Didgames logo

Online Teamuitjes – Heb jij jouw nieuwjaarsborrel al geboekt?

Sinds de corona uitbraak is het thuiswerken en online vergaderen één van de normaalste zaken van de wereld geworden. En daar horen ook het organiseren van online teamuitjes bij. Sinds mei 2020 organiseren we bij Didgames, naast onze standaard uitjes, ook een groot aantal online teamuitjes. En hoewel hopelijk een hoop activiteiten vanaf 14 januari weer door mogen gaan, blijft de vraag naar online uitjes hoog. Want nog niet iedereen kan (of wil) fysiek bij een teambuilding activiteit aanwezig zijn.

Mocht jij nou ook op zoek zijn naar een goed alternatief voor de ‘offline’ teambuilding, nieuwjaarsborrel of vrijmibo? Bekijk onze online teamuitjes dan eens! Van muziekbingo met live muzikant, tot een escapespel waar jullie samen je hersens laten kraken. Er zit geheid wat voor je tussen. Geen saaie Zoom meetings meer, maar een online activiteit waar over nagepraat wordt!

blank een combinatie van off- en online is mogelijk, dus ook als een deel van de groep op kantoor zit
kies zelf een datum en tijdstip
blank eenvoudig te personaliseren. Wil je een gepersonaliseerde muziekbingo of online escapegame? Wij regelen het voor je
blank mogelijk voor kleine én grote groepen
blank combineer het uitje met één van onze borrelpakketjes voor extra fun én korting

Een greep uit onze klanten:

Online Muziekbingo

online-muziekbingo-nieuwjaarsborrel-proost

Nieuwjaarsborrel

Organiseer jij een online nieuwjaarsborrel? Geef wat extra pit aan jouw virtuele nieuwjaarsborrel met deze super gezellige muziekbingo!

Online muziekbingo guilty pleasures

Het Foute Uur

Hang je imago maar in de kast, want we weten al dat je deze nummers toch wel kent! Durf jij mee te zingen tijdens onze online muziekbingo?

Muziekbingo-top2000

Top 2000 Bingo

Organiseer een gezellige Top 2000 muziekbingo, met allerlei klassiekers uit de lijst der lijsten. Super leuk als afsluiter tijdens een eindejaarsborrel.

online muziekbingo kerst bingo

Christmas Party

Organiseer jij een online kerstuitje? Zet je kerstmuts op en zing mee met onze favoriete kerstliedjes. Deze bingo is ook te boeken met live muzikant!

apres-ski-party-online-muziekbingo

Apres Ski

Voor de één gaan de wintersport wel door, voor de ander helaas niet meer. Maar geen zorgen, je kunt ook online après-skiën. Ganz Toll!

Online-live-muziekbingo-Bas

Live Muziekbingo

Wat is er nou leuker dan een online muziekbingo met LIVE muziek? Onze muzikanten spelen de liedjes voor je tijdens deze gezellige bingo.

Online Escapespel

Online teamuitje escapepspel

Escapespel op maat

Een uniek escapespel, volledig op maat gemaakt voor jou. Bepaal jouw eigen verhaal en moeilijkheidsgraad! Eens kijken welk team het snelst weet te ontsnappen.

online-escapespel-the-heist-didgames

The Heist

De rollen zijn hier omgedraaid en jij bent één van de bad guys. Weet jouw team in te breken in een zwaar beveiligde kluis?

online-teamuitjes-escaperoom-escapegame-the-hackathon

The Hackathon

Jullie zijn gehackt, en de daders willen geld zien. Weten jullie de hackers te achterhalen voordat het te laat is?

Meer online teamuitjes:

Online teamuitje Lies are Lies

Lies are Lies

Weet jij wanneer jouw collega de waarheid spreekt? Of ben jij zelf de beste leugenaar van het stel? Kom er achter tijdens dit originele online teamuitje.

online-muziekquiz

Top 2000 Muziekquiz

Deze muziekquiz heeft het Top 2000 thema, erg leuk richting het eind van het jaar! Met een kennisvragen ronde, een plaatjesronde en twee muziekrondes.

