel kaarten heb ik nodig?

In principe is één kaart per speler voldoende. Maar je kunt iedereen natuurlijk extra kaarten geven als je wilt, daar sta je helemaal vrij in.

Hoe vaak kan ik de muziekbingo kaarten gebruiken?

Zo vaak als je wilt! Je kunt de kaarten namelijk vaker printen en steeds weer nieuwe rondes spelen.

Let wel op dat je geen kaarten dubbel gebruikt in hetzelfde spel. Dan krijg je namelijk ook dubbele bingo’s. Ben je met 11 spelers? Dan is het bijvoorbeeld niet verstandig om 1 kaart twee keer te printen. Maar je kunt wel met 10 spelers twee rondes spelen. Of drie. Of vier… 🙂

Moet ik de kaarten printen?

Ja, dat kan! De muziekbingo kaarten worden als .jpeg bestanden aangeleverd en je kunt ze dus makkelijk printen. In de speluitleg zit een instructie waarin we uitleggen hoe je een bingo kaart makkelijk print.

Je hoeft de kaarten niet per se te printen. Je kunt ze ook per mail of Whatsapp naar iedereen opsturen. Als je zo’n kaart opent in Paint of Photoshop kun je de liedjes wegstrepen. Of open hem op je telefoon, zodat je er op kunt ‘tekenen’.

Hoe kan ik de bingo nakijken?

Naast de bingo kaarten zit er in elke muziekbingo een uitgebreide speluitleg en een afstreeplijst. De afstreeplijst gebruik je om bij te houden welke nummers al zijn geweest.

Hoe maak je bingo leuk?

Goede vraag! Een muziekbingo opzich is natuurlijk al hartstikke gezellig, maar we hebben een aantal tips om hem nog beter te maken.

Ten eerste is het leuk om een quizmaster / presentator aan te wijzen en deze persoon helemaal in thema te steken. Trek een glitterjasje of een glitterjurk aan, zet een kekke zonnebril op of sla een kleurrijke boa om.

Maak een prijzentafel! De spelers vinden het hartstikke leuk om de prijsjes alvast te zien liggen. Wanneer ze weten waar ze voor spelen worden ze extra competatief.

Ojee, een valse bingo? Iedereen weet natuurlijk wat er gebeurd als iemand foutief BINGO roept, dan wordt er een liedje gezongen. Breng alle spelers hier tijdens de speluitleg van op de hoogte zodat het niet rauw op hun dak komt vallen. En mocht iemand het nou écht niet willen, dan is het misschien beter voor de sfeer om een keertje over te slaan.

Tenslotte is het heel leuk om extra prijzen of awards weg te geven voor bijvoorbeeld: beste dance moves, hoogste noot en beste outfit. Dat gaat sowieso voor hilarische momenten zorgen.

 

Veel plezier!

Ook leuk om te doen