Quarantaine 44

Kort overzicht

Aantal personen: 10 – 500
Duur: ongeveer 60 – 90 minuten
Locatie: je speelt Quarantaine 44 thuis, met je collega’s via Zoom / Hangouts of Teams

Quarantaine 44: Wat is het?

Hebben jullie een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Dan is dit HET teamuitje voor jullie! Quarantaine 44 is de digitale versie van het spel Crazy 88. Je verdeelt de groep in teams van 2 – 5 personen en ieder team krijgt een lijst met 44 doldwaze opdrachten. Vervolgens is het aan ieder team om binnen 60 minuten zo veel mogelijk opdrachten uit de lijst uit te voeren. Je mag zelf weten welke opdrachten van de lijst je doet. De ene opdracht is uitdagender dan de andere. Hoe moeilijker hij is, hoe meer punten je met het uitvoeren van de opdracht verdient.

Als een team een opdracht heeft voltooid, sturen ze die naar de spelbegeleider van Didgames via Whatsapp. De spelbegeleider houdt bij wie welke opdracht heeft voltooid en hoeveel punten je daarmee hebt verdient. Weet jij de jury te overtuigen dat jij de meest gekke en creatieve deelnemer bent, dan win jij de Quarantaine 44!

Dit teamuitje is even iets helemaal anders. Kom uit je comfort zone, kom uit die corona sleur en laten we weer even lekker gek doen samen!

Online crazy 88

Kom uit je comfort zone met dit online Crazy 88 spel: de Quarantaine 44!

Wat zit inbegrepen in het pakket?

Quarantaine 44 kost 250 euro en daar zit het volgende bij inbegrepen:

  • Een intake
  • Begeleiding tijdens het spel*
  • Een lijst met 44 te gekke opdrachten die je thuis kunt uitvoeren
  • Prijs voor de winnaars: het Didgames Quarantaine spellenpakket t.w.v. 75,-

*Let op: een aparte presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen, maar dat is ook niet nodig. De spelbegeleiding van Didgames is voldoende om Quarantaine 44 te spelen! Wel kun je bijvoorbeeld iemand een intro woordje laten doen. 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!