Gaat jouw teamuitje niet door vanwege de coronacrisis? No worries, bekijk deze alternatieven voor een super leuk online teamuitje!

Online-teamuitje-organiseren

Gaat jouw teamuitje niet door vanwege de coronacrisis? No worries, bekijk deze alternatieven voor een super leuk online teamuitje!

Op zoek naar een online teamuitje? Dat snappen we! Langzamerhand worden de corona maatregelen versoepeld en mogen we steeds meer de deur uit. Goed nieuws voor onze mede ondernemers en zelf zijn we ook erg wel erg happy dat we straks weer een terrasje mogen pakken. Toch blijven bij veel bedrijven de deuren voorlopig nog (deels) gesloten. Begrijpelijk en noodzakelijk, uiteraard. Maar dat betekent ook dat teamuitjes en vrijdagmiddag borrels voorlopig nog niet georganiseerd kunnen worden. En dat is ontzettend jammer. Maar niet getreurd! Want wij hebben de oplossing. Als expert in groepsactiviteiten en groepsspellen hebben wij nu ook een aantal online teamuitjes ontwikkeld. Of je nu met 10 of met 500 personen bent, er zit altijd iets tofs voor je tussen. Dus bekijk nu deze alternatieven voor jouw teamuitje tijdens de coronacrisis!

Online teamuitje 1: Muziekbingo

Al enige tijd verkopen wij muziekbingo’s op onze website. Van rock naar Eurovision tot 90’s, er zit altijd wel een leuk thema voor je tussen. En sinds kort verkopen we ook een online muziekbingo! Iedereen krijgt een bingo kaart met daarop 16 liedjes. Je logt vervolgens met de hele groep in op bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams en de presentator begint het spel. Zodra je een liedje hoort die op jouw kaart staat mag je hem weg strepen, en heb je een volle rij? BINGO!

online-muziekbingo-quarantaine-bingo-1

Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid voor online muziekbingo met live muziek. Hoe super leuk is dat! Onze echte pianoman Guus logt met jullie mee in en speelt (en zingt!) alle nummers live voor jullie op zijn piano. Dat wordt gegarandeerd meezingen geblazen.

online-muziekbingo-didgames

Online teamuitje 2:  Pubquiz

Met deze gouwe ouwe sla je de plank zelden is. De afgelopen weken heeft de online pubquiz een enorme opleving gehad en ook wij hebben de smaak te pakken. Wekelijks zitten wij met onze Ipads en Skype calls in de aanslag om mee te doen met allerlei te gekke pubquizjes. Niet alleen in de hoop om een keer een quiz te winnen, maar ook om weer extra inspiratie op te doen voor onze eigen online pubquiz natuurlijk! Je kunt bij ons een pubquiz bestellen als online teamuitje, waarbij wij de quiz helemaal op maat maken. We sturen een enquête uit naar alle deelnemers en verwerken de uitslag daarvan (anoniem) in de quiz. Wat dacht je van een babyfoto ronde, vragen over de guilty secrets van jullie afdeling of een muziekronde met jullie favoriete karaoke knallers. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Online teamuitje 3: Big or small, Lies are Lies

Yes, één van onze favoriete online teamuitjes! We zijn fan van dit spel omdat je jouw collega’s eens op een andere manier leert kennen. Iedereen die mee doet levert bij ons drie statements in. Twee daarvan zijn een leugen en één is de waarheid. Wij verwerken deze statements in een interactieve quiz format en iedereen komt bij elkaar in bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams. Vervolgens ga je raden welke statements van jouw collega’s kloppen en waar over ze hebben gelogen. Hoe goed ken jij jouw collega’s eigenlijk? En wellicht nog interessanter, wie van jullie is de beste leugenaar? Een ontzettend energiek, ontwapenend en interactief online teamuitje, waarbij je tegelijkertijd jouw collega’s eens op een andere manier leert kennen.

Online teamuitje 4: Live muziekquiz

Naast de live online muziekbingo kunnen we ook een live muziekquiz organiseren. Onze muzikant Guus speelt live allerlei nummers en ondertussen spelen jullie een muziekquiz mee op jullie telefoon of tweede scherm. Raad titels en artiesten, maak nummers af en zing vooral lekker mee. De muziekquiz is in verschillende thema’s verkrijgbaar en je kunt hem spelen met 10 tot 250 personen. Dus zet dat glitterhoedje op en zing in volle borst mee: “sing us a songg you’re the pianomannn”!

Online teamuitje 5: Escapespel op maat

Dit is onze absolute topper, het online escapespel op maat. We schrijven een nieuw en uniek escapespel, helemaal aangepast op jullie wensen. Het is een soort escaperoom voor thuis en je speelt hem in groepjes van 3 tot 8 personen. En je kunt zoveel groepjes maken als je wilt. Elke groep krijgt een aantal documenten, puzzels en geluidsfragmenten en hiermee moeten ze aan de slag. Ze krijgen dan de opdracht om een bepaald mysterie binnen 90 minuten op te lossen. Het toffe is dat wij het escapespel helemaal op het bedrijf / jullie afdeling kunnen maken. Een voorbeeld: jullie directeur is ontvoerd door de concurrentie. Het spel begint met een geluidsfragment waarbij hij om jullie hulp vraagt. Hij weet niet waar hij is, maar heeft wel de naam van één van de ontvoerders opgevangen. Het unieke escapespel zit vol met herkenbare uitspraken, meetings, grapjes, locaties en collega’s. Het bevordert de samenwerking en houdt de activiteit ook een beetje luchtig.

Tot snel!

Nou dat waren onze favoriete online teamuitjes! Uiteraard hebben we meer uitjes op onze website staan. Mocht je meer willen zien dan vind je elk online teamuitje op deze pagina.

In deze tijden dat veel teamuitjes, borrels en afscheidsuitjes niet door kunnen gaan blijft het belangrijk om elkaar te blijven zien en leuke dingen met elkaar te doen. Dan maar digitaal. En daar helpen wij heel graag een handje aan mee. Dus bestel alvast een borrelbox en wie weet zien we elkaar binnenkort wel via Zoom!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je gewoon je ei kwijt? Laat een reactie achter via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@didgames.nl

Muziekbingo-disco-bingo-logo-2

Muziekbingo

Muziekbingo is een gezellig, muzikaal spel en beschikbaar in wel 24 verschillende thema’s!

product-image-Levend cluedo logo

Levend Cluedo

Een moord is gepleegd, en jij bent de aangewezen persoon om als een echte detective het mysterie op te lossen.

Algemene-pubquiz-1-op-televisie

Levend Cluedo

Op zoek naar een leuke pubquiz die je zelf organiseert? Van algemene quiz tot filmquiz, bekijk hier ons aanbod!

Krankzinnige-Crazy-88-logo

Crazy 88

Hebben jullie een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Dan is dit hét teamuitje voor jullie!

Geschreven door

Laurance Didden - Didgames

Laurance

Laurance is de oprichtster van Didgames en het creatief brein achter onze spellen. Ze heeft een liefde voor spelletjes, in zowel het spelen als het ontwikkelen ervan. In haar blogs deelt Laurance graag haar uitgebreide kennis met mede spelletjes liefhebbers!

Volg Laurance op social media voor meer inspirerende spelideeën en praktische tips:

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Even een vraagje over de muziekbingo. Wij zijn een internationaal bedrijf en ik wil graag weten of de uitjes ook in het engels te boeken is.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *