06 3634 3247 info@didgames.nl
0

YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

Online Pubquiz

 

Eén van de meest populaire spellen nu ook als online teamuitje te boeken!

De online pubquiz is sinds de corona crisis mega populair geworden en mag daarom zeker niet ontbreken uit ons assortiment van online teamuitjes. Onze pubquizzen zijn uniek in hen soort en zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar. Zo hebben we een algemene pubquiz, waarbij allerlei soort vragen voorbij kunnen komen. En bieden we sinds kort ook de zogenaamde Oliebollenquiz aan, een eindejaarsquiz met vragen over het afgelopen jaar. En geloof ons… er is genoeg te vragen over het jaar 2020 (en het jaar is nog niet eens voorbij..!). Tenslotte bieden we ook de mogelijkheid voor een volledig gepersonaliseerde quiz. We maken de quiz helemaal op maar, wat zorgt voor een unieke online beleving.

Combineer jouw online pubquiz met één van onze borrelpakketjes en geef jezelf en jouw collega’s een unieke online ervaring!

 

Al onze online PubQuizzen:

online-pubquiz

Algemene Pubquiz

Speel een online pubquiz tegen je collega’s of familie en kom er achter wie nou de échte slimmerik is!

Oliebollenquiz-pubquiz-2020-eindejaarsquiz

De Oliebollenquiz

Sluit het jaar 2020 knallend af met deze eindejaarsquiz. Er is zoveel gebeurd.. kun jij het je nog allemaal herinneren?

Coming Soon!

Algemene-pubquiz-zelf-organiseren

Gepersonaliseerde pubquiz

Maak jouw online teamuitje compleet met een gepersonaliseerde pubquiz. Wij verzorgen een unieke online ervaring.

Online Pubquiz: wat is het?

Sinds de uitbraak van het corona virus is de online pubquiz ontzettend populair geworden. Het blijkt de ideale (tijdelijke) vervanger van de pubquiz in de kroeg te zijn. Het is een super leuke, interactieve pubquiz waarbij de kennis van alle spelers op de proef wordt gesteld. Want wie van jullie blijkt een echte slimmerik te zijn?

De online pubquiz van Didgames bestaat uit 4 vragenrondes, waaronder een plaatjesronde en een muziekronde. De spelers voeren tijdens de quiz alle antwoorden in op hun telefoon. Na elke vraag krijg je meteen te zien of je het goed had en de website houdt direct een live scorebord bij. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. En de persoon die aan het eind van de quiz de meeste punten weet te verzamelen is de enige echte pubquiz winnaar!

Wat zit inbegrepen in de Online Muziekbingo?

Een Online Pubquiz van Didgames kost 250,- euro, ongeacht het aantal personen. En daar zit het volgende allemaal bij inbegrepen:

  • Een intake. We stemmen het e.e.a met elkaar af over datum, tijd, video software en de presentatie
  • Er is een begeleider van Didgames bij het online uitje (let op: geen presentatie*)
  • Speluitleg voor de presentator
  • Vier vragenrondes, inclusief plaatjesronde en muziekronde
  • Prijs voor de winnaar: het Didgames Quarantaine spellenpakket t.w.v. 75,-

* Let op: een presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen. We kunnen wel een presentator regelen voor een meerprijs van 150,-

Veelgestelde vragen

Krijgen we een begleider bij het spel?

Ja, bij onze online uitjes zit altijd een begeleider van Didgames!

Hoe lang duurt de pubquiz?

De pubquiz bestaat uit vier verschillende rondes en duurt ongeveer een uur. Tel daat 5 minuten inloop en 5 minuten uitloop bij op, en samen zijn we zo’n 70 minuten bezig.