Ons verhaal - Didgames

Ons verhaal

Als je op zoek bent naar een activiteit voor een team uitje, familie- en vrimg_20161009_093247iendenweekend, vrijgezellenfeest of gewoon voor een verjaardag, kom je vaak tot dezelfde twee conclusies. 1: je betaalt de hoofdprijs. Groepsactiviteiten zijn vaak hartstikke duur, je bent over het algemeen rond de 25 euro kwijt per persoon, terwijl je dit geld liever in het feest of aan een extra activiteit uitgeeft. En daarom kom je tot conclusie 2, je organiseert het dan maar zelf. Helaas kost dit vaak veel tijd, blijkt het toch wel lastig te zijn om iets helemaal goed uit te werken en heb je uiteindelijk geen idee of het wel goed zal lopen. Dit zorgt voor onzekerheden en je wilt absoluut niet dat het mis gaat op de dag zelf.

En juist daar komt Didgames om de hoek kijken! Didgames biedt volledig uitgewerkte activiteiten van goede kwaliteit en ze zijn allemaal direct downloadbaar na betaling. Je krijgt dus meteen een link in je mailbox. En dat dus voor een betaalbare prijs, omdat je de activiteiten zelf op je eigen locatie organiseert. Vaak is het enige wat je hoeft te doen het uitprinten van enkele documenten. En je wijst één of twee mensen als spelleider aan. De activiteiten kunnen georganiseerd worden in je eigen woonkamer of je eigen stad, op een groepsaccommodatie tijdens een weekendje weg, in de kroeg of op je vereniging. Dat mag je helemaal zelf weten.

En je kunt ons natuurlijk altijd vragen om tips als je twijfelt over of jouw locatie geschikt is voor een bepaalde activiteit, we denken graag met je mee!

1
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?
Powered by