Online teamuitje Quarantaine 44

Quarantaine 44

Een digitale versie van Crazy 88. Een beetje lef en creativiteit is zeker een voordeel! Welk team weet de meeste punten binnen te slepen tijdens dit hilarische spel?

Hoe werken de online teamuitjes?

Een online teamuitje spelen we, je raadt het al, online! We gebruiken een video software naar jullie keuze.Wij hebben zelf een Zoom abonnement waar we gebruik van kunnen maken, maar elke andere software kan ook.

We bepalen samen een dag en een tijdstip en sturen een uitnodiging naar je op die je kunt delen met alle deelnemers. Op de dag van het online teamuitje logt iedereen in de meeting en kan de pret beginnen! Als jullie een presentator van Didgames bij jullie uitje boeken, zal deze ook met jullie inloggen in de videomeeting.

De meeste online teamuitjes duren ongeveer 60 minuten. Tel daar nog 5 minuten inloop en uitleg bij op en we zijn maximaal 70 minuten bezig. Zitten jullie met een strak tijdschema? Geen probleem, we zorgen er voor dat het uitje precies in jullie planning past.

 

Wat krijg je als je één van onze online teamuitjes boekt?

Op het moment dat je een offerte aanvraagt voor een online teamuitje, stemmen we samen een datum en een tijdstip af. Wanneer je akkoord bent met de offerte stuur je ons een ‘go’ en vanaf dat moment is het online teamuitje officieel geboekt, yes! Daarna stemmen we de tooling, het aantal personen, de presentatie en eventuele extra’s met jullie af, zodat we helemaal klaar zijn voor jullie online beleving.

Als je het uitje zelf presenteert, krijg je van ons een uitgebreide speluitleg zodat je precies weet wat er moet gebeuren. En bij vragen kun je ons altijd even bellen of mailen, we helpen en denken graag met je mee.

Daarnaast boek je bij al onze uitjes altijd een begeleider. Dat zit bij de prijs inbegrepen. Deze begeleider logt tijdens het online teamuitje met jullie in de meeting en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Als een soort back-up, maar ook als er nog vragen naar boven komen tijdens het uitje. Is er bijvoorbeeld iemand die problemen heeft met inloggen in Zoom? Dan helpt de begeleider een handje. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken en weet je zeker dat jouw online teamuitje een succes wordt!

 

Een kleine impressie

Hieronder vind je een korte impressie van de online muziekbingo, één van onze meest geboekte coronaproof bedrijfsuitjes. Zoals je ziet, wordt er volop mee gedanst met alle liedjes. Doen jullie de volgende keer met ons mee?

Veelgestelde vragen over de online teamuitjes:

Wat kosten jullie online teamuitjes?

Dat is van een aantal factoren afhankelijk. Onze online teamuitjes hebben een vaste prijs, afhankelijk van het aantal personen, of je het teamuitje wilt personaliseren en of je er een presentator bij boekt.

Onder aan deze pagina vind je een prijsoverzicht van alle online teamuitjes, hierin kun je makkelijk vinden hoeveel elk uitje kost. Deze prijzen zijn incl. BTW.

Hoelang duurt een online teamuitje?

Onze online teamuitjes duren ongeveer 60 minuten. Tel daar zo’n 5 minuten inloop en 5 minuten uitloop bij op en je bent in totaal zo’n 70 minuten bezig. Uit ervaring weten we dat één uur voor een online uitje perfect is. Lang genoeg om het gezellig te maken, maar niet zo lang dat mensen hun concentratie en focus verliezen.

Zit je met een krappe planning? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat het uitje precies zo lang duurt als je wilt!

Ben ik gebonden aan een bepaalde tijd?

Nee hoor! Tijdens het aanvragen van een offerte kun je aangeven wanneer je het online teamuitje wilt spelen. Vaak hebben we genoeg ruimte en is het uitje te boeken op het tijdstip van jouw keuze.

