0

YOUR CART

Geen producten in je winkelmand.

Borrelpakket – Kerst ‘Small’

“It’s the moooost wonderful time of the year!” De dagen worden donkerder en de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. En hoewel de feestdagen er dit jaar wellicht een stukje anders uit zien dan normaal, betekent het nog steeds dat we er iets gezelligs en feestelijks van gaan maken. En dat gaat je zeker lukken met dit super leuke, kerstige borrelpakketje! Klein maar fijn, maar met een o zo leuke kerstmuts. Leuk om te geven, met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, maar ook heel leuk voor je online teamuitje. Zie jij iedereen al met die muts achter de camera zitten? Hartstikke leuk natuurlijk! En het doosje past ook nog eens door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven en dat scheelt in de verzendkosten.

decemberdrukte-borrelpakketjes
borrelpakket-online-kerstborrel-kerst-borrel-small3

Wat zit er in:

  • Een superleuk A5 brievenbus kerstdoosje en adreslabels
  • 2 thee zakjes (winter glow en cinnamon)
  • 4 Lonka nougats
  • 1 candycane
  • 1 zakje Panocho spicy maïs snack, 26 gr.
  • 1 Cacao Fantasy van Douwe Egberts (voor warme chocolademelk)
  • 1 zakje Lays chips , 29 gr.
  • Snoepjes
  • Eventeel: een kerst muziekbingo kaart (als je de muziekbingo speelt)
  • Optioneel: persoonlijk kaartje (fullcolour, 2 zijdig bedrukt)

Prijs: 6,95*

*Exclusief BTW en verzending

Offerte aanvragen

Bezorgtermijn

Normaal gesproken worden brievenbuspakketten die voor 17.00 uur door ons bij het sorteercentrum worden aangeleverd binnen 1 dag geleverd. Echter, door de enorme drukte in de bezorging van pakketten en pakjes, is gebleken dat dit vaak niet lukt. Zeker niet rondom de feestdagen. Daarom adviseren wij om rekening te houden met tenminste 3 tot 4 dagen bezorgtijd voor een brievenbuspakketje en 4 tot 5 dagen voor een postpakketje.
Let op: op maandag worden er geen pakketten bezorgd. Didgames kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door PostNL.

Bezorgkosten

Voor het versturen van brievenbuspakketten binnen Nederland berekenen wij € 4,25 per pakket, exclusief BTW. Voor het versturen van postpakketten binnen Nederland berekenen wij €6,75, exclusief BTW.

Let op: Een pakket versturen rond de feestdagen wordt 25 eurocent duurder. Dat meldt PostNL. De toeslag geldt voor de periode van 20 november tot en met 31 december 2020. Wil je dus een borrelpakketje rond de feestdagen bestellen? Houd er dan rekening mee dat de verzendkosten 25 cent hoger liggen.

Individuele bezorging of op één adres

De borrelboxen worden per stuk, per post naar de ontvanger verstuurd. Het is ook mogelijk alle pakketten op één (of meerdere) centrale adressen te laten bezorgen.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@didgames.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.