Over Didgames

Hoi! Ik ben Laurance, geboren in Roermond en inmiddels alweer een paar jaar woonachtig in het mooie Haarlem. En ik ben de oprichter van Didgames!

Didgames is officieel in 2016 ontstaan, maar het idee bestond eigenlijk al langer. Ik heb een grote passie voor spelletjes, zowel in het spelen als in het bedenken ervan. En dat hebben de mensen om mij heen geweten! Ik ga niet alleen graag de strijd met mijn vrienden aan tijdens mijn favoriete bordspellen, ik vind het ook heerlijk om allerlei spellen te bedenken. Gingen we vroeger een weekendje weg? Pubquiz gemaakt! Hadden we op de studentenvereniging een borrel? Kwam ik weer met een Levend Cluedo spel op de proppen. En met mijn muziekbingo’s is iedereen regelmatig om de oren geslagen.

En zo is het allemaal begonnen. Alle spellen zijn in de loop van de jaren verzameld, getest, verbeterd, en in 2016 heb ik deze website gemaakt, omdat ik dacht: ‘ach, misschien zoeken andere mensen ook wel dit soort spellen..’. En ik had gelijk! Inmiddels spelen elk jaar duizenden mensen één van mijn spellen, en daar ben ik ontzettend trots op.

Bij Didgames koop je complete groepsspellen en uitjes. Je organiseert de spellen helemaal zelf. En dat maakt ze betaalbaar. Bovendien zijn onze groepsspellen van hoge kwaliteit. We zetten mensen graag aan het denken, aan het puzzelen en aan het samenwerken. Wij zijn pas tevreden als jullie met een glimlach terug denken aan het teamuitje.

Onze spellen leveren we graag met een persoonlijke touch. We helpen als jouw dag er net even anders uit ziet dan gepland of als er speciale wensen zijn. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van de spellen. Zo kun je van bijna al onze spellen een gepersonaliseerde versie kopen. Een gepersonaliseerd Levend Cluedo verhaal bijvoorbeeld, waarbij jij de vermoorde persoon en de verdachten kiest. Wij schrijven een nieuw en uniek verhaal speciaal voor jou, dat wordt een activiteit om nooit meer te vergeten!

Foto van laurance

Laurance Starke-Didden
– oprichter van Didgames

Hoe het ooit is begonnen.. Bedenken, schrijven, creëren en puzzelen.
Zelfs op vakantie aan het werk. Maar wel met chips én speciaalbier!

Onze spellen

Je vindt op onze website spellen voor kleine én grote groepen. Of je nu houdt van veel competitie of juist op zoek bent naar een coöperatieve game, er zit geheid wat voor je tussen. En sinds de hele corona uitbraak in 2020 bieden we ook allerlei online teamuitjes aan. Deze uitjes zijn zowel volledig online als gemixt te spelen. Dus ook als de helft van jullie alweer op kantoor zit en de andere helft thuis werkt, kun je prima een online muziekbingo, escapespel of pubquiz spelen.

Mocht je nou twijfelen of een bepaald spel geschikt is voor jullie groep, neem dan vooral contact met ons op, we denken graag mee! Vaak weten we de vinger op de zere plek te leggen en kunnen we het perfecte groepsspel voor jullie teamuitje, familie weekend of kinderfeestje vinden. En zijn jullie niet tevreden? Dan krijg je 100% je geld terug! Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Waarom kiezen voor Didgames?

  Onze groepsspellen zijn betaalbaar, voor een paar euro per persoon organiseer je al één van onze spellen.
  Direct in je mailbox, nadat je het spel hebt besteld kun je meteen aan de slag. Perfect voor een last minute borrelavond of weekendje weg.
  Kies zelf een datum en tijdstip. Omdat je de bestanden meteen downloadt, bepaal je zelf waar, wanneer én hoe vaak je het spel speelt.
  Je hebt weinig tot geen voorbereiding nodig, fijn!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier al onze uitjes! Heb je vragen of wil je iets aan ons kwijt?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@didgames.nl

Liefs,
Laurance