Minute To Win It

Hebben jullie een beetje lef en is er  ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Dan is dit hét teamuitje voor jullie! You’ve got 1 minute to win it! 

Dit energieke, hilarische en competitieve spel is gebaseerd op de tv-show Minute To Win It. Het is een spel waarin deelnemers met huis-, tuin- en keukenspullen korte, uitdagende spelopdrachten uitvoeren. De spelers krijgen precies één minuut de tijd om de opdracht te laten slagen. Je verdeelt de groep op in teams en zij gaan de strijd met elkaar aan. Het team dat aan het eind van het spel de meeste punten binnen weet te halen is de winnaar van Minute To win It

Minute To Win It is perfect voor een verjaardag, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of als activiteit tijdens een teamuitje. Je organiseer het in jouw eigen woonkamer, tuin, een zaaltje, tijdens een weekendje weg, in een café, of zelfs op jullie eigen kantoor. 

 

Bekijk de spellen:

Digitaal Levend Cluedo

Minute To Win It

Gebaseerd op de tv-show Minute To Win It. Ga jij de uitdaging aan? (17,50)

digitaal-levend-cluedo-don-capone

Minute To Win It – Tweede Editie

Nog niet uitgespeeld? Dan hebben we gelukkig nog een tweede editie van Minute To Win it! (17,50)

Minute to win it kerst

Minute To Win It - Kersteditie

De speciale kerst versie van Minute To Win It bevat nieuwe spellen, geheel in kerst sferen. (17,50)

Hoe werkt Minute To Win It?

Je deelt de groep op in teams van 2 tot 5 personen. Deze teams zullen de opdrachten zo goed mogelijk uit proberen te voeren, om zoveel mogelijk punten te verdienen. De opdrachten speel je steeds met één of twee personen uit jouw team. Je hebt voor het organiseren van de spellen nog wel wat extra spulletjes nodig. De meeste spullen zijn huis- tuin- en keuken gerei. En mocht je ze niet in huis hebben kun je ze voor een klein prijsje kopen bij een Action, So Low of een Prijzenmepper bijvoorbeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pingpongballen, een kaartspel, dobbelstenen, rietjes of ballonnen. (De kosten hiervan bedragen niet meer dan 10-12 euro)

Vragen?

Heb je nog meer vragen? Wil je weten hoe lang het spel duurt, of de opdrachten geschikt zijn voor jullie groep of hoe je het Minute To Win It spel het beste organiseert? Bekijk de meestgestelde vragen eens in deze Minute to win it FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen of zijn er nog twijfels? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@didgames.nl. We denken graag met je mee!