06 3634 3247 info@didgames.nl
0

YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

Online Escapespel op maat

Kort overzicht

Aantal personen: 10 – 500
Duur: ongeveer 60 – 90 minuten
Kosten: €999,- (totaalprijs, incl. btw)
Locatie: je speelt het escapespel thuis met je collega’s, via Zoom / Google Hangouts of bijvoorbeeld Microsoft Teams

Escapespel: Wat is het?

Een escapespel is een soort escape room, maar dan voor thuis. Vaak wordt je meegenomen in een verhaal waarbij je 60 minuten de tijd krijgt om het probleem op te lossen. Dit doe je door middel van het kraken van codes, het oplossen van puzzels en allerlei breinbrekers.

Een escapespel voor thuis speel je dus gewoon aan de keukentafel. Je kunt het escapespel printen, maar dat is niet noodzakelijk om het op te lossen. Je kunt er voor kiezen om iedereen het escapespel individueel op te laten lossen, maar het leukst is om samen te werken in groepjes van 3 – 5 personen. Je kunt dat op verschillende manieren doen; bijvoorbeeld door zogenaamde breakout rooms te gebruiken in Teams of Zoom, of door groepjes aan te maken in Whatsapp. Er is van alles mogelijk, we denken graag met je mee hierin.

Escapespel op maat

Maar wat is nou een escapespel op maat? Nou, in dit geval maken wij een uniek en nieuw escapespel, helemaal aangepast aan jouw wensen. We gebruiken allerlei input die jij ons levert over het bedrijf, jouw afdeling, jouw collega’s of vereniging en verwerken dat in het verhaal en in de puzzels. Ook houden we rekening met het aantal mensen dat het escapespel speelt én de moeilijkheidsgraad van het spel. Mag het escapespel makkelijk op te lossen zijn of willen jullie een echte uitdaging? Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos omdat we het escapespel speciaal voor jou maken.

Een voorbeeld:

We schrijven een verhaal waarbij de directeur is ontvoerd en jullie krijgen 60 minuten de tijd om er achter te komen waar de ontvoerders hem/haar gevangen houden. We starten het escapespel met een audio file die we iedereen laten horen, waarbij de directeur een stuk tekst heeft ingesproken en om jouw hulp vraagt. Halverwege vraag jij je af of de ontvoerders de directeur eigenlijk nog wel in hun bezit hebben, daarom eis je bewijs. Opnieuw hoor je een voicebericht van de directeur, waarbij iets gezegd wordt wat alleen medewerkers van jouw bedrijf kunnen weten. De directeur is dus nog in leven. Snel! Voordat je echt te laat bent!

Escapespel - De virusuitbraak

Een voorbeeld van ons standaard escapespel voor thuis: De Virusuitbraak

Wat zit inbegrepen in het escapespel?

Het escapespel op maat kost 999 euro en daar zit het volgende bij inbegrepen:

  • Een intake
  • Het escapespel, die wordt in zijn geheel digitaal aangeleverd
  • Instructie voor de spelers
  • Begeleiding tijdens het spel (let op: geen presentatie*)
  • Speluitleg voor de presentator
  • Eventueel een prijs voor het snelste team: het Didgames Quarantaine spellenpakket t.w.v. 75,-

*Let op: een presentator voor het spel zit dus niet bij dit pakket inbegrepen. We merken dat de meeste bedrijven en verenigingen het veel leuker vinden om een eigen presentator te regelen. We kunnen wel een presentator regelen voor een meerprijs van 150,-.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!