0

YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

Feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur! En hoewel het er naar uit ziet dat Sinterklaas, kerst en oud- en nieuw er dit jaar waarschijnlijk iets anders uit gaan zien dan normaal, mag dat de pret absoluut niet drukken. We hebben een aantal hele leuke spellen voor je die je tijdens pakjesavond, met de kerst of tijdens oudjaar kunt spelen. Sommige spellen speel je lekker thuis, met 2 tot 5 man. En andere spellen kun je online doen, met je vrienden of familie. Bijvoorbeeld via Zoom, Ms Teams of Skype!

  100% coronaproof, speel de spellen thuis of met een groter groepje online.
  direct in je mailbox, nadat je het spel hebt besteld kun je meteen aan de slag. Perfect voor een last minute borrelavondje.
  kies zelf een datum en tijdstip. Omdat je het spel meteen downloadt, bepaal je zelf wanneer én hoe vaak je het speelt.
  ook leuk ter vervanging van een teamuitje, vriendenavond of pakjesavond!
  plezier gegarandeerd! De spellen zijn veelvuldig getest en gemaakt met onze passie voor spelletjes en gezelligheid. Dat wordt lachen, gieren brullen!

Oliebollenquiz-pubquiz-2020-eindejaarsquiz

Oliebollenquiz

Het einde van 2020 komt in zicht, dus het is weer tijd voor onze eigen eindejaarsquiz. Ook online te spelen!

Muziekbingo-top2000

Top 2000 muziekbingo

Je hoeft nu niet meer tot het einde van het jaar te wachten op deze ultieme top 2000 hits!

Muziekbingo-2020-jaaroverzicht

2020 Jaaroverzicht Muziekbingo

Het einde van 2020 is in zicht, dus ons jaaroverzicht staat weer online! Met allemaal liedjes uit het afgelopen jaar.

Het-online-sinterklaas-spel

Minute to win it - Kerst editie

De feest editie van het populaire Tv-programma Minute to Win it. Ga thuis deze spannende strijd aan tegen elkaar!

Muziekbingo-kerst-discobingo-christmas-party

Kerst Muziekbingo

“All I want for Christmas, is youuuu” – Carey, Mariah. Ga deze kerst voor muzikale gezelligheid. Ook online te spelen!

levend-cluedo-christmas-murder

A Christmas Murder

Ojee… de kerstman is vermoord! Weet jij deze moord in een feestelijk jasje op tijd op te lossen in dit digitaal cluedo spel?

Muziekbingo new years eve party

Muziekbingo - New Years Eve Party

Maak van oud & nieuw een knallend (huiskamer)feestje met deze New Years Eve muziekbingo!

Het-online-kerst-spel

Online Kerst Spel

Coming Soon! Ons online kerst spel.

Wat zijn (groeps)spellen van Didgames?

Al voordat alle corona perikelen los barstte, verkochten we allerlei groepsspellen op onze website. Van teambuilding, tot vrijgezellenfeesten tot kinderfeestjes. Je kunt daarvoor bij ons terecht! Nu mogen een groot aantal van die spellen op het moment even niet gespeeld worden, maar dat mag de pret niet drukken! We hebben de afgelopen tijd namelijk allerlei coronaproof spellen ontwikkeld die je binnen doet met een kleiner groepje. Of bijvoorbeeld via Skype / Zoom / MS Teams met een grotere groep vrienden of je familie. De spellen die je nu niet mag spelen, hebben we voor nu even van de website gehaald. Maar houd de website zeker in de gaten naarmate we straks weer wat meer naar buiten mogen en in grote groepen samen mogen komen. Want naast de spellen hierboven, bieden we bijvoorbeeld ook Levend Monopoly, Moorddiners, Mollenjacht, en vele andere super toffe groepsspellen!

Hoe werken (groeps)spellen van Didgames?

Bij onze spellen zit geen begeleider. Je organiseert het helemaal zelf. Ben je wel op zoek naar een begeleider? Neem dan eens een kijkje naar onze online teamuitjes. Daar zit namelijk wel altijd een begeleider van Didgames bij inbegrepen.

Maar omdat je de spellen zelf organiseert, bepaal je alles zelf. Niet alleen wanneer en hoe laat (of hoe vaak!) je het spel speelt, maar ook waar en met wie. En omdat er geen begeleider of aparte locatie bij zit, scheelt dat weer inde portomonee! Je vindt bij ons dus uitdagende, gezellige en kwalitatieve (groeps)spellen voor een prima prijs. En daarmee houd je dus weer geld over voor andere leuke dingen zoals extra aankleding, eten & drinken of prijsjes voor de winnaars.

 

Wat anderen zeggen:

 • Dit was de eerste activiteit van een vrijgezellenfeest voor mijn vriendin. Erg leuk om door de stad leuke en grappige opdrachten te doen! We geven Didgames en deze activiteit een dikke 10.


  Kimberly Maes

 • Voor onze kerstborrel hebben wij met spoed een cluedo aangevraagd. Binnen twee dagen was het spel binnen. Het verhaal was erg komisch en zat goed in elkaar. Aanrader!


  Steffi Willems

 • Ontzettend bedankt voor het geweldige, persoonlijke cluedo spel. het spel was super goed toepasbaar op ons dispuut. Echt leuk!


  Dispuut Dissonant

 • Levend Monopoly was een zeer leuk vriendenuitje. Zeer goede communicatie met Didgames gehad. Laurance was erg vlot en duidelijk bij het beantwoorden van onze vragen. Dankjewel!


  Koen V.

 • Onze groepswhatsapp staat vol met enthousiaste reacties en leuke foto’s van de middag. Wat een gaaf concept!


  Peter Geurts