Online Muziekquiz - Online teamuitjes boeken | Didgames

Online Muziekquiz

Kort overzicht

Aantal personen: 10 – 250
Duur: ongeveer 60 minuten
Kosten: 250,- (totaalprijs, incl. btw)
Locatie: je speelt deze muziekquiz thuis, via je telefoon. Verder heb je een computer nodig om de presentator van de quiz te kunnen zien en horen.

Online Muziekquiz: Wat is het?

De leukste online muziekquiz van Nederland! Laat je meenemen door een muzikale reis van de afgelopen decennia enn kom er achter wie van jullie zich de allerbeste muziek kenner mag noemen. De online muziekquiz bestaat uit 4 vragenrondes: de 10’s, 00’s, 90’s en 80’s. Muziek in alle soorten en maten dus, er zit geheid voor iedereen wat tussen!

Elke ronde bestaat uit 10 geluidsfragmenten waarbij de spelers moeten raden welke titel of artiest zij horen. Ze voeren de antwoorden in op hun telefoon. Na elke vraag krijg je meteen te zien of je het goed had en de website houdt meteen een live scorebord bij. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. En de persoon die aan het eind van de quiz de meeste punten weet te verzamelen is de enige echte muziekquiz winnaar!

Wat zit inbegrepen in het pakket?

Het online muziekquiz pakket kost 250 euro en daar zit het volgende bij inbegrepen:

  • Een korte intake
  • Instructie voor de spelers
  • Begeleiding tijdens het spel (let op: geen presentatie*)
  • Speluitleg voor de presentator
  • Test ronde met de presentator
  • 4 vragen rondes, incl. muziek
  • Prijs voor de winnaar: het Didgames Quarantaine spellenpakket t.w.v. 75,-

*Let op: een presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen. We merken dat de meeste bedrijven en verenigingen het veel leuker vinden om een eigen presentator te regelen. We kunnen wel een presentator regelen voor een meerprijs van 150,-.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@didgames.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.