Crazy 88

Hebben jullie een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Dan is dit hét teamuitje voor jullie!

Je verdeelt tijdens Crazy 88 de groep in teams van 3 – 5 personen en ieder team krijgt een lijst met 88 doldwaze opdrachten. Vervolgens is het aan ieder team om binnen de tijd zo veel mogelijk opdrachten op de lijst uit te voeren. Je mag zelf weten welke opdrachten van de lijst je doet. De ene opdracht is uitdagender dan de andere. Hoe moeilijker hij is, hoe meer punten je met de opdracht verdient.

De spelbegeleider houdt bij wie welke opdracht heeft voltooid en hoeveel punten je daarmee hebt verdient. Weet jij de jury te overtuigen dat jij de meest gekke en creatieve deelnemer bent, dan win jij Crazy 88! Dit teamuitje is even iets helemaal anders. Kom uit je comfort zone, kom uit die sleur en laten we weer ‘lekker gek’ doen samen!

 

Ben je op zoek naar een ‘milde’ Crazy 88, of juist andersom wel op zoek naar een spel met wat meer pit? Dat kan geregeld worden! We hebben namelijk verschillende edities gemaakt, zodat er altijd één tussen zit die perfect aan jouw wensen voldoet.

De Original is de ‘normale’, standaard versie van Crazy 88. Daarnaast hebben we een kindvriendelijk, wat meer family friendly versie op de site staan. Deze versie kan ook volledig thuis worden gespeeld. (Waarbij de andere versies echt meer citygames zijn) Tenslotte hebben we de Krankzinnige Crazy 88, een speciale editie voor wanneer je op zoek bent naar NOG meer gekke opdrachten. Hoe heftig wil je het hebben? Deze editie is perfect voor studenten of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Heb je vragen? Of ben je op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee over welke versie het beste past bij jullie situatie, groep of locatie.

 

Bekijk de spellen:

Crazy-88-spel-original

Crazy 88 Original

Een beetje lef en een flinke dosis humor. Crazy 88 is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij het aan?

Crazy-88-spel-family-edition

Crazy 88 Family Edition

Crazy 88, maar dan in een gezinsvriendelijke jasje én volledig thuis te spelen. Geschikt voor jong én oud!

Krankzinnige-Crazy-88-logo

Krankzinnige Crazy 88

Ben je op zoek naar écht knettergekke opdrachten? Dit is Crazy 88 to the max! Voor de maximale durfals.

Hoe werkt Crazy 88?

Crazy 88 is een spel dat je in teams tegen elkaar speelt. Crazy 88 is actief, competitief en een beetje gewaagd. De opdrachten kunnen namelijk best uitdagend zijn. Het is een perfect spel voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendenweekend. Het haalt iedereen even helemaal uit zijn comfort zone en levert aan het eind fantastische foto’s en video’s op om terug te kijken. 

Ieder team krijgt een lijst met daarop 88 verschillende opdrachten. Door het uitvoeren van een opdracht verdien je punten. Hoe moeilijker of gewaagder een opdracht is, hoe meer punten je ermee verdiend. Je mag zelf kiezen hoeveel opdrachten en welke opdrachten je uitvoert. En het team dat aan het eind van het spel de meeste punten heeft binnen gehaald is de winnaar!

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen? Wil je weten hoe lang het spel duurt, of de opdrachten geschikt zijn voor jullie groep of hoe je het Crazy 88 spel het beste organiseert? Bekijk dan onze Crazy 88 FAQ! We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En mocht jouw vraag er nou niet tussen staan, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier, of stuur ons een e-mail via info@didgames.nl.

Nou was een groot succes hoor!! Iedereen was blij en heeft zich enorm vermaakt. Met name de vrijgezel! Zeker een leuke activiteit om te doen met een vrijgezellenfeest.

David van der Loo

Thanks Didgames voor de gezellige middag. De Krankzinnige Crazy 88 was de perfect activiteit voor ons en uiteraard heeft Team Wasabi gewonnen, hulde!! Het was echt een leuk spel.

Dispuut Dissonant

Crazy 88 activiteit was een groot succes, we hebben erg gelachen! Fijn dat je uit de verschillende opdrachten kon kiezen en degene kon overslaan die je écht niet wou doen. Aanrader!

Madeleine de Jong