Online Pubquiz – Gepersonaliseerde quiz

 

Wat is een gepersonaliseerde quiz?

Wil je een meer persoonlijke touch tijdens jullie online teamuitje? Kies dan voor een gepersonaliseerde pubquiz. We zullen allerlei informatie over jullie bedrijf / team / afdeling in de quiz verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een ronde met babyfoto’s, waarbij je moet raden wie van jouw collega’s daar op te foto staat. Of een muziekronde vol met jullie favoriete karaoke nummertjes.

Online Pubquiz: Wat is het?

Sinds de uitbraak van het corona virus is de online pubquiz ontzettend populair geworden. Het blijkt de ideale (tijdelijke) vervanger van de pubquiz in de kroeg te zijn. Het is een super leuke, interactieve pubquiz waarbij de kennis van alle spelers op de proef wordt gesteld. Want wie van jullie blijkt een echte slimmerik te zijn?

De online pubquiz van Didgames bestaat uit 4 vragenrondes, waaronder een plaatjesronde en een muziekronde. Als je kiest voor een gepersonaliseerde quiz zullen wij de pubquiz volledig aanpassen naar jullie wensen. Zo zullen we van te voren een online enquête uit sturen via Google Forms, en de antwoorden/statistieken daarvan verwerken we in de quiz. (Let op: dit is alleen mogelijk voor een online pubquiz waarvan de datum minstens 2 weken in de toekomst ligt. Anders is hier helaas geen tijd meer voor.)

De spelers voeren tijdens de quiz alle antwoorden in op hun telefoon. Na elke vraag krijg je meteen te zien of je het goed had en de website houdt direct een live scorebord bij. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. En de persoon die aan het eind van de quiz de meeste punten weet te verzamelen is de enige echte pubquiz winnaar!

 

Online-pubquiz

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!