Over ons - Didgames

Over ons

Hoi!

Laurance Didden - Didgames

Laurance Didden – oprichtster Didgames

Leuk dat je meer over Didgames wilt weten. Mijn naam is Laurance Didden en ik ben de oprichtster van Didgames. Het idee voor dit bedrijf is ontstaan tijdens mijn studententijd. Ik zat in allerlei clubjes en vriendengroepen die het leuk vonden om allerlei spellen te spelen. Alleen waren de meeste bordspellen voor te weinig spelers en de meeste groepsactiviteiten gewoon erg duur. Je betaalt soms wel 25 euro per persoon. Daarom ben ik zelf spellen gaan maken, zoals Levend Cluedo en Levend Monopoly. De mensen om mij heen reageerden zo enthousiast dat ik heb besloten om mijn spellen te verkopen op een website.

En zo is Didgames ontstaan! Wij verkopen unieke, zelfgemaakte groepsactiviteiten die je als groep zelf organiseert. Je krijgt er dus geen medewerker van Didgames bij. Daardoor zijn de spellen niet alleen leuk, maar ook betaalbaar. Voor de meeste activiteiten betaal je nog geen 3 euro per persoon. En omdat wij alle spellen zelf maken, zijn ze volledig te personaliseren. Zo vind je van onze meeste spellen ook een gepersonaliseerde versie. En natuurlijk zijn er opties om groepsactiviteiten te combineren, in te korten, of juist uit te breiden. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

Inmiddels is Didgames uitgegroeid tot een bedrijf dat meer dan 2.000 spellen heeft verkocht en ik ben ontzettend trots dat we zoveel mensen blij mogen maken met onze groepsactiviteiten. Het geeft ons de energie om nóg meer toffe, unieke, creatieve en vooral hilarische activiteiten voor jullie te bedenken!

Hopelijk heb je mij en Didgames zo wat beter leren kennen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag.
Stuur ons een mail via info@didgames.nl of laat een bericht achter via het contactformulier.

Liefs,
Laurance