Online Muziekbingo – De CARNAVALSBINGO

 

Vier dit jaar met deze muziekbingo toch een beetje carnaval, maar dan online!

Vorig jaar konden we nog hossend over straat. En wie had gedacht dat het dit jaar toch even anders zou zijn die carnaval? Maar geen zorgen, je hoeft je pakje nog niet aan de wilgen te hangen. Je kunt namelijk nog steeds een beetje carnavallen met deze online muziekbingo! Hang de slingers op, strooi wat confetti in het rond, trek je allermooiste pakje uit de kast en kom met ons mee hossen achter de camera! Huisgenoten mogen meedoen uiteraard, dus dat maakt het extra gezellig.

Daarnaast zorgen wij voor wat lekkers te eten en te drinken met onze carnavals borrelpakketjes. Inclusief serpentine en accessoires. Je kunt ook bingo kaarten in het borrelpakketje laten meesturen, zelfs meerdere kaarten per pakketje als je dat wilt!

speel-online-muziekbingo-carnaval

De nummers

In deze online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • Hé jacqueline
 • Wa’n lekker dinge bende gij
 • Mijn sanseveria
 • Liever te dik in de kist
 • Hey, wir woll’n die eisbarn sehn
 • Hutje op de hei
 • Feest waarvan ik morgen niets meer weet
 • Alles in een
 • De toreador
 • De grozzie van men buurvrouw
 • Wakker met een biertje
 • ‘s Nachts na tweeën
 • Er staat een paard in de gang
 • Ik moet zuipen
 • ….en nog vele anderen!
online-muziekbingo-carnaval-bingo-2
online-muziekbingo-carnaval-bingo-3
online-muziekbingo-carnaval-bingo-1

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier onder een impressie van onze online muziekbingo. Zoals je ziet kun je hem met zowel grote als klein groepen spelen en zijn er allerlei thema’s mogelijk. Je maakt je eigen playlist met de gepersonaliseerde online muziekbingo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de muziekbingo?

Als je de muziekbingo met 10 – 60 personen speelt kost hij 300,- en speel je hem met meer dan 60 personen dan kost het uitje 400,-

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Als je een presentator bij de muziekbingo boekt kost dat 135,-.

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

De Carnavalsmuziekingo is niet geheel Engelstalig, er zitten ook wat Nederlandse liedjes tussen. Ben je op zoek naar een volledig Engelstalige online muziekbingo? Kijk dan eens naar de Top 2000 of de Quarantaine bingo, of bestel een gepersonaliseerde muziekbingo.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!