Online pubquiz - Gepersonaliseerde quiz - Online teamuitjes boeken | Didgames

Online pubquiz – Gepersonaliseerde quiz

Wat is een gepersonaliseerde quiz?

Wil je een meer persoonlijke touch tijdens jullie online teamuitje? Kies dan voor een gepersonaliseerde pubquiz. We zullen allerlei informatie over jullie bedrijf / team / afdeling in de quiz verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een ronde met babyfoto’s, waarbij je moet raden wie van jouw collega’s daar op te foto staat. Of een muziekronde vol met jullie favoriete karaoke nummertjes.

Kort overzicht

Aantal personen: 10 – 250
Duur: +/- 60 minuten
Kosten: 350,- (totaalprijs, incl. btw)
Locatie: je speelt deze pubquiz thuis, via je telefoon. Verder heb je een computer nodig om de presentator van de quiz te kunnen zien en horen.

Online Pubquiz: Wat is het?

Sinds de uitbraak van het corona virus is de online pubquiz ontzettend populair geworden. Het blijkt de ideale (tijdelijke) vervanger van de pubquiz in de kroeg te zijn. Het is een super leuke, interactieve pubquiz waarbij de kennis van alle spelers op de proef wordt gesteld. Want wie van jullie blijkt een echte slimmerik te zijn?

De online pubquiz van Didgames bestaat uit 4 vragenrondes, waaronder een plaatjesronde en een muziekronde. Als je kiest voor een gepersonaliseerde quiz zullen wij de pubquiz volledig aanpassen naar jullie wensen. Zo zullen we van te voren een online enquête uit sturen via Google Forms, en de antwoorden/statistieken daarvan verwerken we in de quiz. (Let op: dit is alleen mogelijk voor een online pubquiz waarvan de datum minstens 2 weken in de toekomst ligt. Anders is hier helaas geen tijd meer voor.)

De spelers voeren tijdens de quiz alle antwoorden in op hun telefoon. Na elke vraag krijg je meteen te zien of je het goed had en de website houdt direct een live scorebord bij. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. En de persoon die aan het eind van de quiz de meeste punten weet te verzamelen is de enige echte pubquiz winnaar!

Wat zit inbegrepen in het pakket?

Het online pubquiz pakket kost 350 euro en daar zit het volgende bij inbegrepen:

  • Een intake: we bespreken samen wanneer en hoe laat we de quiz gaan organiseren, welke videotooling we gaan gebruiken en wie de quiz gaat presenteren. Ook bekijken we met jullie wanneer we de enquête uit sturen naar alle deelnemers.
  • Instructie voor de spelers
  • Begeleiding tijdens het spel (let op: geen presentatie*)
  • Speluitleg voor de presentator
  • Test ronde met de presentator
  • 4 vragen rondes, incl. muziek en plaatjes
  • Prijs voor de winnaar: het Didgames Quarantaine spellenpakket t.w.v. 75,-

*Let op: een presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen. We merken dat de meeste bedrijven en verenigingen het veel leuker vinden om een eigen presentator te regelen. We kunnen wel een presentator regelen voor een meerprijs van 150,-.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@didgames.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.