YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

CoronaPROOF (groeps)spellen

Naast onze online teamuitjes, speel je bij ons ook allerlei leuke spelletjes die je thuis organiseert, of die je in kleine groepjes online speelt. Denk aan Muziekbingo’s, een escapespel, een online Sinterklaas spel, digitaal Levend Cluedo, allerlei toffe Pubquizzen, en ga zo maar door. Deze spellen kun je hier op onze website kopen en heb je binnen 5 minuten in je mailbox zitten. Je kunt dus direct aan de slag! Print de documenten uit en speel de spelletjes thuis, of stuur ze via de mail op naar je vrienden en speel ze via Zoom, MS Teams of Skype.

  coronaproof, speel de spellen thuis of met een groter groepje online.
  direct in je mailbox, nadat je het spel hebt besteld kun je meteen aan de slag. Perfect voor een last minute borrelavondje.
  kies zelf een datum en tijdstip. Omdat je het spel meteen downloadt, bepaal je zelf wanneer én hoe vaak je het speelt.

Muziekbingo-original

Muziekbingo

Muziekbingo, ook wel Disco Bingo genoemd, is laagdrempelig, sociaal en kan met alle muziek gespeeld worden. Hét spel om iedere avond op gang te krijgen!

Digitaal Levend Cluedo

Levend Cluedo

Ga met jouw team de strijd aan om achter de dader, het moordwapen en het motief te komen. Een spannend spel waarin je moet samenwerken en slim moet nadenken!

pubquiz-organiseren-logo

Pubquiz

Altijd al eens willen weten wie nu écht de slimste is? Test je kennis op het gebied van muziek, geschiedenis, sport, film, natuurkunde en nog veel meer..!

Het-online-sinterklaas-spel

Online Sinterklaas spel

Maak van jouw pakjesavond een gezellig boel, of je hem nu online of offline viert!

Escapespel virusuitbraak

Escapespel - De Virusuitbraak

Een escapespel voor aan de keukentafel vol uitdagende breinbrekers. Weet jij de wereld te redden van een verschrikkelijk virus?

Online teamuitje

Skype Spel

Speel het enige echt Skype spel tegen je vrienden, gewoon vanuit huis achter de webcam.

online-teamuitje-quarantaine-44

Quarantaine 44

Speel het doldwaze spel Crazy 88 nu volledig online vanuit je woonkamer: met Quarantaine 44. Coming Soon!

Het-online-kerst-spel

Online Kerst Spel

Coming Soon! Ons online kerst spel.

Babyshower spellen pakket

Babyshower spellen

Organiseer je binnenkort een babyshower voor jouw vriendin? Maak hem compleet met deze babyshower spellen.

Wat zijn (groeps)spellen van Didgames?

Al voordat alle corona perikelen los barstte, verkochten we allerlei groepsspellen op onze website. Van teambuilding, tot vrijgezellenfeesten tot kinderfeestjes. Je kunt daarvoor bij ons terecht! Nu mogen een groot aantal van die spellen op het moment even niet gespeeld worden, maar dat mag de pret niet drukken! We hebben de afgelopen tijd namelijk allerlei coronaproof spellen ontwikkeld die je binnen doet met een kleiner groepje. Of bijvoorbeeld via Skype / Zoom / MS Teams met een grotere groep vrienden of je familie. De spellen die je nu niet mag spelen, hebben we voor nu even van de website gehaald. Maar houd de website zeker in de gaten naarmate we straks weer wat meer naar buiten mogen en in grote groepen samen mogen komen. Want naast de spellen hierboven, bieden we bijvoorbeeld ook Levend Monopoly, Moorddiners, Mollenjacht, en vele andere super toffe groepsspellen!

Hoe werken (groeps)spellen van Didgames?

Bij onze spellen zit geen begeleider. Je organiseert het helemaal zelf. Ben je wel op zoek naar een begeleider? Neem dan eens een kijkje naar onze online teamuitjes. Daar zit namelijk wel altijd een begeleider van Didgames bij inbegrepen.

Maar omdat je de spellen zelf organiseert, bepaal je alles zelf. Niet alleen wanneer en hoe laat (of hoe vaak!) je het spel speelt, maar ook waar en met wie. En omdat er geen begeleider of aparte locatie bij zit, scheelt dat weer inde portomonee! Je vindt bij ons dus uitdagende, gezellige en kwalitatieve (groeps)spellen voor een prima prijs. En daarmee houd je dus weer geld over voor andere leuke dingen zoals extra aankleding, eten & drinken of prijsjes voor de winnaars.