Online Escapespel op maat

Een soort escaperoom, maar dan online. Wie van jullie weet als snelst het escapespel te kraken?

Escaperooms zijn al jaren populair, en sinds de hele coronacrisis zijn online escaperooms ook in opkomst. En dat is niet verwonderlijk, want het blijft spannend om meegenomen te worden in een geheimzinnig verhaal, waarbij je door middel van codes, geheimtaal en echte breinbrekers achter de oplossing moet komen.

Escapespel op maat

Maar wat is nou een escapespel op maat? Nou, in dit geval maken wij een uniek en nieuw escapespel, helemaal aangepast aan jouw wensen. We gebruiken allerlei input die jij ons levert over het bedrijf, jouw afdeling, jouw collega’s of vereniging en verwerken dat in het verhaal en in de puzzels. We maken bijvoorbeeld een puzzel op basis van jullie urenstaten, meetings, en bedrijfsinformatie. Maar denk ook aan interne grapjes, weetjes en nieuws.

Ook houden we rekening met het aantal mensen dat het escapespel speelt én de moeilijkheidsgraad van het spel. Mag het escapespel makkelijk op te lossen zijn of willen jullie een echte uitdaging? Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos omdat we het escapespel speciaal voor jou maken.

Online-escapepspel-op-maart-online-escaperoom

Een voorbeeld:

We schrijven een verhaal waarbij de directeur is ontvoerd. Jullie krijgen 75 minuten de tijd om er achter te komen waar de ontvoerders hem/haar gevangen houden. We starten het escapespel met een audio file die we iedereen laten horen, waarbij de directeur een stuk tekst heeft ingesproken en om jouw hulp vraagt. Halverwege vraag jij je af of de ontvoerders de directeur eigenlijk nog wel in hun bezit hebben, daarom eis je bewijs. Opnieuw hoor je een voicebericht van de directeur, waarbij iets gezegd wordt wat alleen medewerkers van jouw bedrijf kunnen weten. De directeur is dus nog in leven. Snel! Voordat je echt te laat bent!

Tijdens onze online escaperoom is het niet alleen de vraag of je op tijd weet te ‘ontsnappen’, maar je wilt met jouw team natuurlijk ook de snelste tijd neerzetten. En niet alleen voor de eer (wat uiteraard al heel veel waard is), maar ook omdat het gehele winnende team van ons het Didgames Quarantaine Spellenpakket krijgt opgestuurd. Mocht het je nou niet uitmaken of die directeur terug komt, geeft het spellenpakket alsnog voldoende incentive om hem uit de handen van de ontvoerders te redden!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Durf jij het aan?

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het online escapespel?

Je speelt het escapespel in teams en je boekt automatisch één begeleider bij het spel. Eén begeleider kan maximaal 8 teams begeleiden, van 4 tot 5 personen per team.

Tot en met 40 personen (8 teams) kost het escapespel op maat altijd 999,- (bij die prijs zit altijd één begeleider inbegrepen)

Speel je het spel met meer dan 8 teams? Dan rekenen we per begeleider die we erbij boeken 75,- euro extra. Een voorbeeld: heb jij 22 teams die mee spelen? Dan boeken we dus twee extra begeleiders bij het spel en kost het online escapespel in totaal 1149,- euro.

Is het online escapespel moeilijk?

Tijdens de intake voor het escapespel op maat overleggen we met jou hoeveel uitdaging jullie graag willen. We kunnen het spel zo makkelijk of moeilijk maken als jullie zelf willen!

Bovendien krijg je tijdens het spel van onze begeleider hints, mocht jouw team helemaal vast zitten. Je wordt dus sowieso niet aan je lot overgelaten.

Kunnen we het escapespel ook printen?

Dat kan zeker. Meestal delen we een PDF document met alle puzzels, verhalen en codes in de chat van onze online videomeeting. Maar we kunnen het spel natuurlijk ook met jullie delen, zodat je het kan printen en bijvoorbeeld naar iedereen kan opsturen! Uiteraard wel onder strikte instructie dat niemand mag spieken in het escapespel, voordat we officieel beginnen 😉

Hebben jullie ook een Engelse versie van de online escaperoom?

We hebben één van onze standaard escapespellen (The Hackathon) vertaald naar het Engels, en ook het escapespel op maat is uiteraard in het Engels te bestellen.

Krijgen we een presentator bij het escapespel?

Er zit standaard 1 begeleider bij het escapespel, die boek je er altijd bij. Die begeleider zit bij de prijs inbegrepen. Het is niet nodig om ook een presentator bij het online escapespel te boeken.

Zitten er ook prijsjes bij het online escapespel inbegrepen?

Bij onze online escape room zit een prijs voor het snelste team inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket (t.w.v. 75,- euro).

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!