Online Muziekbingo – Summer Hits

 

Haal de zomer in je bol met dit vrolijke en unieke online teamuitje

Vorige zomer was dit één van onze meest populaire online muziekbingo’s! Hij zit boordevol zwoele, zomerse beats en Spaanse hits. Ideaal om de zomer gewoon mee af te dwingen. Zet een zonnebril op je hoofd, haal een hawai slinger uit de kast en pak er een cocktail of heerlijk witbiertje bij.

Checkmark zowel te spelen als volledig online event als hybride event, waarbij een deel van de spelers bijvoorbeeld op kantoor aanwezig is
Checkmark kies zelf een datum en tijdstip
Checkmark eenvoudig ‘op te leuken’ met zomerse accessoires, deel zonnebrillen of Hawaii kransen uit bijvoorbeeld
Checkmark één vaste prijs, geen poespas of gedoe met last-minute aan- of afhakers, zie het prijsoverzicht onderaan deze pagina voor meer informatie!

Online-muziekbingo-didgames-zomer-hits

De nummers

In deze online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • Mr President – Coco jamboo
 • Rupert Holmes – Escape
 • Kaoma – Lambada
 • Daddy Yankee – Despacito
 • Peter Andre – Mysterious Girl
 • Bryan Adams – Summer Of ’69
 • Las Ketchup – The Ketchup Song
 • Wham! – Club Tropicana
 • Miranda – Vamos A La Playa
 • Inner Circle – Sweat
 • Ricky Martin – Livin’ la Vida Loca
 • Ultimate Kaos – Casanova
 • Shawn Mendes & Camila Cabello – Senorita
 • ….en nog vele anderen!
online-muziekbingo-kaart-summer-hits-didgames
online-muziekbingo-kaart-summer-hits-didgames
online-muziekbingo-kaart-summer-hits-didgames

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier onder een impressie van onze online muziekbingo. Zoals je ziet kun je hem met zowel grote als klein groepen spelen en zijn er allerlei thema’s mogelijk. Je maakt je eigen playlist met de gepersonaliseerde online muziekbingo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de muziekbingo?

Als je de muziekbingo met 10 – 60 personen speelt kost hij 300,- en speel je hem met meer dan 60 personen dan kost het uitje 400,-

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Het kost 135,- euro om een presentator bij jouw online uitje te boeken. (incl BTW)

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

De Summer Hits muziekingo is niet geheel Engelstalig, er zitten ook wat Nederlandse liedjes tussen. Ben je op zoek naar een volledig Engelstalige online muziekbingo? Kijk dan eens naar de muziekbingo Original, of bestel een gepersonaliseerde muziekbingo.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!