Activiteiten

Ga met jouw team de strijd aan om achter de dader, het moordwapen en het motief te komen. Een spannend spel waarin je moet samenwerken en slim moet nadenken!

Read More

Muziekbingo, ook wel Disco Bingo genoemd, is laagdrempelig, sociaal en kan met alle muziek gespeeld worden. Hét spel om iedere avond op gang te krijgen!

Read More

In teams gaan jullie de strijd aan met elkaar, om de grootste monopoly baas te worden van jullie eigen stad. Wie gaat met lege zakken naar huis en voor wie rinkelt de kassa?

Read More

Organiseer je voor jouw zwangere vriendin een babyshower? Zorg voor een onvergetelijke middag met dit babyshower pakket!

Read More

Tijdens Mollenjacht mag iedereen eindelijk eens onbestraft liegen en bedriegen, een perfecte manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen!

Read More

Humor, lef en creativiteit zijn de belangrijkste ingrediënten van deze hilarische groepsactiviteit. Durven jullie het aan?

Read More

Minute to Win it is ouderwets lol trappen! Pak punten met de verschillende behendigheidsspellen en maak jezelf onsterfelijk in één minuut.

Read More

Een must voor iedereen die het beu is om zich te vervelen in die eindeloze wachtrijen! Kun jij vinden wat er op je kaart staat? Kijk goed om je heen!

Read More