Online Escapespel Defuse THE bomb

Een soort escaperoom, maar dan online! Jouw team heeft nog maar 60 minuten voordat de bom ontploft..

De ‘gewone’ escaperooms die we kennen zijn al jaren erg populair. Sinds de uitbraak van het corona virus mogen we deze escaperooms helaas even niet meer bezoeken. En zo zijn de online escaperooms ontstaan. Dus ook wij zijn gaan puzzelen en hebben een aantal super toffe online escapespellen voor je gemaakt! Waaronde het online escapespel Defuse the Bomb, waarbij jullie je in een benarde positie bevinden. Want over 60 minuten ontploft een enorme bom, en jouw team is de enige die deze bom kan ontmantelen.

Online escapespel: Defuse the Bomb

Tik… tak…. tik…. Je kijkt op het schermpje van de bom en ziet de tijd langzaam aan weg tikken. Jouw teamgenoten worden steeds zenuwachtiger, want jullie hebben nog maar 60 minuten de tijd om deze bom die voor je ligt te ontmantelen, voordat hij ontploft. Als jullie niet op tijd zijn met het achterhalen van de STOP-code, zullen niet alleen jij en jouw teamgenoten in vlammen op gaan, maar ook het gehele politie bureau.

Kunnen jullie de druk aan? Welk team als eerste achter de STOP-code te komen en deze bom voor eens en altijd ontmantelen? Boek nu dit escapespel als online teamuitje en kom er vanzelf achter!

online-escapespel-defuse-the-bomb-didgames

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het online escapespel?

Je speelt het escapespel in teams en je boekt automatisch één begeleider bij het spel. Eén begeleider kan maximaal 8 teams begeleiden, van 4 tot 5 personen per team.

Tot en met 40 personen kost het escapespel Defuse the Bomb altijd 400,- (bij die prijs zit altijd één begeleider inbegrepen)

Speel je het spel met meer dan 8 teams? Dan rekenen we per begeleider die we erbij boeken 75,- euro extra.
Een voorbeeld: heb jij 22 teams (110 personen) die mee spelen? Dan boeken we twee extra begeleiders bij het spel en kost het online escapespel in totaal 550,- euro.

Is het online escapespel moeilijk?

Defuse the Bomb is qua moeilijkheidsgraag 2 uit 5 sterren. We zien dat gemiddeld zo’n 85% van de teams binnen 40 tot 60 minuten de oplossing vindt. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de groep en de affiniteit met escaperooms.

Wil je graag een moeilijkere escaperoom spelen? Dan adviseren we het escapespel The Hackathon of De Virusuitbraak, deze twee hebben een moeilijkheidsgraad van 3 uit 5 sterren.

Maar is 3 uit de 5 sterren nog niet genoeg? Speel dan het escapespel The Heist of kijk eens naar ons escapespel op maat! Bij een escapespel op maat maken we een escapespel, helemaal op maat voor jou. We bedenken samen het verhaal, bepalen de moeilijkheidsgraad en de duur van het spel. Je kunt dan bijvoorbeeld ook kiezen voor een escapespel van 75 of zelfs 90 minuten.

Kunnen we het escapespel ook printen?

Dat kan zeker. Meestal delen we een PDF document met alle puzzels, verhalen en codes in de chat van onze online videomeeting. Maar we kunnen het spel natuurlijk ook met jullie delen, zodat je het kan printen en bijvoorbeeld naar iedereen kan opsturen! Uiteraard wel onder strikte instructie dat niemand mag spieken in het document, voordat we officieel beginnen 😉

Hebben jullie ook een Engelse versie van de online escaperoom?

Defuse the Bomb is helaas niet in het Engels te spelen. Maar, we hebben The Hackathon vertaald naar het Engels, en ook het escapespel op maat is in het Engels te boeken.

Dus wil je graag een online escapespel in het Engels spelen? Dan adviseren we je om één van deze twee opties te kiezen.

Krijgen we een presentator bij het escapespel?

Er zit standaard 1 begeleider bij het escapespel, die boek je er altijd bij. Die begeleider zit bij de prijs inbegrepen. Het is niet nodig om ook een presentator bij het online escapespel te boeken.

Zitten er ook prijsjes bij het online escapespel inbegrepen?

Bij onze online escape room zit een prijs voor het snelste team inbegrepen. Namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket (t.w.v. 75,- euro), met daarin een online pubquiz, een muziekbingo, een escapespel voor aan de keukentafel, het Skype spel en een digitaal Levend Cluedo spel.

Zo kun je na jouw overwinning nog even door met spelletjes spelen!

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!