Mollenjacht - van Didgames, de spannendste groepsactiviteit!

Mollenjacht

Aantal personen: 8 – 22 personen
Duur: 4 uur
Locatie: Ideaal voor tijdens een weekendje weg, waar je in en om het huisje de spellen uit kan zetten. Het kan ook in een stad, waar je bijvoorbeeld een café of woning als thuisbasis gebruikt.

Altijd al zelf mee willen doen aan Wie is de Mol? Organiseer dan nu je eigen Mollenjacht! Tijdens Mollenjacht mag iedereen onbestraft liegen en bedriegen, een perfecte manier om iedereen eens op een andere manier te leren kennen.

Mollenjacht kan in 1 of in 2 teams gespeeld worden, afhankelijk van het aantal personen waar je het voor wilt organiseren. De activiteit duurt in zijn geheel ongeveer 4 uur en is daarmee ideaal als middag activiteit voor een team uitje, of als activiteit tijdens een familie- of vriendenweekend! De activiteit kan het best worden georganiseerd in een stad of in een vakantiehuisje o.i.d., maar aanpassingen zijn uiteraard mogelijk.

Mocht je willen dat er iets speciaals wordt georganiseerd en wil je weten wat hier de mogelijkheden in zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Om Mollenjacht te bestellen, klik hier!