Kerstpakketten met een gezellig spel voor thuis er in!

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor je collega’s, werknemers of zakenrelaties? Bekijk deze kerstpakketten eens! Want met een spel in het pakket, maak jij van dat standaard pakket een uniek en verrassend geschenk.

We bieden bijvoorbeeld kerstpakketjes met muziekbingo spellen er in aan. Je kunt kiezen tussen één, twee of drie verschillende muziekbingo thema’s. Wij drukken de muziekbingo kaarten af en sturen die in een gezellig kerstpakketje op naar alle medewerkers. In elk pakket zit ook wat lekkers te snacken én een feestelijke kerstmuts!

Op die manier stuur je jouw medewerkers een keer iets anders op dan weer een borrelplank of soepkom. Je geeft ze een ervaring in plaats van spulletjes. Iets wat ze thuis met hun gezin of vrienden kunnen spelen met kerst of oud & nieuw. Je zult zien dat jouw medewerkers blij verrast zijn met één van deze spellen in hun pakket!

Checkmark niet duur, de spellen zijn betaalbaar en zo blijft jouw kerstpakket dat ook
Checkmark de muziekbingo’s zijn makkelijk te spelen, geen gekke websites of online gedoe. Gewoon gezellig in je woonkamer.
Checkmark wil je jouw werknemers nog iets extra’s meesturen? Stuur gemakkelijk een bon mee van bol.com of de pathé!
Checkmark eenvoudig te personaliseren. Stuur een persoonlijke boodschap of een kaartje mee
Checkmark elke set bestaat uit 10 verschillende geprinte muziekbingo kaarten, een speluitleg en een link naar de muziek

Kerstpakket met muziekbingo spel

Kerstpakket met 1 set muziekbingo kaarten

Kerstpakket met 1 set kaarten (12,50)

Een gezellig kerstpakketje met daarin één set muziekbingo kaarten. Klein, maar o zo fijn om te krijgen!

Kerstpakket met twee muziekbingo spellen

Kerstpakket met 2 sets kaarten (19,-)

De meest populaire keuze! Een kerstpakket met daarin twee verschillende muziekbingo sets. Zo kun je twee verschillende spellen spelen!

Kerstpakket met 3 sets muziekbingo kaarten

Kerstpakket met 3 sets kaarten (24,50)

Soms kun je gewoonweg niet kiezen. Daarom sturen we drie verschillende muziekbingo sets mee in dit kerstpakket. Fijne feestdagen!

Offerte aanvragen

FAQ (kerst)pakketjes

Wat zit er in de borrelboxen?

We bieden op dit moment 3 verschillende borrelboxen aan, zowel A5 als A4 borelpakketjes. Elk borrelpakketje is met veel zorg samengesteld. Op die manier zit er altijd iets passend voor jou tussen. Als je op één van de borrelpakketjes klikt zie je precies wat er in zit, inclusief een plaatje van alle producten.

Kan er rekening gehouden worden met allergiën?

Absoluut! We houden rekening met verschillende allergieën. Gluten, lactose, noten, voor alles hebben we een lekkere vervanging.

Als je de adressenlijst aanlevert kun je aangeven of er mensen tussen zitten met een allergie. Wij zorgen er dan voor dat deze mensen een aangepast pakketje opgestuurd krijgen.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen?

Geen enkel probleem. Bij elk borrelpakketje zit een standaard printje inbegrepen, op een wit A4tje, mocht je een persoonlijke boodschap willen toevoegen.

Maar we kunnen bijvoorbeeld ook een fullcolour kaartje voor je laten drukken! Laat ons weten wat je wilt. We denken graag met je mee.

Hoe bezorgen jullie?

Wij maken gebruik van PostNL en bezorgen binnen heel Nederland en eventueel binnen Europa.

De adressen ontvangen we graag uiterlijk 10 werkdagen voor de borreldatum, op die manier zorgen we er voor dat de borrelpakketjes op tijd afgeleverd worden.

De borrelpakketjes worden verzonden in een brievenbusdoosje. Hartstikke handig! Je hoeft er namelijk niet voor thuis te zijn en de verzendkosten liggen lager. (PostNL hanteert 4,25 excl. BTW aan verzendkosten voor een brievenbuspakketje)

Wat wordt er van mij verwacht?

Niet zo veel eigenlijk 🙂 Heb je de offerte goedgekeurd? Dan ontvangen we graag alle adressen van je en gaan we meteen voor je aan de slag.

Kan ik accessoires meesturen in de pakketjes?

Ook dat kan bij Didgames. We bieden een aantal standaard accessoires aan zoals een boa, feestbril of kerstmuts. Maar je staat ook helemaal vrij om zelf extra accessoires uit te zoeken. In overleg (we moeten wel even controleren of het allemaal in de pakketjes past natuurlijk) zullen wij de accessoires aanschaffen en ze mee sturen in de pakketjes.

Voor hoeveel personen kan ik een borrelpakketje aanvragen?

Eigenlijk zitten daarin weinig beperkingen. We versturen pakketjes vanaf 5 personen tot aan 1000+