0

YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

Online Teamuitjes

Sociale interactie, even wat gekkigheid, teambuilding… de behoefte is er nog steeds. Normaal gesproken boek je een tof bedrijfsuitje of teamuitje, maar helaas mogen er door de hele corona crisis allerlei activiteiten niet meer doorgaan. Gelukkig hebben wij daar iets op verzonnen! Didgames heeft een aantal online teamuitjes gemaakt, super leuke groepsactiviteiten die je op afstand kunt spelen.

15 online teamuitjes, allemaal op afstand te spelen
vakkundige begeleiding vanuit Didgames
kies zelf een datum en tijdstip
eenvoudig te personaliseren. Wil je een gepersonaliseerde pubquiz of escapegame? Wij regelen het voor je.
mogelijk voor kleine en grote groepen.
combineer het uitje met één van onze borrelpakketjes voor extra fun én korting!

Muziekbingo-original

Online Muziekbingo

De enige echte online muziekbingo! Dat wordt digitaal inhaken en meezingen geblazen.

Online pubquiz

Online Pubquiz

Speel een online pubquiz tegen je collega’s of familie en kom er achter wie nou de échte slimmerik is!

online-muziekquiz

Muziek Quiz

Coming Soon, de muziekquiz!

Online teamuitje Lies are Lies

Lies are Lies

Weet jij wanneer jouw collega de waarheid spreekt? Kom er achter met dit originele online teamuitje.

Online teamuitje escapepspel

Escapespel op maat

Een escapespel voor thuis, vol uitdagende breinbrekers, helemaal op maat gemaakt.

Online teamuitje Quarantaine 44

Quarantaine 44

Een digitale versie van Crazy 88. Een beetje lef en creativiteit is zeker een voordeel!

Hoe werken de online teamuitjes?

We gebruiken een video software naar jullie keuze. Mochten jullie zelf geen voorkeur hebben, dan gaat die van ons uit naar Zoom. We bepalen een dag en een tijdstip en sturen een online uitnodiging op naar alle deelnemers. Vervolgens logt iedereen in en kan het online teamuitje beginnen! Als jullie een presentator van Didgames bij jullie uitje boeken, zal deze ook met jullie inloggen in de videomeeting.

Wat krijg je als je een online teamuitje boekt?

Van te voren stemmen we een datum en een tijdstip af. Hoewel we erg flexibel zijn in onze tijden, is het ronde de feestdagen erg druk en kan het zijn dat we op bepaalde moment zittne volgeboekt. Gelukkig valt er vaak het één en ander te schuiven en komen we er samen vast uit! Je krijgt van ons een offerte en zodra de offerte is goedgekeurd, is het online teamuitje officieel geboekt. Vervolgens stemmen we de tooling, het aantal personen, de presentatie en eventuele extra’s samen af, zodat we helemaal klaar zijn voor jullie online beleving!

Wat anderen zeggen:

 • Voor onze kerstborrel hebben wij met spoed een cluedo aangevraagd. Binnen twee dagen was het spel binnen. Het verhaal was erg komisch en zat goed in elkaar. Aanrader!


  Steffi Willems

 • Ontzettend bedankt voor het geweldige, persoonlijke cluedo spel. het spel was super goed toepasbaar op ons dispuut. Echt leuk!


  Dispuut Dissonant

 • Het was geweldig!! Super spannend en grappig, en alles. Heel erg bedankt! Wat een leuk bedrijf hebben jullie, zalig al dat verzinnen!


  Luckylake.nl

 • Levend Monopoly was een zeer leuk vriendenuitje. Zeer goede communicatie met Didgames gehad. Laurance was erg vlot en duidelijk bij het beantwoorden van onze vragen. Dankjewel!


  Koen V.

 • Twee dagen nadat wij een gepersonaliseerde muziekbingo hadden besteld kwam er een zelfde type bingo op de website te staan. Didgames gaf dat netjes aan en we kregen de extra kosten terug. Wat een service!! En de bingo was super leuk. Dankjewel Didgames!


  Riksja travel

Prijzen van de online teamuitjes:

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2