Als het uitje eenmaal is geboekt, dan staat het tijdstip vast en plannen we een begeleider of een eventuele presentator in.

Wil je volledige vrijheid? Dat kan ook geregeld worden. In dat geval laten we de begeleider van Didgames achterwege en presenteer je het online teamuitje helemaal zelf. Van te voren heb je met ons een korte videomeeting, zodat we je helemaal kunnen uitleggen hoe je het uitje zelf organiseert. Omdat er dan niemand vanuit Didgames bij is, kun je helemaal zelf het tijdstip inplannen en ben je mega flexibel.

Wat is het meest gekozen online teamuitje?

Een online teamuitje wordt meestal gezien als een beetje saai en awkward. Maar bij ons niet! Wij nemen je mee in een gezellig en interactief uitje en zorgen voor een unieke beleving.

Onze meest gekozen online teamuitjes zijn de Muziekbingo en Quarantaine 44. Bij een muziekbingo krijgt iedereen een bingo kaart met daarop 16 verschillende liedjes. Een interactieve en muzikale ervaring, met een beetje competitie. En er mag zeker gedanst worden!

Quarantaine 44 is niet voor iedereen weg gelegd. Je speelt het in teams van 4 – 5 personen tegen elkaar, waarbij je de gekste opdrachten moet uitvoeren om zoveel mogelijk punten te verdienen. Stil zitten is hierbij echt onmogelijk. En het team dat na 1 uur de meeste punten heeft verdiend, is de winnaar!

Hoe zit het met de organisatie?

Tijdens je offerte aanvraag bepaal je welk online teamuitje jullie willen spelen. Eé van onze uitjes experts neemt voor jullie teamuitje contact met je op en bespreekt alle wensen. Kort voor de borrel ontvang je van ons alle benodigdde informatie, eventuele spelelementen en een eventuele Zoom link die je naar alle deelnemers mag sturen.

Wil je een presentator bij het online teamuitje boeken? Geen probleem. We hebben een team van enthousiaste hosts voor je klaar staan!

Is het moeilijk om het uitje zelf te presenteren?

Nee hoor, zeker niet. Als jullie zelf iemand hebben die het leuk vindt om het uitje te presenteren, zal één van onze uitjes experts met de presentator het teamuitje voorbereiden. De presentator krijgt van ons een uitgebreide speluitleg en de benodigde spelelementen. Zo wordt jouw online teamuitje een gegarandeerd succes!

Speel je de spellen gezamenlijk of competitief?

Goede vraag! Dat ligt aan het uitje wat je boekt. Bijna alle uitjes hebben een competitief element. Bij het ene online teamuitje komt dat element wat sterker naar voren dan bij het andere. Ook spel je het ene uitje één-op-één tegen elkaar en de andere in teams. Bij Quarantaine 44 en ons Online escapespel delen we de groep bijvoorbeeld op en strijd je in teams tegen elkaar.

Is het mogelijk om wat aanpassingen te doen aan de online teamuitjes?

Dat is zeker mogelijk. Bij de meeste online teamuitjes zit al een optie voor een gepersonaliseerde versie. Zo maken we bijvoorbeeld een gepersonaliseerde muziekbingo of een escapespel op maat.

Maar heb je een hele kleine aanpassing op een gewoon uitje? Geef het aan bij het opvragen van een offerte en we kijken wat we voor je kunnen doen!

Ik weet de datum van mijn online teamuitje nog niet.. en nu?

Dat is geen probleem. Geef tijdens het aanvragen van de offerte een fictieve datum op, en geef in het opmerkingen veld even aan dat je nog niet precies weet om elke datum het gaat. Je kunt tot 2 weken van te voren aan ons doorgeven welke datum jullie in je hoofd hebben en dan de offerte accorderen. Vanaf dat moment staat het online teamuitje officieel geboekt.

Prijsoverzicht van onze online teamuitjes:

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Meer vragen over onze online teamuitjes?

Heb je niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag verder. Stuur ons een mailtje via info@didgames.nl of klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan.