Gratis downloaden:

het Oud en nieuw kaartjes spel

Blik samen terug op het oude én kijk alvast naar het nieuwe jaar met deze super leuke kaartjes!

De feestdagen staan voor de deur en om de feestvreugde met jou te delen hebben kaartjes gemaakt die je tijdens oud & nieuw op tafel kunt leggen. Het spel bestaat uit 40 verschillende kaartjes met vragen over het oude jaar én het nieuwe jaar. Een gave manier om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en om nieuwe voornemens te bedenken voor het nieuwe jaar.

Pak om beurten een kaartje, lees de vraag voor en beantwoord hem. Als je wilt kun je de antwoorden van de kaartjes voor het nieuwe jaar op de achterkant schrijven, en alle kaartjes in een mooie pot stoppen. Die pot kun je er volgend jaar opnieuw bijpakken en samen kijken of alles is uitgekomen!

Heb je geen zin om terug te kijken? Dat kunnen we begrijpen. Soms heb je gewoon een rot jaar achter de rug en wil je liever door naar het nieuwe. Haal dan alle oude (oranje) kaartjes uit het spel en speel het alleen met de blauwe kaartjes (16 in totaal)!

Leuke gekleurde kaartjes, die je alleen nog maar hoeft te printen en knippen

Inclusief speluitleg

Leuk voor alle leeftijden! (voor jongere kinderen moet je de vraagstelling waarschijnlijk een beetje aanpassen, of sommige kaartjes er uit halen)

Je downloadt het spel door rechts je naam en e-mailadres in te vullen, je wordt direct doorverwezen naar een pagina waar je de kaartjes downloadt.

Door jouw gegevens in te vullen, word je automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden van deze nieuwsbrief.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via info@didgames.nl. En anders heel veel plezier met het spel en uiteraard een happy newyear gewenst!

Kaartjes-spel-oud-en-nieuw