Online Muziekbingo – Gepersonaliseerd

 

Kies zelf de liedjes en we maken een unieke muziekbingo voor jou!

Wil je helemaal zelf kiezen welke liedjes er op de bingo kaarten komen te staan? Dat kan geregeld worden! We vragen jullie dan om 40 tot 45 verschillende liedjes aan te leveren. Dat kan in een bepaald thema zijn, maar we kunnen bijvoorbeeld ook aan iedereen vragen wat zijn favoriete liedje is om die vervolgens in de online muziekbingo verwerken.

Jullie krijgen dan een unieke online ervaring, waarbij het ontzettend leuk is om jouw liedje ineens voorbij te horen komen. En uiteraard maken we het extra leuk om af en toe eens te laten raden wie welk nummer heeft ingestuurd. Wedden dat jij niet verwacht dat jouw collega zulke goede muzieksmaak had? (Of slechte! Dat kan natuurlijk ook nog…)

Checkmark zowel te spelen als volledig online event als hybride event, waarbij een deel van de spelers bijvoorbeeld op kantoor aanwezig is
Checkmark kies zelf een datum en tijdstip
Checkmark één vaste prijs, geen poespas of gedoe met last-minute aan- of afhakers, zie het prijsoverzicht onderaan deze pagina voor meer informatie!

Online-muziekbing-de-top-2000-1
Online-muziekbing-de-top-2000-2
Online-muziekbing-de-top-2000-3

Impressie

Hier onder een impressie van een gepersonaliseerde online muziekbingo, tijdens Halloween! Je kreeg niet alleen een prijsje bij een volle kaart, maar ook voor de beste outfit. Mag jij raden wie hem heeft gewonnen..?

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de gepersonaliseerde muziekbingo?

We werken met een vast prijs, één tot 60 personen en één vanaf 60 personen:

10 – 60 personen: 400,-
Meer dan 60 personen: 500,-

Voor een muziekbingo op locatie rekenen we 50 euro extra + eventuele reiskosten voor de presentator.
Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe kom ik aan de bingo kaarten?

Tijdens de uitleg van de online muziekbbingo zet de presentator een link in de chat van het videocallprogramma. Wanneer je op die link klikt, opent een nieuwe en unieke bingo kaart. Heel makkelijk dus! Bestel je ook een borrelpakket? Dan stoppen we een papieren bingokaart in ieder pakket.

Daarnaast is het mogelijk om de bingo kaarten te drukken en die naar jullie op te sturen. We sturen de kaarten naar kantoor, of naar iedere speler thuis. De kosten voor het drukken van de bingo kaarten zijn 80 cent per stuk, excl. verzendkosten.

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We werken normaal gesproken met een digitale bingo kaart, waarvan de we link delen in de chat. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Voor een meerprijs van 135,- kun je één van onze presentatoren boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Maar dat hoeft niet, als jullie zelf iemand kennen die het leuk vindt om te presenteren mag dat natuurlijk ook. In dat geval leveren wij een begeleider die helpt bij de organisatie en stand-by staat mocht er iets mis gaan. Zo weet je zeker dat jouw uitje op rolletjes verloopt.

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

Yes, de presentatie is helemaal in het Engels te boeken. Geef op je offerte aan dat je graag een Engelstalig online uitje wilt boeken en wij regelen het voor je!

En je kunt zelf kiezen voor allemaal Engelstalige liedjes voor je gepersonaliseerde bingo als je dat wilt.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het digitale spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!