Espionage!

Kort overzicht

Aantal personen: 10 – 30
Duur: ongeveer 60 – 75 minuten

Espionage: Wat is het?

Tijdens Espionage zijn jullie een group geheim agenten, in dienst voor een agency. Jullie zijn nog geheim agenten in opleiding, en jullie krijgen een aantal missies voor jullie kiezen, waar je punten mee kunt verdienen als groep. Hoe beter jullie het doen, hoe meer punten je kunt verdienen. Echter… er zijn een paar dubbel-agents in jullie midden! Deze proberen de boel te saboteren. Zij hebben namelijk als missie meegekregen om zo min mogelijk punten te verdienen. Net als bij het televisie programma Wie is de Mol, krijgen zij van te voren alle missies en informatie opgestuurd. Zij weten dus exact wat er gaat gebeuren en zijn ultiem voorebreid.

Maar, gelukkig kunnen zijn niet té overduidelijk saboteren, want na iedere missie mogen alle geheim agenten stemmen. Wie denk jij dat een dubbel-agent is? Wanneer één van de dubbel-agenten de meeste stemmen krijgt, mogen zij niet meer saboteren. Zij mogen nog wel mee spelen met het spel.

Na 3 of 4 missies (dat is altijd afhankelijk van de tijd die we hebben), houden we nog een laatste stemmingsronde. Wie weet de meeste dubbel-agenten aan te wijzen?

In Espionage kan de groep dubbel-agenten winnen of de groep agenten, afhankelijk van het aantal punten. Daarnaast is er ook een individuele winnaar onder de groep agenten, dat is de persoon die de meeste dubbel-agenten aan weet te wijzen. Deze persoon krijgt van ons als enige echte super geheim agent een prijs uitgereikt, namelijk het Didgames digitale spellenpakket!

 

espionage-online-teambuilding-1

Wie is hierboven de boel aan het saboteren denk je…?

Hoe werkt het?

Afhankelijk van het aantal personen dat mee speelt, bepalen we het aantal dubbel agenten. Die kunnen wij random voor je kiezen of iemand wijst deze van te voren aan. Wij krijgen de e-mailadressen en sturen van te voren alle informatie op naar de dubbel agenten.

We spelen het spel in de Zoom van Didgames. Jullie krijgen van ons een link, daarmee kan iedereen op de dag van het uitje inloggen.

Tijdens Espionage spelen we allerlei missies, waarbij interactie voorop staat. Je hebt er soms dingen uit je huis voor nodig, maar nooit iets wat je niet thuis hebt liggen. De presentator legt alle missies uit, houdt de scores bij en stuurt na elke missie een Google Form, waarmee de geheim agenten kunnen stemmen. En na de laatste stemmingsronde kijkt de host het formulier na, maakt bekend of de agenten of de dubbel-agenten  hebben gewonnen én wie de individuele winnaar is!

Een mega leuk en interactief uitje, waarbij de spanning voor het uitje al wordt opgebouwd, aangezien iedereen dan al weet dat er zich spionnen in hun midden bevinden, die ALLES al weten.. maar wie zijn het…?

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!