Online Escapespel

Onze escapespellen zijn nu ook als online teamuitje te boeken!

Escaperooms zijn de afgelopen jaren razend populair geworden. Bijna iedereen heeft inmiddels al eens een escaperoom gespeeld, en de kamers worden alleen maar uitgebreider en moeilijker. Helaas konden we door de hele corona crisis even niet meer fysiek naar een escaperoom. Dat vonden wij zo jammer, dat we een online escapespel hebben bedacht! En die eerste online escaperoom smaakte snel naar meer. Daarom hebben we ons assortiment inmiddels uitgebreid naar 6 verschillende online escapespellen.

Alle escapespellen zijn te boeken als een online teamuitje. Je speelt een escapespel in teams van 4 tot 5 personen. Het is een strijd tegen de klok, maar natuurlijk ook tegen elkaar. Want wie van jullie weet het snelst te ontsnappen?

 

Al onze escapespellen:

Online teamuitje escapepspel

Escapespel op maat

Een uniek escapespel, volledig op maat gemaakt voor jou. Bepaal jouw eigen verhaal en moeilijkheidsgraad!

online-escapespel-the-heist-didgames

The Heist

De rollen zijn hier omgedraaid en jij bent één van de bad guys. Weet jouw team in te breken in een zwaar beveiligde kluis?

online-teamuitjes-escaperoom-escapegame-the-hackathon

The Hackathon

Jullie zijn gehackt, en de daders willen geld zien. Weten jullie de hackers te achterhalen voordat het te laat is?

online-escapespel-escaperoon-de-virusuitbraak-teamuitje-didgames

De Virusuitbraak

Een wereldwijd virus is uitgebroken. De maker van het vaccin is ontvoerd. Wie kan zijn geheime formule achterhalen?

online-escapegame-escapespel-the-bomb-didgames

Defuse the Bomb

Tik…tak… de tijd tikt door. Kunnen jullie zenuwen onder controle houden en de bom op tijd onschadelijk maken?

Muziekbingo Quarantaine

Engelstalig escapespel

Op zoek naar een volledig Engelstalig escapespel? We hebben ‘The Hackathon’ voor je vertaald!

Online escaperoom: wat is het?

Het principe van een online escaperoom is hetzelfde als van een escaperoom op locatie. In een team van 4 tot 5 personen krijg je de opdracht om binnen 60 minuten te ‘ontsnappen’ uit het spel. Je doet dat door middel van het oplossen van puzzels, het kraken van codes en het achterhalen van antwoorden. Je moet samenwerken om tot de oplossing te komen, en dat maakt onze online escapespellen een goed alternatief voor een teambuilding activiteit.

Wat krijg ik als ik een online escapespel boek bij Didgames?

Als je bij ons een online escaperoom boekt zit daar het volgende bij inbegrepen:

  • Een intake. We stemmen het e.e.a met elkaar af over datum, tijd, video software en de begeleiding. Bij een escapespel op maat plannen we een (video)meeting met je in om alles door te nemen.
  • Er is een begeleider van Didgames bij het online uitje
  • Prijs voor iedereen uit het winnende team: het Didgames digitale spellenpakket t.w.v. 75,-

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een online escaperoom?

Je krijgt bij onze kant-en-klare escapespellen 60 minuten de tijd om ze op te lossen. Tel daar 5 minuten speluitleg en weer 5 minuten prijsuitreiking bij op en je zit opongeveer 70 minuten in totaal.

Bij een escapespel op maat kun je zelf kiezen hoe lang het spel duurt. Dat kan 60, 75 of zelf 90 minuten zijn. Dat stemmen we van te voren met jou af, zodat het spel perfect in jullie planning past.

Kunnen we gebruik maken van Zoom / MS Teams?

Uiteraard! Wij hebben een Zoom abonnement waar we gebruik van kunnen maken.

Als jullie voorkeur uit gaat naar eigen videosoftware is dat ook geen enkel probleem. We kunnen het escapespel zowel in Zoom als in MS Teams spelen.

Wat als we vast komen te zitten tijdens het spel?

Je boekt automatisch een begeleider vanuit Didgames bij het escapespel. Deze begeleider helpt de teams als ze vast komen te zitten door middel van het geven van hints. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat we jullie tijdens het spel aan je lot over laten!

Moeten we nog iets speciaals downloaden of installeren om de online escaperoom te spelen?

Nee, dat hoeft niet. Het speldocument is een PDF document en die delen we in de chat van het videoprogramma. Of we mailen het document naar je toe, als je dat liever hebt.

Als je een PDF kan openen op je computer, kun je het spel spelen.

Daarnaast wordt het antwoord van het escapespel ingevoerd op een aparte website, dus je hebt ook een internet verbinding nodig.

En dat is alles! Je hoeft geen rare programma’s te downloaden en je hoeft nergens in te loggen, dus ook mensen die digitaal iets minder handig zijn kunnen makkelijk mee doen.

Hoe moeilijk is zo'n online escapespel?

Goede vraag, en ook een lastige vraag. De één vliegt door het spel heen en de ander heeft geen flauw idee wat er moet gebeuren.

We hebben onze spellen een aantal sterren gegeven. Hoe meer sterren het spel heeft, hoe moeilijker men hem gemiddeld vindt.

The Heist: **** (oplossingspercentage van 55%)
The Hackathon: *** (oplossingspercentage van 70%)
De Virusuitbraak: *** (oplossingspercentage van 70%)
Defuse the Bomb: ** (oplossingspercentage van 85%)

Het escapespel op maat wordt volledig op maat gemaakt. Dus die kunnen we zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. We overleggen van te voren met je wat jouw wensen zijn, en uiteraard geven we tips op basis van de groepssamenstelling.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2