Didgames Groepsacitviteiten - Organiseer je eigen Levend Cluedo Spel

Activiteiten

Speel een spannend escapespel voor aan de keukentafel en doneer meteen aan het Rode Kruis! Vol uitdagende codes en breinbrekers.

Lees meer

Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen! Maak er samen het beste van met deze toffe muziekbingo.

Lees meer

We worden plat gegooid met Corona nieuws, dus hoog tijd om jouw kennis te testen met een heuse Corona Pubquiz!

Lees meer

Ga met jouw team de strijd aan om achter de dader, het moordwapen en het motief te komen. Een spannend spel waarin je moet samenwerken en slim moet nadenken!

Lees meer

Muziekbingo, ook wel Disco Bingo genoemd, is laagdrempelig, sociaal en kan met alle muziek gespeeld worden. Hét spel om iedere avond op gang te krijgen!

Lees meer

In teams gaan jullie de strijd aan met elkaar, om de grootste monopoly baas te worden van jullie eigen stad. Wie gaat met lege zakken naar huis en voor wie rinkelt de kassa?

Lees meer

Altijd al eens willen weten wie nu écht de slimste is? Test je kennis op het gebied van muziek, geschiedenis, sport, film, natuurkunde en nog veel meer..!

Lees meer

Speel nu zelf dit populaire televisiespel en kijk welk team de meeste Nederlandse kennis bezit.

Lees meer

Deze activiteit is weer eens wat anders! Bij dit groepsspel staan samenwerking, creativiteit en groepsdynamiek centraal. Durf jij The Challenge aan?

Lees meer

Een flinke dosis humor, lef en creativiteit zijn de belangrijkste ingrediënten van deze hilarische groepsactiviteit. Durven jullie het aan?

Lees meer

Tijdens Mollenjacht mag iedereen eindelijk eens onbestraft liegen en bedriegen, een perfecte manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen!

Lees meer

Minute to Win it is ouderwets lol trappen! Pak punten met de verschillende behendigheidsspellen en maak jezelf onsterfelijk in één minuut.

Lees meer

Organiseer je voor jouw zwangere vriendin een babyshower? Zorg voor een onvergetelijke middag met dit hilarische spellenpakket!

Lees meer

Een must voor iedereen die het beu is om zich te vervelen in die eindeloze wachtrijen! Kun jij vinden wat er op je kaart staat? Kijk goed om je heen!

Lees meer

Welke gasten kunnen elkaar niet uitstaan? Wie van deze gasten verbergt grote geheimen en wie is in staat tot moord om deze geheimen verborgen te houden?

Lees meer