Didgames logo

Online Escapespel De Virusuitbraak

Een soort escaperoom, maar dan online. Redden jullie de wereld van dit verschrikkelijke virus?

De ‘gewone’ escaperooms die we kennen zijn al jaren erg populair. Sinds de uitbraak van het corona virus mogen we deze escaperooms helaas even niet meer bezoeken. En zo zijn de online escaperooms ontstaan. Dus ook wij zijn gaan puzzelen en hebben een aantal super toffe online escapespellen voor je gemaakt! Waaronder het online escapespel De Virusuitbraak, waarbij jullie de wereld kunnen redden van een verschrikkelijk virus dat de wereld over gaat. Herkenbaar scenario? Eens zien of het jullie lukt!

Online escapespel: De Virusuitbraak

Jullie werken als team in het laboratorium van Dr. Andrea Connor, een begaafd wetenschapper. Hij heeft dé formule van het vaccin gevonden, een vaccin tegen een virus dat wereldwijd is uitgebroken. Hij is echter gevangen genomen door een bedrijf die zijn formule heel graag wilt hebben.  Gelukkig is deze gekke wetenschapper niet zo gek als hij lijkt, en heeft hij maatregelen genomen in het geval van een ontvoering. Het is nu aan jullie om achter de pincode van zijn laptop te komen, die hij ontzettend goed heeft beveiligd, zodat jullie de formule alsnog kunnen achterhalen.

Dus, denk je dat jullie slim genoeg zijn om de formule te achterhalen? Weten jullie de wereld te redden van dit verschrikkelijke virus? Boek dan nu dit escapespel als online teamuitje, en we zullen zien wie van jullie als snelst uit dit online escapespel komt!

online-escapespel-de-virusuitbraak-teamuitjes-bedrijfsuitje

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het online escapespel?

Je speelt het escapespel in teams en je boekt automatisch één begeleider bij het spel. Eén begeleider kan maximaal 8 teams begeleiden, van 4 tot 5 personen per team.

Tot en met 40 personen kost het escapespel De Virusuitbraak altijd 400,- (bij die prijs zit altijd één begeleider inbegrepen)

Speel je het spel met meer dan 8 teams? Dan rekenen we per begeleider die we erbij boeken 75,- euro extra.
Een voorbeeld: heb jij 22 teams (110 personen) die mee spelen? Dan boeken we twee extra begeleiders bij het spel en kost het online escapespel in totaal 550,- euro.

Is het online escapespel moeilijk?

De Virusuitbraak is qua moeilijkheidsgraag 3 uit 5 sterren. We zien dat gemiddeld zo’n 65% van de teams binnen 40 tot 60 minuten de oplossing vindt. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de groep en de affiniteit met escaperooms.

Wil je graag een makkelijkere escaperoom spelen? Dan adviseren we het escapespel Defuse the bomb, deze heeft een moeilijkheidsgraad van 2 uit 5 sterren.

Maar is 3 uit de 5 sterren niet genoeg? Speel dan het escapespel The Heist of kijk eens naar ons escapespel op maat! Bij een escapespel op maat maken we een escapespel, helemaal op maat voor jou. We bedenken samen het verhaal, bepalen de moeilijkheidsgraad en de duur van het spel. Je kunt dan bijvoorbeeld ook kiezen voor een escapespel van 75 of zelfs 90 minuten.

Kunnen we het escapespel ook printen?

Dat kan zeker. Meestal delen we een PDF document met alle puzzels, verhalen en codes in de chat van onze online videomeeting. Maar we kunnen het spel natuurlijk ook met jullie delen, zodat je het kan printen en bijvoorbeeld naar iedereen kan opsturen! Uiteraard wel onder strikte instructie dat niemand mag spieken in het document, voordat we officieel beginnen 😉

Hebben jullie ook een Engelse versie van de online escaperoom?

De Virusuitbraak is helaas niet in het Engels te spelen. Maar, we hebben The Hackathon vertaald naar het Engels, en ook het escapespel op maat is in het Engels te boeken.

Dus wil je graag een online escapespel in het Engels spelen? Dan adviseren we je om één van deze twee opties te kiezen.

Krijgen we een presentator bij het escapespel?

Er zit standaard 1 begeleider bij het escapespel, die boek je er altijd bij. Die begeleider zit bij de prijs inbegrepen. Het is niet nodig om ook een presentator bij het online escapespel te boeken.

Zitten er ook prijsjes bij het online escapespel inbegrepen?

Bij onze online escape room zit een prijs voor het snelste team inbegrepen. Namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket (t.w.v. 75,- euro), met daarin een online pubquiz, een muziekbingo, een escapespel voor aan de keukentafel, het Skype spel en een digitaal Levend Cluedo spel.

Zo kun je na jouw overwinning nog even door met spelletjes spelen!

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!