Online Muziekbingo – De Quarantaine Bingo

 

Een swingende, muzikale knipoog naar corona!

Hoewel 2020 een jaar was dat we het liefste willen vergeten, zijn thema’s als corona, thuiswerken, quarantaine, en virus nog steeds niet uit het straatbeeld van 2021 te slaan. Waarom gaan we het nieuwe jaar niet met een hele dikke, muzikale knipoog in, met deze Quarantaine Muziekbingo? Er komen allemaal nummers voorbij die iets met de quarantaine te maken hebben. Wat kunnen we er anders mee doen dan er om lachen!

Meezingen-met-online-muziekbingo-het-foute-uur

De nummers

In deze online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • All By Myself – Céline Dion
 • Around the World – Daft Punk
 • Toxic – Britney Spears
 • Lonely Boy – The Black Keys
 • Anderhalf – Ali B, Poke, Judeska
 • You Make Me Sick – P!nk
 • Hands Clean – Alanis Morissette
 • Contagious – Avril Lavigne
 • Survivor – Destiny’s Child
 • Binnen – Marco Borsato
 • Evacuate the Dancefloor – Cascada
 • Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen – Danny De Munk
 • ….en nog vele anderen!
online-muziekbingo-quarantaine-bingo-3
online-muziekbingo-quarantaine-bingo-2
online-muziekbingo-quarantaine-bingo-1

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier onder een impressie van onze online muziekbingo. Zoals je ziet kun je hem met zowel grote als klein groepen spelen en zijn er allerlei thema’s mogelijk. Je maakt je eigen playlist met de gepersonaliseerde online muziekbingo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de muziekbingo?

Als je de muziekbingo met 10 – 60 personen speelt kost hij 300,- en speel je hem met meer dan 60 personen dan kost het uitje 400,-

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Als je een presentator bij de muziekbingo boekt kost dat 135,-.

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

De Quarantaine muziekingo is niet geheel Engelstalig, er zitten ook wat Nederlandse liedjes tussen. Ben je op zoek naar een volledig Engelstalige online muziekbingo? Kijk dan eens naar de Top 2000 of de Quarantaine bingo, of bestel een gepersonaliseerde muziekbingo.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!