Big or small, lies are lies!

Big or small, Lies are Lies: Wat is het?

Leer je collega’s eens op een andere manier kennen met dit superleuke en originele spel. Een aantal van jullie verzint van te voren 3 statements. Eén daarvan is de waarheid, twee daarvan zijn leugens. Weet jij welke statement over jouw collega de waarheid is? En wie van jullie is eigenlijk de beste leugenaar?

Didgames verzamelt 25 statements en verwerkt deze in een online tool. Tijdens het spel kunnen de spelers meedoen aan het spel via hun telefoon, daarop voeren zij de juiste antwoorden in. Daarnaast log je in op een videocall via Zoom, Hangouts of bijvoorbeeld Microsoft Teams. De 25 collega’s komen één-voor-één in beeld en vertellen hun 3 statements. Daarna kies jij op jouw telefoon welk antwoord jij denkt dat de waarheid is.

Na elke vraag krijg je meteen te zien of je het goed had en de website houdt direct een live scorebord bij. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. En de persoon die aan het eind van het spel de meeste punten weet te verzamelen is de enige echte winnaar. Uiteraard wordt er aan het eind van het spel ook nog gekeken bij welke collega de meeste mensen een fout antwoord hebben ingevuld. Zo weet je meteen wie van jullie de beste leugenaar is!

Eventueel: als de 25 personen liever niet elke keer in beeld komen is dat geen probleem, niet iedereen vindt dat even prettig. Een andere mogelijkheid is dat de presentator elke vraag steeds voorleest. Op die manier kunnen er af en toe mensen ‘naar voren’ worden geroepen om hun antwoord toe te lichten. Van te voren spreken we met jullie af welke aanpak het beste past bij jullie teamuitje.

Online teamuitje: Lies are Lies

Weet jij wanneer jouw collega de waarheid spreekt?

Wat zit inbegrepen in het pakket?

  • Een korte intake
  • Instructie voor de spelers
  • Een e-mail naar de 25 collega’s die een statement inleveren bij Didgames
  • Begeleiding tijdens het spel (let op: geen presentatie*)
  • Speluitleg voor de presentator
  • 25 vragen via online tooling
  • Prijs voor de winnaar: het Didgames digitale spellenpakket t.w.v. 75,-

*Let op: een presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen. We merken dat de meeste bedrijven en verenigingen het veel leuker vinden om een eigen presentator te regelen. Je kunt een presentator bijboeken voor een meerprijs van 135,-.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!