Online Pubquiz

 

Eén van de meest populaire spellen nu ook als online teamuitje te boeken!

De online pubquiz is sinds het vele thuiswerken mega populair geworden en mag daarom absoluut niet ontbreken uit ons assortiment van online teamuitjes. Het is één van onze meest gespeelde online uitjes en wij begrijpen heel goed waarom! Een pubquiz is toegankelijk, een beetje competitief én een uitstekende manier op jouw collega’s ervan te overtuigen dat jij in bezit bent van de meeste hoeveelheid algemene kennis. Of in ieder geval dat je het beste bent in goed gokken!

Combineer jouw online pubquiz tenslotte met één van onze borrelpakketjes en geef jezelf en jouw collega’s, vrienden of familie een unieke online ervaring.

Ook als hybride event beschikbaar

Gelukkig mogen we de komende tijd steeds meer, de maatschappij gaat steeds verder ‘open’. Daardoor hoeven teamuitjes en vrijdagmiddagborrels niet meer alleen van achter de computer worden georganiseerd. Gelukkig mogen steeds meer mensen weer naar kantoor! De pubquiz is daarom ook perfect als hybride event, waarbij bijvoorbeeld een deel van de collega’s vanuit thuis mee speelt en een deel op kantoor aanwezig is.  

Maar ook: volledig op kantoor te organiseren!

Tenslotte kunnen we de pubquiz ook bij jullie op kantoor organiseren. Er komt dan een presentator langs die alles uit handen neemt en de muziekbingo voor jullie organiseert én presenteert. Je kunt op locatie teams maken, of iedereen speelt individueel mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Impressie

In verschillende thema’s beschikbaar

Onze pubquiz is in verschillende thema’s beschikbaar, waarbij elke keer dezelfde opbouw wordt gehanteerd:

  • Klassieke, algemene pubquiz
  • Een Engelstalige pubquiz
  • Gepersonaliseerde pubquiz
  • Top 2000 quiz
  • I love 90’s quiz

Bij een gepersonaliseerde pubquiz leveren jullie zelf vragen aan, klik hier voor meer informatie.

Online pubquiz: wat is het?

De online pubquiz van Didgames bestaat uit 4 rondes met 10 meerkeuzevragen, waaronder een plaatjesronde en een muziekronde. De spelers voeren tijdens de quiz alle antwoorden in op hun telefoon (of tweede scherm). Na elke vraag krijg je meteen te zien of je het goed had en de quiz site houdt een live scorebord bij. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. En de persoon die aan het eind van de quiz de meeste punten weet te verzamelen is natuurlijk de enige echte winnaar!

Wat krijg je als je onze online pubquiz besteld?

Als je een online pubquiz boekt bij Didgames, zit daar het volgende inbegrepen:

  • Een intake. We stemmen het e.e.a met elkaar af over datum, tijd, video software en de presentatie
  • Er is een begeleider van Didgames bij het online uitje (let op: de begeleider is geen presentator*)
  • Duidelijk speluitleg, alle vragen & antwoorden en uitleg over de tooling als je de quiz zelf presenteert
  • Een online quiz bestaande uit vier vragenrondes, inclusief een plaatjesronde en een muziekronde (inclusief de muziek voor de muziekronde)
  • Prijs voor de winnaar: het Didgames digitale spellenpakket t.w.v. 75,-

* Let op: een presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen. Je boekt een presentator bij jouw online pubquiz voor de meerprijs van 135,-

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de online pubquiz?

Dat is afhankelijk van het aantal spelers, en of je er een presentator bij wilt boeken.

10 – 60 personen: 300,-
Meer dan 60 personen: 400,-

En een presentator kost 135,- euro. Al deze prijzen zijn inclusief BTW.

Krijgen we een begleider bij de online pubquiz?

Jazeker, of je de quiz nou met of zonder presentator boekt, er zit een begeleider van Didgames bij. De begeleider logt in aan de achterkant van de quiz, laat alle vragen steeds doorlopen en zorgt er voor dat alles op rolletjes verloopt.

Hoe lang duurt de pubquiz?

De pubquiz bestaat uit vier verschillende rondes en duurt ongeveer een uur. Tel daat 5 minuten inloop en 5 minuten uitloop bij op, en samen zijn we zo’n 70 minuten bezig.