Online Muziekbingo – Hollandse hits

 

Meezingen en dansen met liedjes van Hollandse bodem

Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje, waarbij er volop meegezongen kan worden? Zoek dan niet verder en boek deze online muziekbingo, vol met Hollandse Hits. Want hossen en (digitaal) inhaken wordt bij deze bingo gegarandeerd! In deze muziekbingo zitten alleen maar Nederlandse liedjes. De liedjes zijn vrij divers, er zitten wat nieuwe nummers tussen en wat liedjes van wat langer geleden. Dat maakt hem geschikt voor alle leeftijden. En het is natuurlijk super leuk als iedereen een oranje item aantrekt / opzet / omhangt. Dat maakt het plaatje helemaal compleet!

Je kunt de online muziekbingo zowel mét als zonder presentator boeken. En wil je jouw online teamuitje echt helemaal compleet maken? Stuur dan ook één van onze borrelpakketjes naar alle deelnemers. Daar stoppen we dan een bingo kaart in, plus je kunt er allerlei gezellige (oranje) items aan toevoegen!

Checkmark zowel te spelen als volledig online event als hybride event, waarbij een deel van de spelers bijvoorbeeld op kantoor aanwezig is
Checkmark kies zelf een datum en tijdstip
Checkmark eenvoudig ‘op te leuken’ met oranje accessoires, deel zonnebrillen, vlaggetjes of oranje hoedjes uit bijvoorbeeld
Checkmark één vaste prijs, geen poespas of gedoe met last-minute aan- of afhakers, zie het prijsoverzicht onderaan deze pagina voor meer informatie!

Online-muziekbingo-hollandse-hits-teamuitje

De nummers

In deze online muziekbingo vind je o.a. de volgende nummers:

 • Wolter Kroes – Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen
 • Doe maar – Smoorverliefd
 • Guus Meeuwis – Brabant
 • Nielson – Sexy als ik dans
 • René Riva – C’est la Vie
 • Hans De Booij – Annabel
 • Peter Koelewijn En Zijn Rockets – Kom Van Dat Dak Af
 • BLØF – Aan De Kust
 • Normaal – Oerend hard
 • Het Goede Doel, René Froger – Een Eigen Huis
 • André Hazes – Bloed, Zweet En Tranen
 • Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle – Hoe Het Danst
 • De Sjonnies – Dans jij de hele nacht met mij
 • The Scene – Iedereen Is Van De Wereld
 • René Karst feat. Stef Ekkel – Liever Te Dik In De Kist
 • ….en nog vele anderen!
Online-muziekbingo-hollandse-hits-2
Online-muziekbingo-hollandse-hits-2
Online-muziekbingo-hollandse-hits-1

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier onder een impressie van onze online muziekbingo. Zoals je ziet kun je hem met zowel grote als klein groepen spelen en zijn er allerlei thema’s mogelijk. Je maakt je eigen playlist met de gepersonaliseerde online muziekbingo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de muziekbingo?

Als je de muziekbingo met 10 – 60 personen speelt kost hij 300,- en speel je hem met meer dan 60 personen dan kost het uitje 400,-

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Het kost 135,- euro om een presentator bij jouw online uitje te boeken. (incl BTW)

Hoe kom ik aan de kaarten?

Tijdens de uitleg van de online muziekbbingo zet de presentator een link in de chat van het videocallprogramma. Wanneer je op die link klikt, opent een nieuwe en unieke bingo kaart. Heel makkelijk dus! Bestel je ook een borrelpakket? Dan stoppen we een papieren bingokaart in ieder pakket.

Daarnaast is het mogelijk om de bingo kaarten te drukken en die naar jullie op te sturen. We sturen de kaarten naar kantoor, of naar iedere speler thuis. De kosten voor het drukken van de bingo kaarten zijn 80 cent per stuk, excl. verzendkosten.

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We werken normaal gesproken met een digitale bingo kaart, waarvan de we link delen in de chat. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

De Hollandse Hits muziekingo is geheeld Nederlandstalig. Ben je op zoek naar een volledig Engelstalige online muziekbingo? Kijk dan eens naar de muziekbingo Original, of bestel een gepersonaliseerde muziekbingo.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!