Online Muziekbingo – De APRES SKI BINGO

 

Misschien geen wintersport dit jaar, maar toch Apres Ski, met deze online Apres Ski muziekbingo!

Stonden we twee jaar geleden nog volop op de pistes, wordt het dit jaar afgeraden om te gaan wintersporten. Helaas voor de wintersport fans zit het er dit jaar misschien helemaal niet in. Maar dat betekent gelukkig niet dat we geen Apres Ski party kunnen houden! Met onze online muziekbingo in Apres Ski thema kunnen jij en je collega’s of vrienden alsnog gewoon lekker hossen in je woonkamer. Tip: ga even een half uurtje sporten in de kou, en kom dan verkleumd en vermoeid terug naar huis. Pak een heerlijk biertje of een warme chocomel en je bent klaar voor deze online muziekbingo! En je huisgenoten of familie leden mogen gewoon mee doen, hoe gezellig!

Daarnaast zorgen wij voor wat lekkers te eten en te drinken met onze  borrelpakketjes. Je kunt ook bingo kaarten in het borrelpakketje laten meesturen, zelfs meerdere kaarten per pakketje als je dat wilt.

online-muziekbingo-apres-ski-bingo

De nummers

In deze online muziekbingo zitten o.a. de volgende nummers:

 • Anton aus Tirol
 • Atemlos durch die nacht
 • De alpenexpres
 • Ein stern
 • Mama Laudaa
 • Ich bin wie du
 • Ik moet zuipen
 • I save the day
 • L’amour toujours
 • Liberté
 • Links rechts
 • Jodel jump
 • Wahnsinn
 • Die immer lacht
 • ….en nog vele anderen!
Online-muziekbingo-apres-ski-bingo-borrel
Online-muziekbingo-apres-ski-bingo-borrel
Online-muziekbingo-apres-ski-bingo-borrel

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressie

Hier onder een impressie van onze online muziekbingo. Zoals je ziet kun je hem met zowel grote als klein groepen spelen en zijn er allerlei thema’s mogelijk. Je maakt je eigen playlist met de gepersonaliseerde online muziekbingo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de muziekbingo?

Als je de muziekbingo met 10 – 60 personen speelt kost hij 300,- en speel je hem met meer dan 60 personen dan kost het uitje 400,-

Krijgen we een presentator bij de online muziekbingo?

Dat kan! Je kunt de online muziekbingo met of zonder presentator boeken. De presentator speelt alle liedjes af, praat alles aan elkaar en zorgt voor voldoende interactie tijdens het online teamuitje. Als je een presentator bij de muziekbingo boekt kost dat 135,-.

Kan ik de bingo kaarten ook printen?

Dat kan zeker. We sturen de bingo kaarten normaal gesproken digitaal naar iedereen op, via een e-mail met daarin een korte instructie. We kunnen de bingo kaarten ook naar je op sturen zodat je ze zelf kunt printen en uitdelen aan alle deelnemers.

Bestel je bij de online muziekbingo ook een borrelpakketje van Didgames? Dan hoef je helemaal niets te doen. We sturen de geprinte bingo kaarten namelijk mee in de borrelpakketjes!

Kan ik deze muziekbingo ook in het Engels boeken?

De Apres Ski muziekingo is niet geheel Engelstalig, er zitten ook wat Nederlandse liedjes tussen. Ben je op zoek naar een volledig Engelstalige online muziekbingo? Kijk dan eens naar de Top 2000 of de Quarantaine bingo, of bestel een gepersonaliseerde muziekbingo.

Zitten er ook prijsjes bij de online muziekbingo inbegrepen?

Bij onze online muziekbingo zit een prijs voor de volle kaart inbegrepen. namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket t.w.v. 75,- euro.

Wil je ook prijsjes regelen voor de eerste persoon met 1 volle rij, 2 volle rijen en 3 volle rijen? Dat kan! We raden het zelfs aan, omdat het heel leuk is om tussendoor ook prijsjes weg te geven. Het leukste is om van die kneuterige bingo prijsjes te regelen. Loop eens binnen bij bijvoorbeeld de Action, de Hema of de Flying Tiger voor leuke bingo prijsjes.

Hoeveel prijsjes heb ik nodig?

Als je een prijsje wilt geven voor één volle rij, twee volle rijen en drie volle rijen, heb je minimaal drie prijsjes nodig. De winnnaar van de bingo krijgt vanuit Didgames sowieso het Quarantaine Spellenpakket, dus daarvoor hoef je in principe niets te regelen.

Let wel op, het kan voorkomen dat er twee bingo’s tegelijk vallen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dan alsnog een prijsje krijgt, kun je voor de zekerheid 4 of 5 prijsjes inslaan. Of je kijkt gewoon wie er het eerste BINGO! heeft geroepen en die persoon krijgt de prijs.

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!