Online Escapespel THe Heist

Een soort escaperoom, maar dan online. Wie van jullie weet als snelst de digitale kluis kraken?

De ‘gewone’ escaperooms die we kennen zijn al jaren erg populair. Sinds de uitbraak van het corona virus mogen we deze escaperooms helaas even niet meer bezoeken. En zo zijn de online escaperooms ontstaan. Dus ook wij zijn gaan puzzelen en hebben een aantal super toffe online escapespellen voor je gemaakt! Waaronder deze versie, The Heist, waarbij je binnen 60 minuten moet proberen om in te breken in een digitale kluis.

Online escapespel: The Heist

Bij het escapespel The Heist zijn de rollen een keer omgedraaid. Je bent namelijk zélf een van de ‘bad guys’ en jullie krijgen 60 minuten de tijd om ergens in te breken. Jij en jouw team zijn specialisten op het gebied van inbraak en codes kraken, daarom zijn jullie ingeschakeld voor deze lastige klus. Maar pas op, want de politie zit jullie al op de hielen. Daarom moeten jullie haast maken. Als het jullie lukt om de digitale kluis binnen 60 minuten te kraken, dan gaat het snelste team er met de buit vandoor. Maar.. als het jullie niet lukt, worden jullie gepakt door de politie. En geloof ons, daar wordt niemand blij van!

Durven jullie de uitdaging aan? Denken jullie dat je slim en snel genoeg bent om onze code te kraken? Boek dan snel dit escapespel als online teamuitje en we komen er vanzelf achter!

online-escapespel-the-heist-teamuitje-didgames

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het online escapespel?

Je speelt het escapespel in teams en je boekt automatisch één begeleider bij het spel. Eén begeleider kan maximaal 8 teams begeleiden, van 4 tot 5 personen per team.

Tot en met 40 personen kost het escapespel The Heist altijd 400,- (bij die prijs zit altijd één begeleider inbegrepen)

Speel je het spel met meer dan 8 teams? Dan rekenen we per begeleider die we erbij boeken 75,- euro extra.
Een voorbeeld: heb jij 22 teams (110 personen) die mee spelen? Dan boeken we twee extra begeleiders bij het spel en kost het online escapespel in totaal 550,- euro.

Is het online escapespel moeilijk?

The Heist is qua moeilijkheidsgraag 4 uit 5 sterren. We zien dat gemiddeld zo’n 55% van de teams binnen 40 tot 60 minuten de oplossing vindt. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de groep en de affiniteit met escaperooms.

Wil je graag een makkelijkere escaperoom spelen? Dan adviseren we één van de andere drie standaard escapespellen. De Hackathon en De Virusuitbraak krijgen 3 uit 5 sterren en Defuse the bomb heeft qua moeilijkheidsgraad 2 uit 5 sterren.

Maar is 4 uit de 5 sterren niet genoeg? Kijk dan eens naar ons escapespel op maat! In dat geval maken we een escapespel, helemaal op maat voor jou. We bedenken samen het verhaal, bepalen de moeilijkheidsgraad en de duur van het spel. Je kunt dan bijvoorbeeld ook kiezen voor een escapespel van 75 of zelfs 90 minuten.

Kunnen we het escapespel ook printen?

Dat kan zeker. Meestal delen we een PDF document met alle puzzels, verhalen en codes in de chat van onze online videomeeting. Maar we kunnen het spel natuurlijk ook met jullie delen, zodat je het kan printen en bijvoorbeeld naar iedereen kan opsturen! Uiteraard wel onder strikte instructie dat niemand mag spieken in het document, voordat we officieel beginnen 😉

Hebben jullie ook een Engelse versie van de online escaperoom?

The Heist is helaas niet in het Engels te spelen. Maar, we hebben The Hackathon vertaald naar het Engels, en ook het escapespel op maat is in het Engels te boeken.

Dus wil je graag een online escapespel in het Engels spelen? Dan adviseren we je om één van deze twee opties te kiezen.

Krijgen we een presentator bij het escapespel?

Er zit standaard 1 begeleider bij het escapespel, die boek je er altijd bij. Die begeleider zit bij de prijs inbegrepen. Het is niet nodig om ook een presentator bij het online escapespel te boeken.

Zitten er ook prijsjes bij het online escapespel inbegrepen?

Bij onze online escape room zit een prijs voor het snelste team inbegrepen. Namelijk het Didgames Quarantaine Spellenpakket (t.w.v. 75,- euro), met daarin een online pubquiz, een muziekbingo, een escapespel voor aan de keukentafel, het Skype spel en een digitaal Levend Cluedo spel.

Zo kun je na jouw overwinning nog even door met spelletjes spelen!

Prijsoverzicht

Prijsoverzichte-online-teamuitjes-2

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!