Kerstpakket met drie verschillende Muziekbingo’s er in

De feestdagen komen er weer aan en wat is er leuker dan collega’s, zakenpartners, familie en vrienden te verrassen met een kleinigheidje via de post. Zo kun je dit kerstpakketje opsturen met daarin een super leuk muziekbingo spel! In het pakket zitten per thema 10 gedrukte muziekbingo kaarten, een speluitleg en de link naar de Spotify playlist. De ontvanger kan de muziekbingo meteen spelen. In de offerte aanvraag kun je aangeven welke drie muziekbingo thema’s je wilt mee sturen in de pakketjes.

Dit is een super origineel kerstpakketje en het is eens wat anders dan een borrelplank of een kaars, je stuurt een échte, feestelijke ervaring op naar de ontvanger. Daarnaast zit er wat lekkers in de doos en sturen we een gezellige kerstmuts mee. Tenslotte is er de optie om een gepersonaliseerd (kerst) kaartje mee te sturen of kun je bijvoorbeeld een bon meesturen als extraatje.

En het doosje past ook nog eens door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven én het scheelt in de verzendkosten. Fijne feestdagen!

Kerstpakket met 3 sets muziekbingo kaarten

Wat zit er in:

 • Een superleuk A5 brievenbus kerstdoosje en adreslabel
 • 1 candycane
 • Snoepjes
 • Een Tony reepje (50 gr.)
 • 3 Lonka nougats
 • Een kerstmuts!
 • Drie sets van 10 gedrukte muziekbingo kaarten, in drie verschillende thema’s (gedrukt in kleur, 160 grs, inclusief geprinte speluitleg)
 • Optioneel vanaf 25 stuks: een persoonlijk (kerst)kaartje (fullcolour, 2 zijdig bedrukt, kosten zijn 1 euro per kaart)

Prijs: 24,50*

*Exclusief BTW en verzending

Offerte aanvragen

brievnebusverpakking kerst

Je kunt bijvoorbeeld een van deze kaartjes meesturen:

Voorbeelden-kerst-winter-kaartjes

Offerte aanvragen

Wil je dit kerstpakketje bestellen? Vul het offerte formulier in en we stellen vrijblijvend een offerte voor je op.

We sturen tegelijkertijd een Excel formulier naar je op. Via dit Excel formulier kun je alle adressen bij ons aanleveren. Houd er rekening mee dat we minimaal 6 werkdagen voor de leverdatum een akkoord nodig hebben op de offerte, én de adressen binnen moeten zijn. Als dat niet gebeurt kunnen we niet meer 100% garanderen dat de pakketjes door PostNL op tijd geleverd worden.

In het offerte formulier kun je aangeven hoeveel borrelpakketjes je wilt bestellen en of je er accessoires (zoals een kaartje) aan toe wilt voegen.

Vragen?

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@didgames.nl

EXTRA’S VOOR HET BORRELPAKKET

Je kunt extraatjes toevoegen aan jouw kerstpakket. Hieronder enkele voorbeelden van de verschillende extra’s:

 • Gepersonaliseerd bierviltje (75,- per 100 stuks)
 • Gepersonaliseerd kaartje (vanaf 25 stuks, 1,- per kaartje)
 • Eigen brief (0,75 cent per brief)

Wil je meer dan één accessoire toevoegen aan het pakket? Dat is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat elk brievenbuspakketje een beperkte ruimte heeft, en dat er wellicht een borrel-artikel uit het pakket gehaald moet worden. We zullen dat van te voren met je bespreken.

Kaartje in het borrelpakket
Je kunt kiezen om het borrelpakket te voorzien van een leuk kaartje. Dit is een A5 kaartje, full-colour bedrukt. Je kunt de opmaak zelf aanleveren (in hoge resolutie), maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij het ontwerp voor je maken. Een gepersonaliseerd kaartje is te bestellen vanaf 25 stuks voor 1,- per kaart)

Sticker op het doosje 
Je kunt de borrelbox tegen meerprijs voorzien van een sticker, voorzien van jullie logo en bijvoorbeeld de tekst “Pas openmaken op … tijdens ons online event.” Je kunt ook een ontwerp aanleveren op basis van 50% volvlak bedrukking in fullcolour. De kosten zijn 0,95 cent per sticker.

Eigen brief in het kerstpakket
Het is ook mogelijk een eigen brief in het Didgames borrelpakket te laten verpakken. Het printen en vouwen van een A4 brief (enkelzijdig bedrukt), kost 0,75 cent per brief. Dit is inclusief printen en de brief in het borrelpakketje doen.

Eigen product
Je kunt ook een eigen items in het kerstpakket laten verpakken. Bijvoorbeeld een Bol.com of bioscoopbon. Per item vragen wij een toeslag voor de handling van €0,50. Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend.

Wisseling samenstelling of toevoeging
Vaak krijgen wij de vraag of je producten van het ene pakketje kunt wisselen met producten uit een ander pakket. Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een ander pakketje aan het eigen Didgames kerstpakket toe te voegen. Beide is mogelijk. Geef ons je specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat.

Voorbehoud producten
Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging, indien mogelijk, vooraf even met je bespreken.

Leveringsvoorwaarden
Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je via de link onderaan iedere webpagina downloaden.

AVG
Bij het verwerken van de adresgegevens werken wij conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Didgames borrelpakketjes. Hierna worden de gegevens vernietigd.

Disclaimer
De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Didgames zijn de laatste doorslaggevend.

BEZORGING VAN HET KERSTPAKKET MET MUZIEKBINGO SPEL (1 set bingo kaarten)

Samenwerking met MyParcel
Voor de verzending van het borrelpakket maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL.

Bezorgtermijn
Vooraf overleggen we met jullie wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 2 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer. Didgames zorgt dat de pakketten tijdig bij het zakelijk sorteercentrum worden afgeleverd. Daarna hebben wij er geen invloed meer op. Didgames is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door MyParcel/PostNL.

Track and trace
Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode, de borrelbox traceren.

Levering in overdoos
Het is mogelijk om meerdere boxen in een overdoos naar één adres te versturen. We informeren je graag over de tarieven.

Piektoeslag
Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door MyParcel/PostNL een piektoeslag van 0,25 cent per pakketje berekend vanwege de extreme drukte in die maanden. De piektoeslag komt dus op de normale bezorgtarieven.

Adres-etiket
Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adresetiket. Het pakket is voorzien van het Didgames retouradres: Potgieterstraat 30, 2032VP Haarlem. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. Didgames kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand.

Retourzendingen
Alle Didgames borrelboxen worden voorzien van een retouradres en komen, indien ze niet afgeleverd kunnen worden, bij ons terug. Op verzoek en tegen betaling kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Didgames krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening.