06 3634 3247 info@didgames.nl
0

YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

Borrelpakket – Small

Wil jij de deelnemers van een online uitje iets lekkers te knabbelen sturen? Dan zit je met deze borrelbox helemaal goed! Hij is alcohol vrij, compact (hij past door de brievenbus, hartstikke handig) en super leuk om te krijgen. Ideaal om tijdens een online teamuitje open te maken en te ontdekken wat er in zit.

Borrelpakket small

Wat zit er in:

  • Een wit A5 brievenbus doosje en adreslabels
  • 2 Lipton thee zakjes
  • 1 Bifi worstje, The Original 22,5 gr.
  • 1 zakje Lays chips , 29 gr.
  • Duyvis tijgernootjes, 45 gr.
  • Optioneel: persoonlijk kaartje (fullcolour, 2 zijdig bedrukt)
  • Optioneel: accessoires die je tijdens het teamuitje kunt gebruiken / dragen, zoals een kestmuts, glitterbril of boa

Prijs: 6,95*

*Exclusief BTW en verzending

Offerte aanvragen

Bezorgtermijn

Normaal gesproken worden brievenbuspakketten die voor 17.00 uur door ons bij het sorteercentrum worden aangeleverd binnen 1 dag geleverd. Echter, door de enorme drukte in de bezorging van pakketten en pakjes, is gebleken dat dit vaak niet lukt. Zeker niet rondom de feestdagen. Daarom adviseren wij om rekening te houden met tenminste 3 tot 4 dagen bezorgtijd voor een brievenbuspakketje en 4 tot 5 dagen voor een postpakketje.
Let op: op maandag worden er geen pakketten bezorgd. Didgames kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door PostNL.

Bezorgkosten

Voor het versturen van brievenbuspakketten binnen Nederland berekenen wij € 4,25 per pakket, exclusief BTW. Voor het versturen van postpakketten binnen Nederland berekenen wij €6,75, exclusief BTW.

Let op: Een pakket versturen rond de feestdagen wordt 25 eurocent duurder. Dat meldt PostNL. De toeslag geldt voor de periode van 20 november tot en met 31 december 2020. Wil je dus een borrelpakketje rond de feestdagen bestellen? Houd er dan rekening mee dat de verzendkosten 25 cent hoger liggen.

Individuele bezorging of op één adres

De borrelboxen worden per stuk, per post naar de ontvanger verstuurd. Het is ook mogelijk alle pakketten op één (of meerdere) centrale adressen te laten bezorgen.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@didgames.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.